Kotimaiset

Petollisten pirullinen peli alkaa taas - kilpailussa mukana uusia elementtejä

Christoffer Strandberg on jälleen pirullista peliä isännöivä kartanonherra, kun ensimmäisellä kaudella katsojat täydellisesti koukuttanut Petolliset saa jatkoa Nelosella ja Ruudussa.

Christoffer on kutsunut Vanajanlinnaan 18 tunnettua kilpailijaa, jotka suorittavat yhtenä joukkona tehtäviä ja keräävät hopeaharkkoja voittopottiin. Pelin aikana kilpailijat kohtaavat myös epäilyksiä, petoksia ja dramaattisia pudotuksia, sillä heidät on jaettu Uskollisiin ja Petollisiin, mutta katsojien lisäksi vain kukin kilpailija yksin tietää, kumpaan leiriin hän itse kuuluu. Kilpakumppanin uskollisuutta tai petollisuutta he voivat vain arvailla.
 
Etukäteen valmiiksi hiotut pelitaktiikat joutuvat kuitenkin pian koetukselle sekä petollisten että uskollisten leirissä, sillä Christoffer on järjestänyt heille muutamia yllätyksiä, jotka ovat omiaan sekoittamaan pakkaa.

Uudella kaudella tehtävät näyttelevät entistä suurempaa roolia, sillä hopeaharkkojen lisäksi niistä voi saada kilven, tikarin, tai mikä parasta, arvokasta informaatiota pelistä. Kilpailijoiden ei ole varaa antaa otteensa herpaantua hetkeksikään, sillä mikä tahansa tieto voi olla oleellista hengissä säilymisen kannalta.
 
Katsojat pääsevät seuraamaan aitiopaikalta petollisten juonittelua, uskomattomia juonenkäänteitä, räjähtäviä tehtäviä, rikkoutuvia liittoja, suoria syytöksiä, epätoivoisia puolustuspuheenvuoroja ja yön pimeydessä tehtyjä säälimättömiä murhia. Jos pidit ensimmäisestä kaudesta, et ole nähnyt vielä mitään!

 

Petolliset-ohjelman uusi kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa elokuussa.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
Petolliset