Kotimaiset

Näillä tuotteilla tehtiin suunnistajaperheen kodin muutos Remppa vai muutto Suomessa

Lotta ja Severi ovat maajoukkuetason suunnistajia ja asuvat kerrostalokolmiossa Tampereen Kalevassa. Asunto on toiminut tähän saakka lähinnä huoltokeskuksena, mutta nyt pariskunta toivoi perheenlisäyksen myötä, että koti tuntuisi kodilta. Kodin viihtyvyyttä laski muun muassa keittiössä sijaitseva pesukone, sinne johtava kuravana ja ympäri asuntoa levitetyt pyykkitelineet lukuisista urheiluvarusteista puhumattakaan.

Marko sai remonttibudjetiksi 30 000 euroa, jonka verran pariskunta oli säästänyt remonttia varten. Koska kerrostaloasunnon kylpyhuoneen laajentaminen ei ollut mahdollista, Marko loihti pyykkitornin eteiseen ja lisäsi roimasti räätälöityä säilytystilaa, jotta aktiivisen perheen tavaroille löytyy omat paikkansa. Myös asunnon huonejärjestys muutettiin kolmen ihmisen tarpeisiin sopivaksi ja yleisilme uudistettiin maanläheisen värimaailman ja toimivien sekä kestävien kalustevalintojen myötä kodikkaaksi kokonaisuudeksi. Olohuoneeseen räätälöity tv-taso lasikuorineen toimii oivana tilanjakajana, sillä se on kaunis sisustuselementti katseen suunnasta riippumatta.

Näillä tuotteilla muutos tehtiin!

Muuton puolesta puhui perheen haave isommasta asunnosta, joka sijaitsisi hyvien urheilumaastojen läheisyydessä ja kosken itäpuolella, kuten nykyinenkin. Koska Tampereella varttunut pariskunta ei ollut valmis vaihtamaan paikkakuntaa, Anne esitteli heille Bo:n paikallisen tiimin avustuksella kolme toivelistaan istuvaa vaihtoehtoa: Epilässä sijaitsevan ison 70-luvun remontoidun rivitaloasunnon, vuonna 2007 valmistuneen rivitalon päätyasunnon Muotialasta sekä kompaktin ja kauniilla pihalla varustetun rivitaloasunnon Hallilasta.

Jaksossa nähtyjen BO LKV:n kohteiden välittäjät ja yhteystiedot: 

Valtteri Lampinen, kiinteistönvälittäjä, partneryrittäjä Bo LKV Tampere, p. 044 077 8988/ valtteri@bo.fi

Anne Kytömäki, kiinteistönvälittäjä, partneryrittäjä, Bo LKV Tampere, p. 040 527 5137/ anne.kytomaki@bo.fi

Eeva Puntala, asuntomyyjä, Bo LKV Tampere, p. 050 496 6170/ eeva@bo.fi

Yksityisautoleasing on huoleton vaihtoehto autoiluun! Mikäli kiinnostuit Nordean Autoleasing-palvelusta, lisää tietoa siitä löydät autoleasing.fi-sivustolta.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Remppa vai muutto Suomi