The Voice of Finland: Comeback Stage

The Voice of Finland: Comeback Stage

Uutuussarjan tähtivalmentajana toimii Pyhimys! Pyhimys pelastaa lahjakkaita kilpailijoita mukaan omaan tiimiinsä. The Voice of Finlandin tähtivalmentajien tavoin myös Pyhimys valmentaa valitsemiaan kilpailijoita, joista kaksi pääsee lopulta esiintymään liveyleisön eteen, ja kisaamaan mahdollisesti vielä koko The Voice of Finlandin 10. kauden voitosta! Kotimainen musiikkiohjelma.

Pyhimys juonii jäynää tähtivalmentajille – jekku on kariutua, kun artisti eksyy kulisseihin: ”Mistä h*lvetistä sinne mennään?"

The Voice of Finland: Comeback Stage -ohjelmaa luotsaava Pyhimys seuraa Ääni ratkaisee -vaiheen esityksiä takahuoneesta käsin. Karsinnan viimeisessä jaksossa lavalla nähdään Marko Pynnönen, jonka Pyhimys haluaa kaapata tiimiinsä.

”Musta tuntuu, että noi ei käänny. Mennään venaa sinne taakse, koska jos ne ei ota tätä, niitä ottaa todella päähän, kun me otetaan tämä!” Pyhimys keksii.

Pyhimys lähtee suunnistamaan kohti lavaa tarkoituksenaan tehdä muille tähtivalmentajille pientä kiusaa.

”Halusin tässä Ääni ratkaisee -vaiheen lopuksi jollain tapaa vähän ehkä ärsyttää noita tähtivalmentajia, tulla sieltä niiden välistä”, Pyhimys kertoo.

Suunnitelma meinaa tyssätä täysin, kun Pyhimys päätyy kulisseista aivan studion väärälle laidalle.

”Tää on väärä mesta! Ei tuolta voi mennä! Mistä helvetistä sinne pitää mennä?!” artisti kiroaa.

”Se ei ollut ihan niin yksinkertaista kuin mä olin ajatellut, koska siellä studiotiloissa on aika monta eri ovea ja oli aika vaikeaa löytää itse asiassa sinne koko sen salin toiseen päähän”, Pyhimys kertoo.

Lopulta Comeback Stagen tähtivalmentaja löytää oikealle ovelle. Studion tunnelmat ovat yllättyneet, kun tämä astelee tähtivalmentajien kääntymättömien tuolien välistä lavalle nappaamaan kilpailijan omaan tiimiinsä.

”Hetkinen!” Redrama huudahtaa nähdessään Pyhimyksen.

”Mitä täällä tapahtuu?” Maija Vilkkumaa ihmettelee.

”Tämä ansaitsee nyt tämän!” Pyhimys ilmoittaa ja pyytää Marko Pynnösen joukkueeseensa.

”Onks tää näin? Hyvä Pyhi!” Redrama huikkaa ja nousee tuolistaan ihmettelemään tapahtumia.

”Menkää te nyt vaan istumaan takaisin, teillä jatkuu työpäivä vielä!” Pyhimys naurahtaa ja kävelee pois lavalta kilpailijan kanssa.

The Voice of Finland perjantaisin ja sunnuntaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa. The Voice of Finland: Comeback Stage Ruudussa perjantaisin. #tvof

Pyhimys keskeyttää pudotustilanteen ja vetää tuotannon sivuun – päätyy rikkomaan formaatin sääntöjä: ”Pistäkää pause!”

The Voice of Finland: Comeback Stagella jatkopaikasta kilpailevat Ääni ratkaisee -vaiheessa uuden mahdollisuuden saaneet Milla Võsokovski ja Yasmin Anissa, Tähtivalmentaja Pyhimykselle valinta kahden lahjakkaan nuoren välillä on äärimmäisen vaikea.

”Oikeestaan se mun päätöksentekoprosessi oli juupas eipäs mun mielen sisällä koko ajan. Tuossa on yksi laulaja, jolta pitää vaan vähän karsia jännitystä, niin se on ihan valmis liveihin haastamaan kenet vaan. Sitten toisaalta toinen, joka nostaa koko ajan tasoaan…” Pyhimys kertoo.

Pyhimys takeltelee sanoissaan päätöstä tehdessään ja keskeyttää yhtäkkiä koko tilanteen.

”Pystytäänkö… Voidaanks me vähän kattoo vielä? Venatkaa vähän”, Pyhimys sanoo.

”Pistäkää pause. Vedetään pieni palaveri”, tuotantojoukoista kameran takaa kuuluu.

”Odottakaa ihan hetki vaan”, Pyhimys sanoo hämmentyneille laulajille ja kävelee pois paikalta.

”Mä en pysty tekee sellaista päätöstä, koska niillä on niin eri vahvuudet!” Pyhimys tilittää tuotannolle takatilassa.

”Meillä on enää yksi jakso tätä Ääni ratkaisee -vaihetta ja mä haluaisin kuitenkin parhaat sieltä mukaan sinne seuraavaan vaiheeseen. En halua tässä vaiheessa tiputtaa sellaista, joka olisi oikeasti ansainnut paikan sinne.”

Lyhyen palaverin jälkeen Pyhimys palaa kilpailijoiden luokse ja kuvaukset jatkuvat.

”Tähän tuoliin pääsee Jasmin”, Pyhimys paljastaa päätöksensä, mutta jatkaakin yhtäkkiä puhettaan.

”Ja Milla… Täysin poikkeuksellisesti ja kaikkien formaatin sääntöjen vastaisesti mä annan sulle tän tuolin lainaan. Eli tervetuloa jatkoon!” tähtivalmentaja sanoo.

”Mitä?! Ei, mua alkaa itkettää, apua! Herranjumala!” Milla huudahtaa ällistyneenä. Tuoleilla jo istuvat Yasmin ja Mikko ottavat Millan innoissaan vastaan.

”Ollaan ylitetty meidän kapasiteetti, eli kuitenkin kaksi vain voi mennä liveihin, mutta mä en nyt tässä kohtaa kyennyt tekemään sitä päätöstä. Nähdään ensi jaksossa kaikki kolme ja sitten tulee vielä yksi laulaja mukaan”, Pyhimys kertoo.

The Voice of Finland perjantaisin ja sunnuntaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa. The Voice of Finland: Comeback Stage Ruudussa perjantaisin. #tvof

Yllätysratkaisu Comeback Stagessa – Pyhimys hakee laulajan kotoa takaisin kisaan: ”Kameramies joutuu tekemään pidemmän reissun”

The Voice of Finland: Comeback Stagen tähtivalmentaja Pyhimys kiinnitti Ääni ratkaisee -vaiheessa huomionsa 37-vuotiaan Mikko Moilasen esitykseen.

”Nyt lähti! Tämä on eka tällainen, joka vetää täysiä ja tunteella, eikä vain tekniikalla. Tulee sellainen fiilis, että vetää koko kropalla. Siinä kohtaa olin aika vakuuttunut, että tuolit kääntyvät”, Pyhimys sanoo.

Tähtivalmentajien tuolit eivät lopulta kääntyneet laulajalle. Valmentajat jäivät harmittelemaan päätöstään ja miettimään, tekivätkö virheen.

”Kun ne tuolit ei lopulta kääntynytkään, mä menin itsekin ihan sekaisin. Tämä on pakko laittaa muistiin”, Pyhimys totesi esityksen jälkeen.

Comeback Stagen tähtivalmentaja ei napannut Mikkoa tiimiinsä, mutta valinta jäi mietityttämään. Pyhimys päätyi pohdinnan jälkeen yllätysratkaisuun.

”Kyllä se jotenkin jäi vaivaamaan. Sitten yön yli mietittyäni tein sen päätöksen, että nyt kameramies joutuu tekemään mun kanssa vähän pidemmän reissun ja lähdettiinkin hakemaan Mikko Moilanen kotoa”, Pyhimys paljastaa.

Järvenpäässä asuva Mikko yllättyi, kun tähtivalmentaja ilmestyi hänen ovelleen.

”Elämä jatkui siinä ihan tavallisesti ja sitten eräänä aamuna ovikello kilahti. Ihmettelin, että mitä ihmettä tapahtuu, koska olin sopinut aivan muuta menoa, mutta minua olikin vedetty nenästä!” Mikko kertoo tapahtuneesta.

”Tuli fiilis, että tätä ei voi päästää menemään. Nyt mä kysyn sulta: haluaisitko lähteä mukaan mun Comeback Stage -joukkueeseen?” Pyhimys kysyy.

”No ehdottomasti!” Mikko päättää.

”Hyvät fiilikset siitä, että hän antoi minulle tällaisen luottamuksen. Oli kuulemma ollut poikkeuksellista äänen voimakkuutta äänessäni”, Mikko sanoo.

The Voice of Finland perjantaisin ja sunnuntaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa. The Voice of Finland: Comeback Stage Ruudussa perjantaisin. #tvof

Näin TVOF Comeback Stage toimii! Pyhimys antaa pudonneille laulajille mahdollisuuden päästä finaaliin: ”Päästään enemmän iholle"

The Voice of Finlandin juhlakaudella Ruudussa seurataan uutta Comeback Stage -ohjelmaa. 10. kauden uutuusformaatti antaa pudonneille laulajille tilaisuuden taistella tiensä jopa The Voice of Finlandin finaaliin.

The Voice of Finland: Comeback Stagen tähtivalmentajana toimii Emma-palkittu räppäri Pyhimys eli Mikko Kuoppala. Pyhimys pääsee seuraamaan ohjelman jokaista vaihetta ja saa valita tiimiinsä kisaajat, jolle pääohjelman tähtivalmentajat eivät anna jatkopaikkaa.

”Olen aina yrittänyt jeesata muita artisteja. Koska mulla ei ollut sitä musikaalisuutta, mä aloin nähdä muita asioita, jotka merkkaa siinä, miten saa äänen kuuluviin”, räppiä 20 vuotta tehnyt Pyhimys kertoo.

”Musiikki ei koskaan lakkaa kiehtomasta. Nyt mä voin antaa uuden mahdollisuuden upeille laulajille, olla niiden tukena ja antaa niille kaiken sen tietotaidon, jonka olen vuosien aikana oppinut.”

Comeback Stagella Pyhimys asettaa kerrallaan kaksi Ääni ratkaisee -vaiheesta pudonnutta laulajaa vastakkain ja valitsee jatkoon pääsijän. Seuraavaksi kilpailijat saavat vastaansa Kaksintaistelu-vaiheesta pudonneita kilpailijoita. Comeback Stagella nähdään siis omat kaksintaistelut.

”Mulla on mahdollisuus katsoa ruudusta ja tehdä päätös, että okei, nyt tähtivalmentajat missasi. Pystyn hakemaan sen laulajan omaan tiimiini. Meillä on pienempi lava, pienempi bändi ja päästään paljon enemmän iholle sen ihmisen kanssa”, Pyhimys sanoo.

Viimeisellä kierroksella selvitetään Knock Out -vaiheen tyyliin, ketkä kaksi laulajaa selviävät loppuun asti ja pääsevät finaaliin kisaamaan koko The Voice of Finlandin voitosta.

”Jos me ei kerran tuolta jotain tyyppiä oteta, mehän ollaan pahiksia. Se kuuluu tähän suureen kertomukseen, että kulisseissa odottaa Pyhimys, joka pelastaa”, Juha Tapio toteaa.

The Voice of Finland perjantaisin ja sunnuntaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa. The Voice of Finland: Comeback Stage Ruudussa perjantaisin. #tvof