Kotimaiset

Näillä tuotteilla tehtiin Lohjan hirsilinnan remontti Remppa vai muutto Suomessa

Sisustusarkkitehti Marko Paananen ja kiinteistönvälittäjä Anne Ramsay kurvasivat Remppa vai muutto Suomessa Terhi-Marien ja Petterin Lohjan Nummenkylässä sijaitsevan hirsitalon pihaan. Edessä oli kiinnostava työmaa. Kauniissa hirsitalossa on yli 300 neliötä, mutta ne tuntuivat olevan väärissä paikoissa ja niitä oli liikaa. Lisäksi valtava sali ja minimaaliset märkä- ja kodinhoitotilat ovat ristiriidassa keskenään. Kodin valtavat ylläpito- ja lämmityskustannukset ovat saaneet Terhi-Marien muuttoajatuksiin, vaikka perheelle rakkaalle  koiraharrastukselle nykyinen koti on ihanteellinen.

Marko sai tehtäväkseen muuttaa koti energiatehokkaammaksi sekä ottaa lisää neliöitä käyttöön märkätiloille. 80 000 euron remonttibudjetilla Marko lisäsi tiloihin kolme ilmalämpöpumppua, puhkaisi kylpyhuoneelle tilaa takkahuoneen puolelta sekä uudisti kodinhoitotilan ja vessan omaksi kokonaisuudekseen. Isoon saliin asennettiin uusi lattia, hirsiseiniä korostettiin viherkasveilla ja kalustuksella, joiden avulla tila jaettiin ruokailu- ja oleskeluosioihin.

Tarkat tuotetiedot remonttiin käytetyistä tuotteista löydät täältä!

Haave energiatehokkaasta kodista löytyi myös muuton toivelistalta, kuten myös sijainti järvenrannalta ja nykyistä kotia pienemmät neliöt. Sijaintitoive ja 300 000 euron budjetti aiheutti Annelle haasteita, mutta Bo:n tiimin avulla hän löysi perheelle kolme erilaista vaihtoehtoa: valtavalla tontilla varustetun omakotitalon Siuntiosta, idyllisen puutarhan ympäröimän omakotitalon merellisestä Inkoosta ja upean hirsitalon Karjalohjalta.

Jaksossa nähtyjen BO LKV:n kohteiden välittäjät ja yhteystiedot:

Jenni Selänne, kiinteistönvälittäjä, BO LKV Espoo, 040-680 7723 / jenni.selanne@bo.fi

Katja Lampinen, kiinteistönvälittäjä, BO LKV Ullanlinna, p. 044 243 3744 / katja@bo.fi

Kerstin Ståhlberg, asuntomyyjä, BO LKV Espoo, p, 0400-487 478 / kerstin@bo.fi

Yksityisautoleasing on huoleton vaihtoehto autoiluun! Mikäli kiinnostuit Nordean Autoleasing-palvelusta, lisää tietoa siitä löydät autoleasing.fi-sivustolta.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Remppa vai muutto Suomi