World Vision: Sami Hedberg ja ystävät

World Vision: Sami Hedberg ja ystävät

Sami Hedberg kutsuu lavalle huippuartisteja hyväntekeväisyyden merkeissä. Mukana ovat tällä kertaa mm. Pete Parkkonen, Niko Kivelä, Janna, Mikko Harju, Signmark, Club For Five, Jacke Björklund ja Sami Pitkämö House Band. Iltaa Samin kanssa vetää Piritta Hagman. Kotimainen viihdeohjelma.

Hulvaton Jacke Björklund tunkeutuu suomalaisuuden ytimeen: "Missään muualla ei kysytä..."

Huippuhauska stand up -koomikko Jacke Björklund nähtiin tänäkin vuonna esiintymässä hyvän asian puolesta World Vision: Sami Hedberg ja ystävät -show'ssa.

Katso videolta, kuinka Jacke osuu maaliin analysoidessaan suomalaisten erityisluonnetta!

Show'n voi katsoa uusintana Neloselta lauantaina 9.12., sunnuntaina 10.12., perjantaina 22.12. ja uudenvuodenpäivänä 1.1.

Pete Parkkosen Ei nyt -biisi avaa hyväntekeväisyys-show'n komeasti!

Perjantaina 8.12. Nelosella nähdään hyväntekeväisyysilta täynnä tähtiä! Sami Hedbergin ja Piritta Hagmanin vetämässä show'ssa esiintyy myös Pete Parkkonen, joka lämmittää yleisön aistillisella kappaleellaan "Ei nyt".

Katso Peten esitys ohesta sekä toinen, yllätysnumero, itse ohjelmasta!

World Vision: Sami Hedberg ja ystävät perjantaina 8.12. kello 20 Nelosella. Mukana esiintymässä ovat Pete Parkkosen lisäksi Niko Kivelä, Janna, Mikko Harju, Signmark, Club For Five, Jacke Björklund ja Sami Pitkämö House Band. Iltaa Samin kanssa vetää Piritta Hagman.

World Vision: Sami Hedberg ja ystävät perjantaina kello 20! Niko Kivelä liikuttuu kyyneliin: "On mahdollista, että elämä on hyvä ja iloinen asia"

Perjantaina 8.12. Nelosella nähdään Sami Hedbergin isännöimä hyväntekeväisyysilta World Vision: Sami Hedberg ja ystävät. Upeassa show'ssa esiintyy huippuartisteja ja stand up -koomikoita, kaikki auttaakseen maailman vähäosaisia lapsia.

Niko Kivelä vetää show'ssa hulvattoman stand up -setin, joka saa yleisön ulvomaan naurusta. Hauskuttaja kuitenkin yllättää settinsä lopussa ja lausuu erittäin viisaita sanoja, jotka hiljentävät Helsingin Apollo Live Clubin.

"Mun ammatti on viihdyttää ihmisiä, antaa naurun aiheita. Se on mun mielestä paras ammatti, jonka voi suoda ihmiselle. Tää maailma tällä hetkellä on aika paska. Sori, että liikutun", Kivelä sanoo, ja kyyneleet nousevat hänen silmiinsä.

"Miettikääpä, että minuutti tästä taaksepäin, kun te kaikki nauroitte, niin yksikään ei miettinyt mitään pahaa asiaa. Joten on mahdollista, että elämä on hyvä ja iloinen asia, ja niin sen pitää ollakin", mies päättää settinsä.

World Vision: Sami Hedberg ja ystävät perjantaina 8.12. kello 20 Nelosella. Mukana esiintymässä ovat mm. Pete Parkkonen, Niko Kivelä, Janna, Mikko Harju, Signmark, Club For Five, Jacke Björklund ja Sami Pitkämö House Band. Iltaa Samin kanssa vetää Piritta Hagman.

Sami Hedberg kasaa yhteen upeita esiintyjiä hyvän asian puolesta!

Sami Hedberg järjestää tänäkin vuonna World Visionin kanssa Sami Hedberg & ystävät -nimisen hyväntekeväisyysillan yökerho Apollossa 22.11.2017. Show'n voi katsoa Neloselta perjantaina 8.12. kello 20 ja uusintana lauantaina 9.12., sunnuntaina 10.12., perjantaina 22.12. ja uudenvuodenpäivänä 1.1.

Hyvällä asialla mukana ovat tällä kertaa Niko Kivelä ja Mika Eirtovaara sekä huippuluokan artisteista Pete Parkkonen, Laura Närhi, Mikko Harju, Signmark, Club For Five, Janna, Niko Kivelä, Jacke Björklund ja Sami Pitkämö House Band. Iltaa vetää Samin kanssa Piritta Hagman.

Sami Hedberg kävi Helmiradion Petra Kalliomaan juttusilla ja totesi komiikan olevan tehokas ja mielenkiintoinen tapa lähestyä hyväntekeväisyyteen rahan keräämistä.

Katso haastattelu ohesta!