Superpesis

Superpesis

Kotimaisen huippupalloilun kärkietenijöihin kuuluva miesten Superpesis pysyy tarjonnassamme myös kausina 2016-2017. Pesisjännistystä annostellaan noin kahden suoran ottelulähetyksen viikkotahdilla. Olemme mukana toukokuun avausotteluista aina syyskuun mestaruusjuhliin asti. Lähetykset ovat katsottavissa netistä ja maksu-tv-operaattoreilta tilattavassa Ruutu+-paketissa.

 

Pienseurat kopittaa, 3. jakso - Voittaminen on keskimäärin hauskempaa

Pienseurat kopittaa -dokumenttisarjan kolmannessa osassa vieraillaan tiiviiseen tahtiin yhteistyöseurojen otteluiden tunnelmallisimmissa hetkissä kesällä 2020. Otteluissa kohdataan myös tuttuakin tutumpia, rakkaita vastustajia. B- Tyttöjen yhteistyöjoukkueen eteni Tyttöjen Superpesiksen loppuotteluihin, joista tuloksena oli neljäs sija. Mutta ei se pesis yhteen mitalipelin tappioon lopu!

Pienseurat kopittaa, 2. jakso - Poikkeustila

Pienseurat kopittaa -dokumenttisarjan toisessa jaksossa ovat esillä kauden 2020 historiallinen toiminnan keskeytys ja koronaepidemian aiheuttama epävarmuuden tunnelma. Kevään kokemuksia on tallennettu sekä toimihenkilöiden haastatteluin, että nuorten itsensä kokemana: sopeudutaan, kaivellaan motia poikkeusajan itsenäiseen harjoitteluun, summataan mistä jouduttiin luopumaan. Lopulta iloitaan vilpittömästi lyhennetyn ottelukauden alkamisesta.

Pienseurat kopittaa, 1. jakso - Try-outista yhteistyöjoukkueeseen

Kolmiosaisessa Pienseurat kopittaa -dokumentissa seurataan C- ja B- ikäisiä tyttöjunioreita noin vuosi syksystä 2019 syksyyn 2020. Dokumentin yhteistyöverkostossa ovat olleet Suomen Pesäpalloliiton Keskimaan alue, Ruoveden Pirkat, Hämeenkyrön Räpsä, Kankaanpään Mailajuniorit sekä Jyväskylän Kiri & Kirittäret Juniorit. Sitä ovat tukeneet Pesäpalloliiton Keskimaan alue sekä Pirkanmaan Kulttuurirahasto osallistumalla osaan kuvaajan matkakustannuksista. Dokumentti on toteutettu pääosin vapaaehtoisin voimin ja sen on kuvannut, tuottanut ja ohjannut Hannu Kallio. Kuvausprojektin yhtenä tavoitteena on pian 100 vuotta täyttävän pesäpallokulttuurin sekä siihen liittyvän laadukkaan ja tavoitteellisen nuorisourheilutoiminnan tunnetuksi tekeminen.

Ensimmäinen jakso koostuu seurayhteistyötä kuvaavasta nuorten pelaajien esittelyistä, talviharjoittelukaudesta sekä Tyttöjen Superpesiksen yhteistyöjoukkueen kokoamisesta. Halli- ja harjoituspelit saadaan juuri vauhtiin, kun korona tuo uuden muuttujan peliin. Loukkaantumisiltakaan ei vältytä.