This Is Us

This Is Us

Perheen tarinaa vuosikymmenien läpi seuraava This Is Us tarjoaa lämpöä, kyyneliä ja hersyvää huumoria. 5. kauden alkaessa Pearsonin sisaruskolmikko täyttää 40-vuotta. Sarja on tunnettu kyvystään käsitellä vaikeitakin aiheita ja sitä ei väistellä uudellakaan kaudella. Mukaan on saatu sekä ajankohtainen COVID19-pandemia että Black Lives Matter -liike, joka koskettaa erityisesti Randallia. Pääosissa muun muassa Mandy Moore ja Gilmoren tytöistä tuttu Milo Ventimiglia. Amerikkalainen draamasarja.

This Is Us -sarjan 5. kausi starttaa Livillä ja Ruudussa 7.1.2021!

5. kauden alkaessa Pearsonin sisaruskolmikko täyttää 40-vuotta. Sarja on tunnettu kyvystään käsitellä vaikeitakin aiheita ja sitä ei väistellä uudellakaan kaudella. Mukaan on saatu sekä ajankohtainen COVID19-pandemia että Black Lives Matter -liike, joka koskettaa erityisesti Randallia. 

5. kausi alkaa Livillä 7.1. klo 21. Jokainen jakso on katsottavissa Ruudussa ilmaiseksi 35 päivää tv-esityksestään.  

Menikö This Is Us -sarjan 1. kausi ohi tai kaipaatko kertausta? Koostevideo nyt tarjolla!

Rakastetun This Is Us -sarjan 2. kausi starttaa Livillä ja Ruudussa tänä torstaina klo 21! Tämän videon ja alla olevan kertauksen avulla hyppäät suoraan mukaan toiselle kaudelle tai virkistät muistia jo unohtuneista juonenkäänteistä.

Ensimmäisen kauden kertaus:

Jack on turhautunut nuorimies, joka on juuri horjahtamassa kaidalta polulta, kun hän tapaakin sattumalta Rebeccan. Laulajan urasta haaveileva Rebecca kääntää Jackin onnen ja he rakastuvat.

Kauden alussa avioituneet Rebecca ja Jack Pearson odottavat kolmosia. Synnytys on vaikea ja yksi vauvoista, Kyle menehtyy. Rebecca ja Jack päättävät adoptoida samana päivänä sairaalaan tuodun, hylätyn vastasyntyneen vauvan, kolmanneksi lapsekseen.

Lapsen nimeksi tulee Randall ja hän kasvaa aikuiseksi synnytyksestä selvinneiden kaksosten Kevinin ja Katen rinnalla. Sarjassa seurataan takautumien kautta kolmikon lapsuutta ja nuoruutta sekä nykyhetkeä, jossa Randall, Kevin ja Kate ovat juuri täyttäneet 36 vuotta.

Nykyhetkessä selviää, että Jack on kuollut lapsikolmikon ollessa teini-ikäisiä ja Rebecca on nyt yhdessä Jackin parhaan ystävän Miguelin kanssa. Jackin kuoleman syy ei selviä vielä ensimmäisen kauden aikana.

Randall:

Aikuinen Randall on elämässään menestynyt työnarkomaani, jonka kotoa löytyy ihana vaimo Beth ja kaksi tytärtä Tess ja Annie. Adoptiotausta kaihertaa Randallia ja hän päättää etsiä biologisen isänsä. Isäksi paljastuu entinen narkkari nimeltä William.

Pian selviää, että William on parantumattomasti sairas ja hänellä on vain vähän aikaa jäljellä. Randall päättää tutustua isäänsä niin hyvin kuin vielä ehtii.

Lisäksi paljastuu, että Rebecca on tuntenut Williamin koko Randallin elämän ajan, muttei ole esitellyt pojalleen biologista isäänsä. Salaisuuden paljastuminen järkyttää äidin ja pojan suhdetta. Kauden lopussa William menehtyy ja Randall kertoo Bethille, että hänkin haluaisi adoptoida lapsen.

Kevin:

Kevin on menestyneen komediasarjan näyttelijä, joka hylkää kovapalkkaisen tv-työnsä ja lähtee rakentamaan uraa teatterissa. Muutamien kompastusten jälkeen Kevin nappaa uskottavan rooliin näytelmästä, joka kauden lopussa poikii hänelle roolin isoon elokuvaan.

Yksityiselämässä hurmaava Kevin on naisten suosiossa, mutta kukaan ei tunnu siltä oikealta. Kauden lopussa Kevin palaa nuoruuden rakkautensa ja ex-vaimonsa Sophien luo. Elokuvaprojekti vie Kevinin toiselle puolelle maata, mutta pari päättää jatkaa etäsuhteessa.

Kate:

Kate on kamppailee ylipainon kanssa ja tapaa laihdutusryhmässä yllättäen hauskan Tobyn. Toby ja Kate rakastuvat ja Kate joutuu pohtimaan, onko uusi parisuhde este laihdutustavoitteelle.

Kauden aikana pariskunnan elämää järkyttää Tobyn äkillinen sairaskohtaus, jonka takia mies joutuu leikkaukseen. Lisäksi Kate kipuilee olemattoman uransa kanssa. Upeasti laulavan Rebecca-äitinsä varjoissa kasvanut Kate alkaa pohtia olisiko hänestä sittenkin laulajaksi.

Kauden lopussa Kate paljastaa Tobylle, että hän on syypää Jackin kuolemaan, mutta asian yksityiskohdat jäävät vielä pimentoon.

Rakastetun This Is Us -draamasarjan 2. kausi alkaa Livillä 14. maaliskuuta!

Nelosella katsojia tammikuusta lähtien ihastuttanut This Is Us saa jatkoa Livillä 14.3. alkaen. Sarjasta nähdään joka viikko yksi uusi jakso klo 21. 

This Is Us seuraa Pearsonien perhesaagaa eri vuosikymmenillä. Tarinan keskiössä ovat Rebecca ja Jack Pearson sekä heidän kolme lastaan Kevin, Kate ja Randall. Sarjassa avataan henkilöiden menneisyyttä takautumien kautta ja seurataan rinnalla nykyhetkeä, jossa lapsikolmikko on juuri täyttänyt 37 vuotta. Sarja on tunnettu yllättävistä käänteistään ja hiljalleen avautuvista syy-seuraussuhteista.

Toisella kaudella Randall (Sterling K. Brown) suunnittelee innoissaan adoptiota, mutta Beth (Susan Kelechi Watson) ei ole varma, onko sittenkään hyvä idea tuoda perheeseen pieni vauva. Randallin biologisen isän (Ron Cephas Jones) kuolema painaa vielä koko perheen harteilla. 

Jack Pearsonin (Milo Ventimiglia) alkoholismin todellinen laita alkaa paljastua Rebecalle (Mandy Moore), joka yrittää pysyä miehensä tukena ja taistella perheensä puolesta. Ensimmäisellä kaudella saimme tietää Jackin menehtyneen perheen lasten ollessa teini-ikäisiä. Kuoleman syy ja Katen yhteys kuolemaan paljastuu katsojille viimein toisella kaudella.

Kevin (Justin Hartley) on päässyt mukaan lupaavaan elokuvaproduktioon, mutta epäilee edelleen kykyjään. Kate (Chrissy Metz) päättää lähteä kokeilemaan laulajan uraa. Vuosien tauko luo kuitenkin kompastuskiviä matkalle.

Tobyllä (Chris Sullivan) on edelleen hankaluuksia löytää oma paikkansa kaksosten tiiviissä suhteessa ja Kevinin tuppautuminen joka asiaan käy miehen hermoille. Tobyn ja Katen suhde syvenee 2. kauden aikana, mutta edessä on myös rankkoja vastoinkäymisiä. 

Sarjaa seurataan yksi jakso joka viikko torstaisin klo 21. Jokainen jakso on katsottavissa Ruudussa ilmaiseksi 35 päivän ajan tv-esityksestään. Toisella kaudella on kaikkiaan 18 jaksoa. 

This Is Us -sarjan on luonut ja tuottanut Crazy, Stupid, Love -elokuvan käsikirjoittajana tunnettu Danny Fogelman. Sarjaa on tehty Yhdysvalloissa tähän mennessä kolme kautta.

This Is Us alkaa Livillä torstaina 14.3. klo 21.
Jokainen jakso on katsottavissa Ruudussa ilmaiseksi 35 päivää tv-esityksensä jälkeen.

Yhdysvaltain suosituin draamasarja This Is Us alkaa Nelosella ja Ruudussa 3. tammikuuta!

Yhdysvaltain suosituin draamasarja alkaa Nelosella ja Ruudussa 3. tammikuuta! Perheen tarinaa vuosikymmenien läpi seuraava This Is Us tarjoaa sekä koskettavaa perhedraamaa että hersyvää huumoria.

Katsojien rakastamaa sarjaa on kehuttu erityisesti lämminhenkisyydestään ja samaistuttavista hahmoistaan. This Is Us yllättää katsojan odottamattomilla käänteillään ja käsittelee hyvin vaikeitakin aiheita. Sarjan päähenkilöiden tarinat alkavat kietoutua yhteen jaksojen aikana ja menneisyyttä sekä nykyhetkeä sekoitteleva kerronta paljastaa mielenkiintoisia syy-seuraussuhteita henkilöiden elämistä.

Pääosissa nähdään laulajanakin tunnettu Mandy Moore ja Gilmoren tytöissä näytellyt Milo Ventimiglia sekä Chrissy MetzJustin HartleySterling K. BrownChris SullivanSusan Kelechi Watson ja Ron Cephas Jones. Sterling K. Brown on voittanut roolistaan parhaan draamasarjan miespääosan Emmyn vuonna 2017 sekä parhaan miesnäyttelijän Golden Globe -palkinnon vuonna 2018. Ron Cephas Jonesille ojennettiin parhaan vierailevan miesnäyttelijän Emmy vuonna 2018.

Sarjan on luonut ja tuottanut myös Crazy, Stupid, Love -elokuvan käsikirjoittajana tunnettu Danny Fogelman.

Sarjan alussa nähdään kolmekymppinen pariskunta, Rebecca (Mandy Moore) ja Jack (Milo Ventimiglia), jotka odottavat kolmosia. Ensimmäisessä jaksossa synnytys käynnistyy ja osoittautuu erittäin vaikeaksi. Yksi kolmosista menehtyy synnytyksessä ja pariskunta löytää itsensä vaikeasta tilanteesta, jossa pitäisi iloita uusista pienokaisista, mutta menetetyn lapsen suru varjostaa uutta alkua. 

Pariskunnan ohella sarjassa seurataan heidän lapsiaan, kolmekymppisiä sisaruksia. Randall (Sterling K. Brown) on menestyvä perheenisä, jonka kauniista kodista löytyy rakastava vaimo ja ihanat tyttäret. Sarjan alussa Randall tapaa biologisen isänsä, jonka löytyminen hämmentää Randallin vakaata elämää.

Kate (Chrissy Metz) on kamppaillut ylipainon kanssa koko elämänsä. Hän on päättänyt, että nyt on vihdoin aika karistaa kilot, mutta tapaakin laihdutusryhmässä hurmaavan Tobyn. Kate joutuu pohtimaan, onko parisuhde este laihdutustavoitteelle ja tekeekö painonpudotus todella onnelliseksi.

Kevin (Justin Hartley) on menestyneen komediasarjan näyttelijä, joka alkaa kaivata uraltaan muutakin kuin tyhjänpäiväistä saippuaa. Herra hylkää kovapalkkaisen ja helpon tv-työnsä ja lähtee rakentamaan uraa teatterissa. Löytyykö saippuatähdestä kuitenkaan riittävästi syvyyttä ja taitoja haastaviin rooleihin?

This Is Us -sarjaa on tehty Yhdysvalloissa tähän mennessä kolme kautta, joista viimeisin on parhaillaan esityksessä. 

This Is Us alkaa Nelosella torstaina 3.1. klo 21 ja sarjaa esitetään joka viikko kaksi jaksoa putkeen. Jokainen jakso on katsottavissa Ruudussa ilmaiseksi 14 päivää tv-esityksensä jälkeen.

Yhdysvaltain suosituin draamasarja starttaa Nelosella ja Ruudussa 1.3.!

Palkittu, miljoonayleisöjä koskettanut This Is Us alkaa Nelosella ja Ruudussa 3. tammikuuta 2019.! Perheen tarinaa vuosikymmenien läpi seuraava This Is Us tarjoaa sekä koskettavaa perhedraamaa että hersyvää huumoria.

Katsojien rakastamaa sarjaa on kehuttu erityisesti lämminhenkisyydestään ja samaistuttavista hahmoistaan. This Is Us yllättää katsojan odottamattomilla käänteillään ja käsittelee hyvin vaikeitakin aiheita. Sarjan päähenkilöiden tarinat alkavat kietoutua yhteen jaksojen aikana ja menneisyyttä sekä nykyhetkeä sekoitteleva kerronta paljastaa mielenkiintoisia syy-seuraussuhteita henkilöiden elämistä.

Pääosissa nähdään laulajanakin tunnettu Mandy Moore ja Gilmoren tytöissä näytellyt Milo Ventimiglia sekä Chrissy Metz, Justin Hartley, Sterling K. Brown, Chris Sullivan, Susan Kelechi Watson ja Ron Cephas Jones. Sterling K. Brown on voittanut roolistaan parhaan draamasarjan miespääosan Emmyn vuonna 2017 sekä parhaan miesnäyttelijän Golden Globe -palkinnon vuonna 2018. Ron Cephas Jones parhaan vierailevan miesnäyttelijän Emmyn vuonna 2018.

Sarjan on luonut ja tuottanut myös Crazy, Stupid, Love -elokuvan käsikirjoittajana tunnettu Danny Fogelman.