Soppa365

Seuraavat tv-esitykset

la 16.12. 11.30 Kausi 1 - Jakso 17 - Kung po -kanaa, nam!
Kausi 1. Jakso 17/81. Kung po -kanaa, nam!. Moni etninen suosikkiherkku, jota syömme ravintoloissa, onkin yllättävän helppo valmistaa kotona. Riikka Väliahde laittaa kiinalaisten ravintoloiden listasuosikkia, kanaa kung po. Kotimainen lifestyleohjelma. (7')
su 17.12. 11.00 Kausi 1 - Jakso 48 - Nokkospesto ja nokkossipsit
Nokkospesto ja nokkossipsit. Nokkoskausi on nyt parhaimmillaan. Moni kotikokki osaa jo käyttää nokkosta kastikkeeseen tai keittoon, mutta Anu näyttää nyt, miten nokkonen ryöpätään ja miten siitä syntyy pestoa ja sipsejä. Kotimainen lifestyleohjelma. (7')
su 17.12. 11.10 Kausi 1 - Jakso 49 - Pavlova exotique
Kausi 1. Jakso 49/81. Pavlova exotique. Pavlova on Australian kansallisherkku. Antti tekee pavlovasta hedelmäisen version, joka on mainio tarjottava vaikkapa keväisissä juhlissa. Moni pelkää suotta marengin tekemistä, mutta Antin ohjeilla arinkin kotileipuri uskaltaa käydä valkuaisen ja sokerin kimppuun. Kotimainen lifestyleohjelma. (7')
ma 8.1. 09.00 Kausi 1 - Jakso 50 - Jyrki Sukulan broilerimureke ja porkkanamozzarella
Kausi 1. Jakso 50/81. Jyrki Sukulan broilerimureke ja porkkanamozzarella. Riikan vieraana tänään on Jyrki Sukula, joka laittaa Italialaisella twistillä kolmen ruokalajin arkisen aterian koko perheelle. Jyrkin broilerimureke, polpettone, on ihme, johon voi hukuttaa runsaasti erilaisia vihanneksia ilman, että kukaan älähtää. Alkuruoaksi laitetaan porkkanaa ja mozzarellaa, jälkiruoaksi mustikkajäätelöllä kruunatut ritarit. Kotimainen lifestyleohjelma. (7')
ma 8.1. 09.10 Kausi 1 - Jakso 51 - Kasvispihvit & munakoisomajoneesi pitaleivän kera
Kausi 1. Jakso 51/81. Kasvispihvit & munakoisomajoneesi pitaleivän kera. Alin vieraana Soppa 365-keittiössä on tänään Anna Perho. Annan arkisena hasteena on saada perheen kolme miestä syömään enemmän kasviksia. Ali kokkaa tänään aterian, joka kelpaa paatuneimmallekin lihansyöjälle. Pitaleivän sisään valmistetaan kasvispihvit, ja maun aateloi munakoisomajoneesi. Kotimainen lifestyleohjelma. (7')

Soppa365

Suomen herkullisin ruokayhteisö ja suosittu sosiaalinen keittokirja tulee nyt myös televisioon! Soppa365 on kupliva, innostava ja mutkaton ruokaohjelma arjen keskelle. Kotimainen lifestyleohjelma.

Seuraavat tv-esitykset

la 16.12. 11.30 Kausi 1 - Jakso 17 - Kung po -kanaa, nam!
Kausi 1. Jakso 17/81. Kung po -kanaa, nam!. Moni etninen suosikkiherkku, jota syömme ravintoloissa, onkin yllättävän helppo valmistaa kotona. Riikka Väliahde laittaa kiinalaisten ravintoloiden listasuosikkia, kanaa kung po. Kotimainen lifestyleohjelma. (7')
su 17.12. 11.00 Kausi 1 - Jakso 48 - Nokkospesto ja nokkossipsit
Nokkospesto ja nokkossipsit. Nokkoskausi on nyt parhaimmillaan. Moni kotikokki osaa jo käyttää nokkosta kastikkeeseen tai keittoon, mutta Anu näyttää nyt, miten nokkonen ryöpätään ja miten siitä syntyy pestoa ja sipsejä. Kotimainen lifestyleohjelma. (7')
su 17.12. 11.10 Kausi 1 - Jakso 49 - Pavlova exotique
Kausi 1. Jakso 49/81. Pavlova exotique. Pavlova on Australian kansallisherkku. Antti tekee pavlovasta hedelmäisen version, joka on mainio tarjottava vaikkapa keväisissä juhlissa. Moni pelkää suotta marengin tekemistä, mutta Antin ohjeilla arinkin kotileipuri uskaltaa käydä valkuaisen ja sokerin kimppuun. Kotimainen lifestyleohjelma. (7')
ma 8.1. 09.00 Kausi 1 - Jakso 50 - Jyrki Sukulan broilerimureke ja porkkanamozzarella
Kausi 1. Jakso 50/81. Jyrki Sukulan broilerimureke ja porkkanamozzarella. Riikan vieraana tänään on Jyrki Sukula, joka laittaa Italialaisella twistillä kolmen ruokalajin arkisen aterian koko perheelle. Jyrkin broilerimureke, polpettone, on ihme, johon voi hukuttaa runsaasti erilaisia vihanneksia ilman, että kukaan älähtää. Alkuruoaksi laitetaan porkkanaa ja mozzarellaa, jälkiruoaksi mustikkajäätelöllä kruunatut ritarit. Kotimainen lifestyleohjelma. (7')
ma 8.1. 09.10 Kausi 1 - Jakso 51 - Kasvispihvit & munakoisomajoneesi pitaleivän kera
Kausi 1. Jakso 51/81. Kasvispihvit & munakoisomajoneesi pitaleivän kera. Alin vieraana Soppa 365-keittiössä on tänään Anna Perho. Annan arkisena hasteena on saada perheen kolme miestä syömään enemmän kasviksia. Ali kokkaa tänään aterian, joka kelpaa paatuneimmallekin lihansyöjälle. Pitaleivän sisään valmistetaan kasvispihvit, ja maun aateloi munakoisomajoneesi. Kotimainen lifestyleohjelma. (7')