Kotimaiset

Ruutu-suosikki Kummeli esittää: Kontio & Parmas -sarjan 4. kausi starttaa 19. joulukuuta!

Kummeli-sketsiryhmän suosikkisarjan neljännellä kaudella Valkeakosken rauhaa uhkaavat suuret organisaatiomuutokset ja vallan vaihtuminen! Uudella kaudella ovat mukana kaikki sarjan rakastetut hahmot sekä muutama uusi tuttavuus. 

Ruudun Kummeli esittää: Kontio & Parmas -alkuperäissarjan odotettu neljäs kausi nähdään Ruudussa joulukuussa. Edelliset kolme kautta ovat olleet suuria menestyksiä sekä Ruudussa että Nelosella ja sarjaan pohjautuva elokuva pyörii parhaillaan elokuvateattereissa kautta maan. 

Uudet tuulet puhaltavat Valkeakoskella! Poliisijohtaja Taapero (Jarkko Pajunen) saapuu Valkeakoskelle suurien organisaatiomuutosten kera ja patistaa ensitöikseen sekä Otso Kontion (Heikki Silvennoinen) että Ljunkan (Timo Kahilainen) viettämään auvoisia eläkepäiviä. Otso ottaa kohtalonsa vastaan tyynesti, mutta Ljunkka suivaantuu. Poliisihallinto pelkää, että Ljunkan vapaa-ajan S/M-harrastukset paljastuvat ja siirtää Ljunkan eläkkeelle vain suojellakseen julkisuuskuvaansa.

Valkeakosken poliisivoimat ovat jatkossa uusissa käsissä. Auni Parmaksesta (Elsa Saisio) tulee koko laitoksen päällikkö, Vänskästä (Mari Perankoski) kenttäjohtaja ja synnytyksen jälkeisestä masennuksesta toipuva Kostamovaara (Ernest Lawson) nousee ylikonstaapeliksi.

Kontion kotijoukoissa jatkuu myllerrys, kun tytär Saija (Linda Wiklund) päättää lähteä kokeilemaan siipiään politiikan saralla. Rumpalivirtuoosina itseään pitävää Eetua (Ylermi Rajamaa) ei edelleenkään innosta pariskunnan kaksosten hoito, joten urakka uhkaa jäädä eläkeläis-Kontion harteille. Pahaksi onneksi myös Korisevalla (Arja Koriseva) riittää keikkakiireitä. 

4. kauden näyttelijäkaartiin kuuluu edellä mainittujen lisäksi myös Raku (Heikki Vihinen), Hurtta (Heikki Hela), Kiiveri (Inka Kallén), Sirkka (Kaisa Hela) sekä Sumelius (Ilkka Heiskanen).

Kaudella nähdään lisäksi nimekkäitä vierailijoita, joihin lukeutuvat mm. Irina Isberg, Risto Kaskilahti, Jouni Hynynen, Sari Siikander, Samuli Muje ja Panu Mikkola

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -sarjan ovat käsikirjoittaneet Heikki Vihinen ja Heikki Silvennoinen. Sarjan on ohjannut Aleksi Mäkelä ja tuottanut Solar Republic. 

 

 

 

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Kummeli esittää: Kontio & Parmas