Kotimaiset

Näillä tuotteilla toteutettiin remppa etätyöhaasteiden riivaamassa kaksiossa

Tia ja Philip asuvat kerrostalokaksiossa Helsingin Munkkivuoressa. Kaksiossa on kahdelle aikuiselle ja kahdelle kissalle neliöitä riittämiin, mutta koska molemmat tekevät töitä kotona, oli kodin ja työpaikan ero ennen remonttia häilyvä ja tunnelma rauhaton. Myöskään ruuanlaittoa ja viinejä harrastavan parin keittiö ei ollut ideaali ystävien kyläilylle ahtaasta eteisestä ja äänekkäistä naapureista puhumattakaan.

65 000 euron remppabudjetilla Marko sai kaksioon kaksi rauhallista työtilaa ilman, että ne tuntuvat akvaariolta keskellä olohuonetta. Jälleenmyyntiarvonsa säilyttävät ja siirrettävät toimistomoduulit olivat hintansa arvoiset, kun ne saatiin sulautettua luontevasti osaksi olohuoneen- ja makuuhuoneen sisustusta maanläheisin värein ja materiaalein.

Remontissa keittiö muuttui avokeittiöksi ja eteinen avartui keittiön uuden kulkuväylän myötä. Olohuoneen kalustevalinnoissa suosittiin räätälöidyn kotimaisen Adean kulmasohvan lisäksi laadukkaita ja ajattomia suomalaisia ja tanskalaisia brändejä.

Tarkemmat tuotetiedot löydät tästä linkistä!

Anne tiimeineen kartoitti 450 000 euron hintaluokan asuntotarjontaa, joiden kohteet täyttyisivät perheen toiveet kahdesta työtilasta, avokeittiöstä ja hiljaisuudesta. Tialle ja Philipille esiteltiin kolme kerrostalokolmiota. Yksi oli hiljainen ja avara asunto vanhan jäähallin vieressä Helsingin Taka-Töölössä, toinen kaunis, lasitetulla parvekkeella varustettu koti Espoon Leppävaarassa ja kolmas hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva pienkerrostaloasunto Helsingin Etelä-Haagassa.

Jaksossa nähtyjen BO LKV:n kohteiden välittäjät ja yhteystiedot:

Minna Wiik, kiinteistönvälittäjä, BO LKV Töölö, p. 050-5944 554 / minna.wiik@bo.fi

Christina Tapojärvi, kiinteistönvälittäjä, BO LKV Espoo, p. 044-977 7764 / christina@bo.fi

Mika Suonsilta, kiinteistönvälittäjä, BO LKV Ullanlinna, 0400-224 553 / mika.suonsilta@bo.fi

Yksityisautoleasing on huoleton vaihtoehto autoiluun! Mikäli kiinnostuit Nordean Autoleasing-palvelusta, lisää tietoa siitä löydät autoleasing.fi-sivustolta.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Remppa vai muutto Suomi