Kotimaiset

Näillä tuotteilla tehtiin lohjalaisen yrittäjäperheen Remppa vai muutto Suomi -muutos

Jennan ja Johnin nelihenkinen perhe asuu Johnin lapsuudenkodissa Lohjan keskustassa. Vuonna 1986 rakennetusta omakotitalosta löytyy 186 neliötä kahdesta tasosta – ja vaatteita lähes yhtä paljon.

Päänvaivaa perheelle aiheuttaa lähes jokaisen neliön vallanneet pyykit, vaatteet, kengät ja ratsastusvarusteet. Työ- ja tallipäivän jälkeen rentoutuminen ahtaissa kylpytiloissa ei ole miellyttävää jatkuvasta pyykkirumbasta puhumattakaan. Perhe on hankkinut hiljattain myös kesäasunnon, ja nyt Jenna olisi valmis luopumaan työläästä kotipihasta ja runsaista neliöistä, muttei sijainnista ja järvinäköalasta, joka avautuu syksyisin lehtien pudottua puusta.

Marko sai remonttibudjetiksi 100 000 euroa, jonka avulla hän laittoi kodin alakerran uuteen uskoon. Vanhempien makuuhuoneeseen loihdittiin työpiste Adean monitoimisängynpäädyllä, takkahuoneen yleisilme ja värimaailma päivitettiin viihtyisäksi, vanhasta työhuoneesta tehtiin walk-in-closet, jonne sijoitettiin myös pyykkäyspiste, ja vanha kodinhoitohuone pyhitettiin ratsastusvaatteiden säilytykselle ja huollolle. Makuuhuoneen värimaailmaksi valittiin seesteistä, vaaleaa ja hieman utuista, oleskeluhuoneeseen tuotiin ryhtiä mustalla ja isommilla kontrasteilla sekä väreissä että huonekaluissa. Remontin kruunasi ”his and hers” -kaappiratkaisu, joka toi luksusta spa-henkiseen kylpyhuonetilaan.

Katso tästä kaikki tuotteet, joilla muutos toteutettiin!

Anne lähti etsimään perheelle uutta kotia 450 000 euron budjetilla. Uudelta kodilta toivottiin kolmea makuuhuonetta, avaraa avokeittiötä, järvinäköalaa sekä sijaintia, joka olisi lähellä nykyistä asuntoa. Myös helppohoitoisuus sekä runsaat säilytystilat löytyivät perheen haavelistalta.

Bo:n tiimi löysi kolme erilaista vaihtoehtoa: vuonna 2013 rakennetun kerrostaloasunnon Espoon Mäkkylästä, yksitasoisen omakotitalon Lohjan Gunnarlasta helppohoitoisella pihalla sekä järvimaisemalla ja venepaikalla varustetun paritalon Lohjan Pitkäniemestä.

Jaksossa nähtyjen BO LKV:n kohteiden välittäjät ja yhteystiedot:

Jenni Selänne, kiinteistönvälittäjä, Bo LKV Espoo, p. 040 680 7723 / jenni.selanne@bo.fi

Katariina Ahlbäck, kiinteistönvälittäjä, Bo LKV Kruununhaka, p. 050 521 2508 / katariina.ahlback@bo.fi

Kerstin Ståhlberg, asuntomyyjä, Bo LKV Espoo, p. 0400 487 478 / kerstin@bo.fi

Yksityisautoleasing on huoleton vaihtoehto autoiluun! Mikäli kiinnostuit Nordean Autoleasing-palvelusta, lisää tietoa siitä löydät autoleasing.fi-sivustolta.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Remppa vai muutto Suomi