Ruutu esittää suorana kesän mahtavimmat stadionkeikat – lavalle astuu Haloo Helsinki!, Apulanta, Sunrise Avenue, Juha Tapio ja Antti Tuisku!

Viisi odotettua stadionkeikkaa esitetään Ruudussa suorina lähetyksinä. Maksulliseen pakettiin kuuluu myös artistien luomaa lisämateriaalia ja keikkatallenteet. 

Ruutu näyttää kesän ja alkusyksyn aikana suorina lähetyksinä viisi kotimaisten huippuartistien odotettua stadionkeikkaa. Suorien lähetysten lisäksi tarjolla on ennen keikkoja julkaistavaa ja artistien itsensä luomaa ainutlaatuista lisämateriaalia. Keikkasarjan aloittaa Haloo Helsinki! -yhtyeen Haloo Stadion! lauantaina 18.6. Helsingin Olympiastadionilla.  

Stadionkeikat nähdään Ruudussa erillisinä kertamaksullisina tapahtumina (Pay-Per-View), eivätkä ne sisälly Ruutu+-tilaukseen. Yhden keikan hinta on 9,95 €. Suorien lähetysten lisäksi ostajilla on katseluoikeus lisämateriaaliin ja tallenteisiin 14 vuorokauden ajaksi.

"Stadikalla esiintyminen tulee olemaan elämäni suurin ja hienoin kokemus. Bailantai on todellinen popspektaakkeli - kaikki minut lavalla edes vilaukselta nähneet varmasti tietävät, että intohimoni on nimenomaan live-esiintyminen ja siihen panostaminen", syyskuussa stadionin lavalle nouseva Antti Tuisku kertoo.

"Tänä kesänä kotimainen livemusiikki harppoo suuria askelia eteenpäin niin kokoluokan, shown kuin tuotannonkin puolesta. Haluamme kotimaisen musiikin puolestapuhujana mahdollistaa spektaakkelien näkemisen, vaikka ei olisi mahdollisuuksia päästä syystä tai toisesta paikanpäälle. Upeaa, että kaikki esiintyjät lähtivät mukaan ideaan. Olemme kokeilleet suoria lähetyksiä konserteista aiemminkin niin lineaaritelevisiossa kuin striimaamallakin. Kokemukset ovat olleet hyviä, esimerkiksi Cheekin jäähyväiskeikka tavoitti miljoonayleisön", kertoo Nelonen Median musiikkijohtaja Mikko Koivusipilä.
 

Stadionkeikat tulevat myyntiin kesäkuun aikana osoitteeseen ruutu.fi/live.

 

Aikataulu

Haloo Helsinki! – Haloo Stadion!
suora lähetys la 18.6. sekä ennen keikkaa julkaistava lisämateriaali ja keikkatallenne

Apulanta – A30
suora lähetys la 2.7. sekä ennen keikkaa julkaistava lisämateriaali ja keikkatallenne

Sunrise Avenue: Thank You For Everything – The Final Tour
suora lähetys la 9.7. sekä ennen keikkaa julkaistava lisämateriaali ja keikkatallenne

Juha Tapio – Elossa!
suora lähetys la 6.8. sekä ennen keikkaa julkaistava lisämateriaali ja keikkatallenne

Antti Tuisku – Bailantai
suora lähetys la 10.9. sekä ennen keikkaa julkaistava lisämateriaali ja keikkatallenne

 

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Ruutu Live Wanha