Urheilu

NBA-kausi starttaa Ruudussa 19. lokakuuta!

Ruudussa seurataan jälleen tiiviisti ensi viikolla alkavaa NBA-juhlakautta! Suomen NBA-tähti Lauri Markkasen otteita päästään ihailemaan vähintään kerran viikossa.

Alkavalla kaudella Ruutu esittää yli 200 ottelua suorana. Joka viikko vähintään yhdessä ottelussa nähdään myös Suomen koripallotähti Lauri Markkanen

Runkosarjan aikana noin kolme ottelua viikossa selostetaan suomeksi. Muissa otteluissa kuullaan alkuperäistä englanninkielistä selostusta. Finaalivaiheessa Ruutu esittää kaikki ottelut suomeksi selostettuina. Ottelut ovat tarjolla Ruudussa tallenteina aina seitsemän päivää suoran lähetyksen jälkeen. 

Otteluiden lisäksi Ruudussa esitetään joka viikko yksi makasiiniohjelma sekä nähdään parhaat palat koosteena jokaisesta Lauri Markkasen ottelusta. 

Otteluiden suomenkielisen selostuksen hoitaa Ruudussa jälleen Kristian Palotie. Näin hän kuvailee alkavaa 76-vuotiskautta: 

"NBA on historiallisessa tilanteessa. Liigassa ei ole koskaan ollut enempää puhdasta taitoa eikä peli ole ollut yhtä taktisesti rikasta kuin juuri nyt. Liigasta löytyy alkavalla kaudella muun muassa nuoret supertähdet Giannis Antetokounmpo, Nikola Jokić, Joel Embiid ja Luka Dončić, supertähteyden ovea koputtelevat Jayson Tatum, Ja Morant, Trae Young, veteraanitähdet Stephen Curry, Kevin Durant, LeBron James, James Harden sekä kentälle loukkaantumisten jälkeen palaavat Kawhi Leonard, Zion Williamson ja Damian Lillard. Sekä tietenkin Lauri Markkanen.

Tämä käsittämätön määrä huippupelaajia johtaa siihen, että kilpailu Playoff- ja Play-in -paikoista on kovempaa kuin koskaan. Palkinto onnekkaimmalle häviäjälle on myös enemmän kuin motivoiva: pelaajavalintatilasuuden ykkösvaraus ja sitä myöten oikeus varata ranskalainen ihmisilmestys Victor Wembenyama.
 
Mestaruuteen tulevalla kaudella voi yltää kuka vain ryhmästä Golden State Warriors, Los Angeles Clippers, Denver Nuggets, Milwaukee Bucks, Boston Celtics, Philadelphia 76ers tai jopa Brooklyn Nets."
 
Kattavaa ja ajantasaista analyysiä liigan tapahtumista tarjoaa myös Kristian Palotien ja Shawn Huffin viikottainen Supla-podcast Keskelle keksintöä.

Ohjelman sivulle
Katso Ruudussa
NBA