Urheilu

Wilder - Helenius-nyrkkeilyottelu nähdään suorana Ruudussa 16.10.!

Robert Helenius kohtaa Deontay Wilderin 16. lokakuuta Brooklynin Barclays Centerissä Yhdysvalloissa. Ruutu välittää ottelun suorana lähetyksenä yksinoikeudella Suomessa. Ottelu esitetään kertamaksullisena tapahtumana (Pay-Per-View) eikä sen katsominen vaadi Ruutu+-tilausta.

Suomalaisen ammattinyrkkeilyhistorian odotetuin ottelu koittaa 16.10., kun yhdysvaltalainen Deontay Wilder saa vastaansa Suomen Robert Heleniuksen. Ottelulähetystä seurataan Ruudussa suorana sunnuntaiaamuna kello 04.00 alkaen, Helenius astuu kehään klo 07.00. Ottelulähetys selostetaan suomeksi ja mukana on myös suomalainen asiantuntijakommentaattori. 

"Wilder - Helenius-nyrkkeilyottelu on ehkä isoin suomalaisen nyrkkeilijän ottelu koskaan! Heleniukselle tämä on once in a lifetime -tilaisuus ja hänellä on hyvät mahdollisuudet tyrmäyskone Wilderia vastaan", entinen nyrkkeilijä ja Euroopan mestari Amin Asikainen kommentoi. 

Wilder - Helenius-nyrkkeilyottelu nähdään Ruudussa erillisenä kertamaksullisena tapahtumana (Pay-Per-View), eikä se sisälly Ruutu+-tilaukseen. Suoran lähetyksen lisäksi ostajilla on katseluoikeus ottelun tallenteeseen 14 vuorokauden ajan.

Katseluoikeuden hinta on 25 € ja se on nyt myynnissä täällä.

Wilder - Helenius
16.10. klo 04.00
Ottelu alkaa klo 07.00.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Wilder vs. Helenius