Superpesis

Superpesis

Kotimaisen huippupalloilun kärkietenijöihin kuuluva miesten Superpesis pysyy tarjonnassamme myös kausina 2016-2017. Pesisjännistystä annostellaan noin kahden suoran ottelulähetyksen viikkotahdilla. Olemme mukana toukokuun avausotteluista aina syyskuun mestaruusjuhliin asti. Lähetykset ovat katsottavissa netistä ja maksu-tv-operaattoreilta tilattavassa Ruutu+-paketissa.

 

20 uutta julkaisua

Kooste: Sotkamo hiljensi Joensuun – "Kaikille tiedoksi, että mukana ollaan"

Sotkamon Jymy nappasi kauden ensimmäisen voittonsa Joensuun Mailasta, kun joukkueet kohtasivat kolmannen kerran kuluvan kauden aikana. Tappion myötä JoMan historian ensimmäinen runkosarjavoitto ei ratkennut ainakaan vielä, sillä myös Vimpelillä on vielä mahdollisuus nousta ykköseksi jatkosarjan päätöskierroksella.

JoMa voitti Mehtimäellä avausjakson juoksuin 3-2, mutta toinen jakso oli Sotkamon näytöstä. Vireessä olivat erityisesti kokeneet Roope Korhonen, Jani Komulainen ja Toni Kohonen.
Supervuoroparin päätyttyä tasan, ratkesi ottelun kotiutuslyöntikilpailussa, jonka Jymy voitti juoksuin 4-3. Voittojuoksusta vastasi Kohonen.

"Kaikille tiedoksi, että mukana ollaan", totesi Sotkamon pelinjohtaja Mikko Kuosmanen makoisan vierasvoiton päätteeksi viitaten supermielenkiintoiseen syksyn mestaruustaisteluun.

Joensuu – Sotkamo 1 – 2 (3-2, 1-5, 1-1, 3-4).

Tuore Suomen mestari avasi menestyksen taustoja: ”Mestaruuden myötä sitä kysymystä ei niin hevillä kysytä”

Manse PP teki suomalaista pesäpallohistoriaa voittamalla naisten Superpesiksen mestaruuden 2017. Mestaruus oli Manse PP:lle seurahistorian ensimmäinen, joten myös juhlat olivat sen mukaiset. Joukkueen kapteeni Nina Taipale kävi keskiviikkona Liigastudiossa kertaamassa tunnelmiaan ja avasi sitä, mistä tamperelaisten seurojen menestys johtuu.

Jännittävä finaalitrilleri Saarikentällä – Vimpeli voiton päähän pesismestaruudesta

Vimpelin Vedon ja Sotkamon Jymyn välisessä finaalisarjassa nähtiin sunnuntaina toistaiseksi tasaisin sekä jännittävin kamppailu.
Vimpeli hallitsi ottelua pitkään ja voitti ensimmäisen jakson, mutta Sotkamo nousi viime hetkillä toisen jakson voittoon.
Voittaja selvisi vasta kotiutuslyöntikilpailussa, jonka ratkaisujuoksun löi isännille Henri Puputti.

Vimpeli johtaa nyt voitoin 2–1, ja ja on yhden voiton päässä toisesta peräkkäisestä Suomen mestaruudesta. Neljäs finaali pelataa Sotkamossa ensi lauantaina.