Kotimaiset

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuva valloittaa valkokankaat 4.11. – traileri on nyt julkaistu!

Odotettu Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuva nähdään teattereissa 4. marraskuuta 2022! Kokoillan elokuvassa Valkeakoskea uhkaa suuri tuho, jota vastaan paikalliset poliisivoimat taistelee, kukin parhaan kykynsä mukaan. Luvassa on taattua Kummeli-viihdettä suosikkinäyttelijöiden tähdittämänä. Elokuvan traileri on nyt julkaistu! 

Ruudun Kummeli esittää: Kontio & Parmas -alkuperäissarjaan perustuva elokuva saapuu teattereihin kautta maan 4. marraskuuta. Elokuvassa nähdään kaikki sarjan rakastetut hahmot ja sarjalle tyypillinen Kummeli-henki on vahvasti läsnä.

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuvan alussa legendaarinen vanhempi konstaapeli Otso Kontio (Heikki Silvennoinen) on viimein ripustanut virkamerkkinsä naulaan ja viettää leppoisia eläkepäivä mökillään. Rauha rikkoutuu kuitenkin äkisti, kun vanha taistelupari Auni Parmas (Elsa Saisio) tuo järkyttäviä uutisia Valkeakoskea uhkaavasta tuhosta. 

Rooleissa nähdään sarjasta tutut Heikki Silvennoinen, Elsa Saisio, Heikki VihinenTimo Kahilainen, Heikki HelaMari Perankoski, Ylermi Rajamaa, Linda WiklundIlkka Heiskanen, Kaisa Hela, Arja Koriseva ja Ernest Lawson.

Lisäksi mukana on uusina hahmoina muun muassa Jukka Puotila, Jussi Lampi ja Pirjo Heikkilä sekä sarjassa jo aikaisemmin vierailleet Heikki Paasonen sekä Justimuksen Juho Nummela, Sami Harmaala ja Joose Kääriäinen

"Kummeli esittää: Kontio & Parmas on yksi Ruudun suosituimmista sarjoista ja tarjoilee myös elokuvan muodossa takuuvarmat naurut! On todella hienoa tuoda Kummeleita pitkästä aikaa valkokankaille", sanoo Nelonen Median kotimaisten elokuvien päällikkö Antti Luusuaniemi.

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuvan ohjaa Aleksi Mäkelä ja tuottaa Solar Republic. Elokuvan on käsikirjoittanut Heikki Vihinen ja Heikki Silvennoinen.

Nelonen Media tuo tänä syksynä valkokankaille myös Iina Kuustosen tähdittämän Häät ennen hautajaisia -draamakomedian, joka saa ensi-iltansa 23. syyskuuta.

 

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Kummeli esittää: Kontio & Parmas