Sport Girl 2016

Sport Girl 2016

Sport Girl 2016 -ohjelmassa urheilulliset naiset panevat itsensä likoon ja pyrkivät saavuttamaan tavoitteensa treenaamalla niin lihaksia kuin mieltäkin. Yksi valitaan voittajaksi, ja hän pääsee Sport-lehden kansikuvanaiseksi vuoden 2016 aikana. Ohjelman juontaa Kristiina Komulainen. Kotimainen sarja.

Totuus treenimeikistä – näin ihosi reagoi kun treenaat meikit päällä

Mariela Sarkima kävi puhumassa Sport Girl 2016 –ohjelmassa treenimeikistä. Hän kertoi muun muassa miten treenaaminen meikit päällä vaikuttaa ihon kuntoon ja millainen meikki soveltuisi paremmin kun lähdet treenaamaan.

Sport Girl 2016 Livillä jälleen tänään 7.12 kello 20:30!
Seuraa ohjelmaa myös Facebookissa ja Instagramissa: sportgirlsuomi

Meneekö sinunkin treeni hukkaan tästä syystä?

Sport Girl 2016 –ohjelmassa kävi vieraana Kristian Ekström puhumassa unesta ja unen vaikutuksesta treenaamiseen. Bianca kertoo hänen omista univaikeuksistaan ja siitä millainen vaikutus sillä on ollut hänen arkeen. Katso millaisia neuvoja Kristian antoi tähän vaivaan.

Sport Girl 2016 Livillä jälleen maanantaina 7.12 kello 20:30!
Seuraa ohjelmaa myös Facebookissa ja Instagramissa: sportgirlsuomi

Urheilupsykologi neuvoo: Näillä viidellä vinkillä lisäät treenimotivaatiota

Sport Girl 2016 –ohjelmassa kävi vieraana uhreilupsykologi Tuomas Grönman. Tämän illan jaksossa puhutaan sisusta ja treenimotivaatiosta. Tuomas antoi haastattelussa muutamia vinkkejä motivaation ylläpitoon ja sen hankkimiseen.

Sport Girl 2016 Livillä tänään 30.11 kello 20:30!
Seuraa ohjelmaa myös Facebookissa ja Instagramissa: sportgirlsuomi