Kotimaiset

Näillä tuotteilla tehtiin kahden aikuisen kotimuutos Remppa vai muutto Suomi -ohjelmassa

Remppa vai muutto Suomessa laitettiin kuntoon kaunis, vuonna 2003 rakennettu paritalo, joka kaipasi päivitystä aikuisten lasten muutettua pois kotoa.

Elämänmuutoksen jälkeen Helsingin Puistolassa sijaitsevaan kotiin jäivät asumaan ruuanlaittoa ja urheilua harrastavat Maarit ja Janne.  

Ennen remonttia kodinkoneet ja harrastusvälineet olivat valuneet kodinhoitohuoneen puolelle ja hankaloittivat parin aktiivista arkea. Myös märkätilat kaipasivat kipeästi korjausta keittiöstä puhumattakaan. Marko keskittyikin muutoksessa kodin märkätiloihin ja kodinhoitoon, ja näihin toimintoihin hän sijoitti valtaosan 80 000 euron remppabudjetista.

Tyylikäs kylpyhuone ja infrapunasauna olivat pariskunnan toiveiden täyttymys, samoin ulko-oven viereen sijoitettu kodinhoitohuone. Eteiseen Marko lisäsi runsaasti säilytystilaa ja alakerta raikastui uudella maalipinnalla ja lattialla. Keittiöön saatiin toiminnallisuutta vaihtamalla vanha baaritiski saarekkeeseen ja uudistamalla keittiön visuaalinen ilme muun muassa laadukkailla kivitasoilla. Olohuone-ruokailutilan väreiksi ja tuotteiksi valittiin klassista, tyylikästä, ajatonta ja kestävää. Kalustevalinnoissa keskityttiin kotimaisiin brändeihin, kuten Artekiin, Adeaan ja Muurameen.

Katso kaikki tuotetiedot tästä linkistä!

Uudelta kodilta pariskunta toivoin aiempaa vähemmän neliöitä ja sijaintia keskustassa meren ja palveluiden äärellä. Annen haasteeksi jäikin löytää toiveiden mukainen kaupunkikoti 550 000 euron budjetilla.

Bo:n runsaasta katalogista löydettiin kolme parille esiteltävää vaihtoehtoa. Kaunis 62-neliöinen kolmio Hernesaaresta, idyllinen kaksio merellisestä Munkkiniemestä ja merinäköalalla varustettu läpitalon huoneisto Kruununhaasta, johon pari ihastui niin paljon, että päätyivät muuttoon.

Jaksossa nähtyjen BO LKV:n kohteiden välittäjät ja yhteystiedot:

Erika Sihtola, asuntomyyjä, Bo LKV Ullanlinna, p. 040 965 2172 / erika@bo.fi

Katja Lampinen, kiinteistönvälittäjä, Bo LKV Ullanlinna, p. 044 243 3744 / katja@bo.fi

Jenni Paajanen, kiinteistönvälittäjä, Bo LKV Ullanlinna, p. 040 662 0156 / jenni.paajanen@bo.fi

Yksityisautoleasing on huoleton vaihtoehto autoiluun! Mikäli kiinnostuit Nordean Autoleasing-palvelusta, lisää tietoa siitä löydät autoleasing.fi-sivustolta.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Remppa vai muutto Suomi