Kotimaiset

Näillä tuotteilla tehtiin ”Kirka-kodin” muutos!

Pirjo ja Seppo asuvat Espoon Lippajärvellä 80-luvulla rakennetussa rivitaloasunnossa yhdessä 7-vuotiaan iltatähtensä Jeren kanssa. Kodin haasteena olivat kompromissit niin pyykinkuivauksen, kodinhoidon, säilytystilojen kuin sisustuksenkin suhteen. Paraatipaikalla asunnossa sijaitsi Kirka-aarteita sisältävä kaappi, josta Seppo ei suostu luopumaan ja jolle myös uudesta kodista tulisi löytyä arvoisensa paikka.  

Marko sai remonttibudjetiksi 70 000 euroa, jolla hän uudisti kodin märkätilat sekä lisäsi eteisaulaan roimasti kaivattua säilytystilaa. Yläkerran ahtaaseen aulaan hän sai taiottua kodinhoitopisteen sekä tilaan avaruutta lasisen väliseinän avulla. Myös sauna ja kylpyhuone kokivat muodonmuutoksen niin toiminnallisuuden kuin visuaalisuudenkin osalta. Matalahkoon olohuoneeseen ja ruokatilaan tuotiin iloa, selkeyttä ja helppoutta vaaleiden värisävyjen, selkeän tilajaon ja useiden kodin ilmettä kirkastaneiden valaisimien avulla.

Katso täältä kaikki tuotteet, joilla muutos tehtiin!

Anne sai tehtäväksi löytää 400 000 euron muuttobudjetilla yksitasoisen, helppohoitoisen ja saunallisen kodin, josta pääsisi myös ulos vilvoittelemaan. Perheen jääkkiekkofanituksen fiilismittarin mukaan se saisi sijaita akselilla Oulusta alaspäin, joten Annella oli varaa mistä valita. Bo:n tiimin avulla löydettiin kolme erilaista kohdetta kolmelta eri paikkakunnalta:  avara paritalo Espoon Latokaskesta, erillistalo Lahden Karistosta helppohoitoisella pihalla sekä Oulun Korvenkylästä yksitasoinen kahdella saunalla varustettu omakotitalo, joka sai myös perheen kallistumaan muuttoon.

Jaksossa nähtyjen BO LKV:n kohteiden välittäjät ja yhteystiedot:

Christina Tapojärvi, kiinteistönvälittäjä , Bo LKV Espoo, p. 044 977 7764 / christina@bo.fi

Maikku Jääskeläinen, kiinteistönvälittäjä, Bo LKV Lahti, p. 044 357 6157/ maikku@bo.fi

Milla Karlsson, kiinteistönvälittäjä, Bo LKV Oulu, p. 0400 153 209 / milla@bo.fi

Yksityisautoleasing on huoleton vaihtoehto autoiluun! Mikäli kiinnostuit Nordean Autoleasing-palvelusta, lisää tietoa siitä löydät autoleasing.fi -sivustolta.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Remppa vai muutto Suomi