Suomen täydelliset venäläisnaiset

Suomen täydelliset venäläisnaiset

Viisi Suomessa asuvaa ja suomea puhuvaa venäläisnaista avaa elämänsä pariovet ja paljastaa katsojille, millaista on näyttävän emigranttinaisen elämä Suomessa. Sarja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua naisten iloihin, suruihin ja seikkailuihin. Saammeko esitellä: Elena Lukkarinen, Sofia Kazakov, Valeria Hirvonen, Alisa Ranta-aho ja Regina Slepak! He ovat seksikkäitä, ennakkoluulottomia ja rohkeita – täydellinen venäläisnainen tietää, mitä haluaa! Väykkärit alkaa maanantaina 24.8. kello 21 Livillä!

Monilahjakkaalla Väykkäri-Alisalla on jälleen uusi aluevaltaus – "Mä haluan tehdä vain tätä!"

Suomen täydellinen venäläisnainen Alisa Ranta-aho on kertonut pitkin syksyä olevansa todella lahjakas monella saralla. Viimeisin intohimo ja kutsumus oli kickboxing, ja tällä kertaa mennään aivan eri suuntaan: nainen kaavailee nyt taidemaalarin uraa eikä näe itseään tekemässä enää mitään muuta. Hurmioon asti inspiroitunut Alisa vie taulunsa galleristin arvioitavaksi ja kertoo, mistä maalausinnostus sai alkunsa:

"Mulla oli siinä kymppitonnin laina, jolla mun piti vähän lyhennellä velkoja. Jotenkin siinä kävi niin, että mulla meni näihin suurin piirtein kuustuhatta euroa", nainen selittää maalaustensa äärellä.

Käy ilmi, että Alisa on käyttänyt taidetarvikkeisiin viimeisetkin rahansa ja elänyt viikon pelkillä lihaliemikuutioilla. Tästäkin nälkätaiteilijamme on vain innoissaan – ovathan monet suuret taiteilijanerot eläneet niukasti!

Suomen täydelliset venäläisnaiset -sarjan viimeinen jakso maanantaina kello 21 Livillä.

Kaviaarikuningattarella on tiukat vaatimukset poikansa tulevalle tyttöystävälle

Suomen täydelliset venäläisnaiset Valeria ja Regina matkustavat laivalla Ruotsiin yhdessä Valerian hurmaavan pojan Kirillin kanssa. Illallispöydässä Regina utelee Kirillin parisuhdestatusta ja naismakua, ja toimelias äiti ehtii vastata sinkkupoikansa puolesta:

”Kirillille sopii nuori, kaunis nainen, joka on käynyt tai käy yliopistoa. Joka tykkää seikkailuista, matkustelusta. Harrastaa ja jaksaa bilettää”, Valeria luettelee.

Regina kuuntelee litaniaa posket punottaen ja tunnistaa itsensä kuvauksesta, ainoastaan ikävaatimus ei taida täyttyä. Väykkäreistä Alisa kelpaisi Valerialle muuten, mutta yliopistotutkinto puuttuu!

Suomen täydelliset venäläisnaiset maanantaina klo 21 Livillä.

Elena tuomaroi Mr Gay Finland -kisoja Salkkari-tähden kanssa: "En tykkää siitä, miten Venäjällä kohdellaan homoja"

Suomen täydellinen venäläisnainen Elena Lukkarinen on pyydetty tuomariksi Mr Gay Finland -kilpailuun. Nainen on kutsusta varsin otettu, sillä hän on huolissaan siitä, miten Venäjällä ja Ukrainassa kohdellaan homoja. Elenan vierellä tuomaroimassa nähdään muun muassa Salatut elämät -tähti Sami Uotila sekä BB:stä tuttu Niko Saarinen. Raadissa istuu myös tv-pomo Mikko Silvennoinen, joka tiukkaa Väykkäri-kaunottarelta jotakin varsin henkilökohtaista:

"Jos sun poika olis isona kalsareissa homobaarin lavalla, niin miltä se tuntuis?"

Elenan ei tarvitse miettiä vastausta sekuntiakaan:

"Ei haittaa!"

Suomen täydelliset venäläisnaiset maanantaisin kello 21 Livillä. Sarjan seuraava jakso on katsottavissa ennakkoon Ruutu+-palvelussa aina edellisen jakson tv-esityksen jälkeen.

Valerian rankka paikka yrittäjänä: joutui irtisanomaan 35 henkilöä

Sympaattinen ja työtä pelkäämätön Valeria joutui irtisanomaan kalaliikkeensä 35 työntekijää. Heikon taloustilanteen vuoksi venäläiset asiakkaat ovat kadonneet ja Valerian bisnes on vaikeuksissa.

Energisellä naisella ei kuitenkaan ole vaikeuksia palata johtajan paikalta takaisin myyntitiskin taakse. Valerian poika Kirill puolestaan huolehtii kaviaariliikkeestä Helsingissä, kun Valeria fileoi, savustaa ja myy kalatuotteita Lappeenrannassa.

Suomen täydelliset venäläisnaiset Livillä maanantaisin klo 21.

Kotiäiti Elena on uskomattoman upea ilmestys kultaisissa pikkubikineissä!

Aikuismallin uralleen uutta potkua tavoitteleva Suomen täydellinen venäläisnainen Elena Lukkarinen saa keikan: hänet on buukattu esittelemään fitness-urheilijoille suunnattuja luksusbikinejä. Elena onkin nappivalinta tehtävään, sillä hänen vartalonsa on todella kaunis ja timmi. 35-vuotias kotiäiti on kuin jumalatar kultaisissa, Swarovski-kristalleilla somistetuissa bikineissä!

Elenalle on täysin luontevaa poseerata valokuvaajalle tässä lähes olemattomassa asussaan:

"Aikuismalli on itsevarmempi. Ei ole niin arka kuin nuorempana", nainen sanoo.

Suomen täydelliset venäläisnaiset maanantaina kello 21 Livillä.