The Voice of Finland: Comeback Stage

The Voice of Finland: Comeback Stage

Uutuussarjan tähtivalmentajana toimii Pyhimys! Pyhimys pelastaa lahjakkaita kilpailijoita mukaan omaan tiimiinsä. The Voice of Finlandin tähtivalmentajien tavoin myös Pyhimys valmentaa valitsemiaan kilpailijoita, joista kaksi pääsee lopulta esiintymään liveyleisön eteen, ja kisaamaan mahdollisesti vielä koko The Voice of Finlandin 10. kauden voitosta! Kotimainen musiikkiohjelma.

Kertaa tästä Comeback Stagelta TVOF-livelähetyksiin päässeen Mikko Moilasen vaikuttava Knockout-esitys!

Pyhimyksen tiimiä edustavat The Voice of Finlandin suorissa lähetyksissä Mikko Moilanen ja Siret Tuula. Mikko Moilanen kaapattiin Comeback Stagelle jo kauden alussa Ääni ratkaisee -vaiheessa.

Mikko lunasti paikkansa Pyhimyksen livetiimissä laulamalla Comeback Stagella CMX:n kappaleen Pelasta maailma. Katso esitys videolta!

The Voice of Finlandin livelähetykset perjantaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa. #tvof

Kertaa tästä Comeback Stagelta TVOF-livelähetyksiin päässeen Siret Tuulan upea Knockout-esitys!

Pyhimyksen tiimiä edustavat The Voice of Finlandin suorissa lähetyksissä Siret Tuula ja Mikko Moilanen. Siret Tuula kaapattiin Comeback Stagelle Tonin ja Sipen tiimistä Knockout-vaiheessa.

Siret lunasti paikkansa Pyhimyksen livetiimissä laulamalla Comeback Stagella Amy Winehousen kappaleen Valerie. Katso esitys videolta!

The Voice of Finlandin livelähetykset perjantaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa. #tvof

Pyhimys teilaa tähtivalmentajien kommentit ja toteaa olevansa tehokkaampi valmentaja: ”Ehkä mä vähän provosoiduin…”

Pyhimykseltä kuullaan The Voice of Finlandin Comeback Stagella kärkästä kommentointia tähtivalmentajien esiintyjäpalautteesta. Juha Tapion tiimin laulaja Joonas Mäkinen saa Knockout-esityksensä jälkeen tähtivalmentajilta kritiikkiä, joka ei Pyhimyksen mielestä ole aiheellista.

”Joonas nosti tasoa eniten kaikista Kaksintaisteluista jatkoon menneistä”, esitystä monitorilta seuraava Pyhimys sanoo Joonaksen laulua kuunnellessaan.

”Mä olisin kaivannut huomattavasti enemmän sellaista rock-kukkoa, niin sitten se olisi tullut mulle läpi”, Maija Vilkkumaa kommentoi esityksen jälkeen.

”Mä en ole ihan täysin samaa mieltä tosta!” Pyhimys toteaa itsekseen bäkkärillä.

Myös muilta tähtivalmentajilta tulee Joonakselle palautetta, joka saa Pyhimyksen turhautumaan.

”Upealla soundilla ja tuolla habituksella olisi kaikki lupa päästää sellainen sisäinen kansakuntien murskaaja valloilleen, mitä tämmöinen musa tarvitsee”, Toni Wirtanen kommentoi.

”Tämä on niin jostain geneerisen rokkiäijän käsikirjasta, että sun pitää tehdä näin ja sun pitää tehdä noin!” Pyhimys ärsyyntyy.

Joonaksen tähtivalmentaja Juha Tapio kehottaa, että laulaja voisi treenata erityisesti laulutekniikkaa vielä kaksikin vuotta.

”Kaksi vuotta! 15 minuuttia Comeback Stagella, se vastaa kahta vuotta Juha Tapion tiimissä”, Pyhimys naureskelee.

Pyhimys tunnustaa provosoituneensa tähtivalmentajien kommenteista ja ryhtyneen siksi vastailemaan valmentajien palautteisiin erityisen kärkkäästi.

”Ehkä mä vähän provosoiduin siitä, kun kaikki tähtivalmentajat kaivoivat hirveästi sitä, mitä jäi puuttumaan ja mitä sen esityksen olisi pitänyt olla. Ei tarvitse olla niin kuin rokkikukot yleensä on, vaan minkälainen on Joonas”, Pyhimys sanoo.

The Voice of Finlandin livelähetykset perjantaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa. #tvof

Valtava tunnereaktio Voicessa: laulaja murtuu lattialle itkemään pudottuaan kisasta – Pyhimys yllättää kilpailijan koskettavasti

The Voice of Finlandin Comeback Stagella nähdään viikonloppuna koskettava pelastustilanne. Tallinnassa asuva Siret Tuula karsiutuu viime hetkellä Tonin ja Sipen tiimistä Knockout-vaiheessa ja näyttää siltä, että laulajan tie kisassa katkeaa juuri ennen livelähetyksiä. Kilpailusta putoaminen aiheuttaa Siretissä suuren tunnereaktion.

”Poistuttuani lavalta olin tosi hajalla. Väsymys ja tunteet ottivat vallan. Menin ihan rikki”, kilpailija kertoo.

Siret saapuu muiden pudonneiden laulajien luokse kyynelissä ja murtuu pian lattialle itkemään. Laulajan on vaikea kertoa tunteistaan kyynelvirran takia.

”Tämä oli huikea mahdollisuus. Kiitos”, Siret sanoo itkuisena.

Bäkkärillä kuvauksia seurannut Pyhimys on kuitenkin päättänyt antaa Siretille uuden mahdollisuuden.

”Nyt jännittää”, Pyhimys kuiskaa kuvausryhmälle hiippaillessaan salaa paikalle.

”Aion jatkaa jazz-albumini tekemistä…” Siret kertoo kyynelissä, kun Pyhimys astelee yhtäkkiä hänen luokseen.

Huomatessaan tähtivalmentajan Siretiltä on mennä jalat alta. Laulajan pitää kerätä itseään hetki ennen kuin hän pystyy puhumaan Pyhimykselle.

”Tunsin koputuksen vasemmalla olkapäälläni, jostain syystä katsoin oikealle ja siinä oli Pyhimys! Menin entistä enemmän shokkiin. Itkuni vain yltyi! En ymmärrä, mitä tapahtui, tunteet ottivat vallan minusta”, Siret kertoo tapahtumista.

”Haluaisitko tulla minun joukkueeseeni?” Pyhimys hymyilee.

”Totta kai! Ei sinun tarvitse edes kysyä”, herkistynyt Siret vastaa.

”Olen todella onnekas, kun Pyhimys valitsi minut Comeback Stagelle”, Siret sanoo kiitollisena.

The Voice of Finland perjantaisin ja sunnuntaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa. The Voice of Finland: Comeback Stage Ruudussa perjantaisin. #tvof

Pyhimys juonii jäynää tähtivalmentajille – jekku on kariutua, kun artisti eksyy kulisseihin: ”Mistä h*lvetistä sinne mennään?"

The Voice of Finland: Comeback Stage -ohjelmaa luotsaava Pyhimys seuraa Ääni ratkaisee -vaiheen esityksiä takahuoneesta käsin. Karsinnan viimeisessä jaksossa lavalla nähdään Marko Pynnönen, jonka Pyhimys haluaa kaapata tiimiinsä.

”Musta tuntuu, että noi ei käänny. Mennään venaa sinne taakse, koska jos ne ei ota tätä, niitä ottaa todella päähän, kun me otetaan tämä!” Pyhimys keksii.

Pyhimys lähtee suunnistamaan kohti lavaa tarkoituksenaan tehdä muille tähtivalmentajille pientä kiusaa.

”Halusin tässä Ääni ratkaisee -vaiheen lopuksi jollain tapaa vähän ehkä ärsyttää noita tähtivalmentajia, tulla sieltä niiden välistä”, Pyhimys kertoo.

Suunnitelma meinaa tyssätä täysin, kun Pyhimys päätyy kulisseista aivan studion väärälle laidalle.

”Tää on väärä mesta! Ei tuolta voi mennä! Mistä helvetistä sinne pitää mennä?!” artisti kiroaa.

”Se ei ollut ihan niin yksinkertaista kuin mä olin ajatellut, koska siellä studiotiloissa on aika monta eri ovea ja oli aika vaikeaa löytää itse asiassa sinne koko sen salin toiseen päähän”, Pyhimys kertoo.

Lopulta Comeback Stagen tähtivalmentaja löytää oikealle ovelle. Studion tunnelmat ovat yllättyneet, kun tämä astelee tähtivalmentajien kääntymättömien tuolien välistä lavalle nappaamaan kilpailijan omaan tiimiinsä.

”Hetkinen!” Redrama huudahtaa nähdessään Pyhimyksen.

”Mitä täällä tapahtuu?” Maija Vilkkumaa ihmettelee.

”Tämä ansaitsee nyt tämän!” Pyhimys ilmoittaa ja pyytää Marko Pynnösen joukkueeseensa.

”Onks tää näin? Hyvä Pyhi!” Redrama huikkaa ja nousee tuolistaan ihmettelemään tapahtumia.

”Menkää te nyt vaan istumaan takaisin, teillä jatkuu työpäivä vielä!” Pyhimys naurahtaa ja kävelee pois lavalta kilpailijan kanssa.

The Voice of Finland perjantaisin ja sunnuntaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa. The Voice of Finland: Comeback Stage Ruudussa perjantaisin. #tvof