Kotimaiset

Vain elämää -ohjelmassa uudistus: Hector ja Katri Helena saapuvat Satulinnaan kunniavieraina

Kunniavieraat saapuvat Satulinnaan! Syksyn Vain elämää -kaudella nähdään uudistus, jonka myötä Satulinnaan saadaan kunniavieraita, suomalaisen musiikin eläviä legendoja. Musiikillaan suomalaisia jo vuosikymmenten ajan lumonneet Katri Helena ja Hector pääsevät kokemaan omat ainutlaatuiset päivänsä Vain elämää -leirillä, kun kauden upeat artistit tulkitsevat heidän kappaleitaan ja pääsevät tutustumaan musiikkilegendoihin uudella tavalla.

Vain elämää -kauden päätähtinä nähdään Marko Hietala, Hanna Pakarinen, Ilta, Jussi Rainio, Roope Salminen, Eini, Costello Hautamäki ja Waldo.

Vain elämää alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Hector

HECTOR

Hectorin ura alkoi kouluaikaisessa rautalankabändissä Les Miragesissa 60-luvun alussa. Hänen ensimmäinen singlensä, itse suomeksi sanoitettu Palkkasoturi levytettiin vuonna 1965. Tuolloin vasta 18-vuotias lukiolainen päätti lintsata koulusta ja joutui sen seurauksena jälki-istuntoon. Hector on keikkaillut, konsertoinut ja tehnyt levytyksiä kuudella eri vuosikymmenellä. Koko kansakunnan tuntemia ja rakastamia hittejä on valtavasti, niistä tunnetuimpia ovat Lumi teki enkelin eteiseen, Mandoliinimies ja Yhtenä iltana.

Hector on palkittu uransa aikana muun muassa Emma-palkinnoilla, Juha Vainio -palkinnolla sekä Pro Finlandia -kunniamitalilla.

Katri Helena

KATRI HELENA

Katri Helena on yksi Suomen menestyneimmistä naislaulajista. Hän on levyttänyt lähes 500 laulua ja yli 30 albumia, myynyt lähes 2 miljoonaa äänitettä sekä ansainnut lukuisia kulta- ja platinalevyjä. Hänen hittejään ovat muun muassa Puhelinlangat laulaa, Vasten auringon siltaa ja Vie minut. Katri Helena on säilyttänyt suosionsa vuosikymmenestä toiseen, ja hänen viihdyttävä musiikkinsa inspiroi useita sukupolvia. Katri Helenan vaikutus suomalaiseen musiikkikulttuuriin on korvaamaton, ja hänen hymyilevä äänensä on osa suomalaista sielunmaisemaa.

Katri Helena on pysynyt suomalaisen iskelmätaivaan kiistattomana tähtenä puoli vuosisataa, ja matka jatkuu edelleen.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Vain elämää