Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Suomi

Tervetuloa Karibialle! Maailman rankimman realityn voitosta taistelevat sunnuntaisin 29. elokuuta alkaen muotialan yrittäjä Susanna Penttilä, radiojuontaja Ville "Viki" Eerikkilä, reality-tähti Ella Toivainen, muusikko ja malli Paul Elias Uotila, Miss Suomi 2014 Bea Toivonen, tv- ja radiojuontaja Lauri Salovaara, fitnessin maailmanmestari 2019 Eveliina TistelgrenSuurin pudottaja Suomen -voittaja 2020 ja meikkitaiteilija Aarni Mikkola, esiintyjä ja media-alan yrittäjä Sanna Pikkarainen, näyttelijä ja muusikko Jon-Jon Geitel, tangokuningatar Eija Kantola, reality-tähti Daniel Lehtonen, laulaja ja somevaikuttaja Tuuli Oikarinen, ex-lumilautailija Heikki Sorsa, juontaja ja Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen sekä ammattiscoottaaja Helmeri Pirinen.

Selviytyjät Suomi #karibia kello 19.30 sunnuntaisin alkaen 29. elokuuta.

3 uutta julkaisua

Viimeinen kilpailija ulos Selviytyjistä! Tässä on finaalikolmikko

Selviytyjät Suomen Karibia-kauden finalistit ovat selvillä!

Jos et halua kuulla juonipaljastuksia, lopeta lukeminen tähän.

Viimeisenä heimoneuvostosta äänestettiin yksimielisesti ulos Heikki Sorsa. Finaaliin jatkavat Paul, Eveliina ja Shirly.

Pudonneen tilityksessä Heikki kertoo arvanneensa kohtalonsa siinä vaiheessa, kun Paul voitti koskemattomuuden kirjaimellisesti aivan Heikin nenän edestä. Heikki ei kuitenkaan halunnut lähteä kääntämään kenenkään päätä ennen heimoneuvosta, lisäksi hän oli hyvin tietoinen, että Shirlyllä ja Eveliinalla on tiukka keskinäinen liitto.

”Varmaan olisin voinut tehdä asiat toisin, että tilanne ei olisi tämä, että istun nyt tässä, mut on sitten eri asia, oisinko halunnut tehdä asioita toisin. Pelaan omalla tyylillä. Koitin olla oma itseni, ja kyllä mä omasta mielestäni siinä ihan hyvin onnistuin. Oon tyytyväinen. En olisi ikinä uskonut, että näin pitkälle pääsen. Kaksi päivää vaajaa koko kisa, niin terve!” Heikki purkaa tunteitaan.

34 päivän aikana pelin nostattamat tunteet heittelivät rajusti laidasta laitaan.

”Se, mikä oli rankkaa, vaihteli koko reissun ajan tosi paljon. Välillä oli henkisesti rankkaa, joutui ottaa etäisyyttä muista ja olla vähän omissa oloissa, ja sitten koti-ikävä iski joskus tosi kovaa, etenkin lopussa, kun tiesi, ettei ole montaa päivää jäljellä.

Fyysisesti oli koko ajan rankkaa. Nälkä oli välillä pahempi kuin joissain toisissa kohdissa. Tunteet meni vähän kuin vuoristorataa, fyysisesti ja henkisesti se, että mikä oli rankkaa.”

Siihen, miten peli jatkuu ja kuka kisan voittaa, Heikillä on oma näkemyksensä.

”Noi kisat on silleen hyviä, että ne on ihan kenen kisoja vaan. Paul on osoittanut, että se on superhyvä, mutta on myös ollut kilpailuja, missä hän ei ole ollut niin hyvä – eli tässä on kaikilla tosi hyvät mahdollisuudet. Kaikki on voittanut, paitsi Shirly ei ole tainnut voittaa yhtään. Mielenkiinnolla jään odottamaan, ketkä kaksi sinne sit lopuks tulee. En ees uskalla veikata, kuka tän veis!”

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin klo 19.30 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa Instagramissa @selviytyjatsuomi ja Facebookissa @selviytyjatsuomiofficial.

Hylättyjen saarelta finaaliin! Rajun nousun tehnyt Paul Elias ylsi Selviytyjät Suomessa toiseksi: ”Annoin kaikkeni!”

Muusikko Paul Elias Uotila sijoittui uskomattoman nousun jälkeen Selviytyjät Suomen Karibia-kauden hopeasijalle.

Paul äänestettiin neljännessä jaksossa ulos kisasta, mutta hän sai uuden mahdollisuuden Hylättyjen saarella. Paul pääsi Hylättyjen saarelta takaisin varsinaiseen peliin taskut täynnä kultakolikoita ja selvitti kolikkojen ja koskemattomuuskisavoittojen ansiosta tiensä finaaliin.

Tuomariston äänimäärä ei kuitenkaan riittänyt voittoon vaan Paul jäi kisassa sijalle kaksi.

”Eihän kukaan tiennyt, mitä tuolla tulee tapahtumaan tänään. Olin ylpeä, että sain kerrottua sen tarinan, jonka halusin kertoa. Mulle jäi fiiis, että olen antanut kaikkeni heimoneuvostoon. Jos se ei riitä, se ei riitä. Tänään se ei riittänyt ja voitto meni Shirlylle, mutta täysin ansaitusti. Meikä jäi nuolemaan näppejä, mutta erittäin mahtavan kokemuksen rikkaampana!”

Paul myöntää 36 viidakkopäivän puristaneen mehut miehestä.

”Rankkuusasteikolla tämä reissu on ollut varmaan 65/10. Rankka mutta palkitseva! Olen oppinut paljon itsestäni, saanut henkistä staminaa lisää ja tehnyt ihania ystäviä”, Paul sanoo.

”Varmaan laboratoriotasolla peli ei eroa ollenkaan oikeasta elämästä. Tunteet, mitä siellä koetaan, on aitoja. Se on itsestä kiinni, pystyykö laittamaan asiat perspektiiviin ja muistamaan, että tää on vaan kisaa ja kupla, missä me ollaan. Se, että tunteet on oikeita, mutta konteksti ei ole, tekee tästä haastavaa.”

Paul tunnustaa, että muiden pelaajien kohtaaminen finaalin heimoneuvoston jälkeen jännitti.

”Aluksi ei ollut helppoa kohdata kaikki. Olin just jäänyt kakkoseksi skabassa, ja oisin mielellään voittanut, mutta kyllä tässä aika nopeasti tajuaa, että kaikki on kaikkien puolella ja tsempataan toisiamme.”
Finalisteja odotti myös kunnon juhlat.

”Täällä oli vastaanottokomitea valmiina ja niillä oli meille rommia sekoitettuna ginger aleen – ai että, mä tykkään ginger alesta ja rommista. Vatsanpohjalla kun ei ollut yhtään mitään, niin sen rommin kun oli huitassut, niin oli sen verran juhlava olo, että otin pienen uinnin uima-altaassa. Täytyy sanoa, että fiilis oli kohillaan, että kakkonen on ykkönen. Ei tässä voi muuta tehdä kuin juhlii.”

Seuraa #selviytyjätsuomi-ohjelmaa Instagramissa @selviytyjatsuomi ja Facebookissa @selviytyjatsuomiofficial.

Miss Suomi Shirly Karvinen voitti Selviytyjien Karibia-kauden! ”Olen onnellinen, että se on nyt ohi!”

Selviytyjät Suomen Karbia-kauden vei nimiinsä juontaja ja vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen!

”En tiedä, mitä tapahtui, mutta tällaisen kävin nappaamassa mukaan. Aika hullu fiilis. Musta tuntuu, että olen vieläkin ihan shokissa”, Shirly nauraa voittoshekki sylissään.

”Mun ensimmäinen ajatus oli, että vitsi, kun pääsen kertomaan tästä himaan. Siitä on yli viisi viikkoa, kun olen viimeksi saanut puhua omien ihmisten kanssa. En jaksa odottaa, että pääsen niin tekemään!”

Pudonneen tilityksessä Shirly kertoo, miten raju kokemus 36 päivää viidakossa todella oli.

”Tää on ollut uskomaton reissu! Saakelin pitkä, monivaiheinen, väsyttävä ja raskas. Välillä mietin, miksi olen lähtenyt tähän vapaaehtoisesti, mutta nyt on helpottunut ja kiitollinen fiilis. Oli ikimuistoista, mutta olen onnellinen, että se on nyt ohi”, Shirly listaa.

Viidakossa, ilman mukavuuksia eläminen näytti Shirlylle selvästi sen, mitkä asiat elämässä ovat oikeasti tärkeitä.

”Tällainen opettaa pysähtymään. Menen arjessa ihan liikaa, koko ajan joka paikkaan, stressaan kaikkea, enkä oikein huolehdi omasta jaksamisesta. Selviytyjät pakotti pysähtymään ja miettimään, mikä on oikeasti tärkeää elämässä, mitä asioita arvostan ja kaipaan.”

”Viidakossa kaipasin vain ja ainoastaan maailman yksinkertaisempia asioita: kahvinkeitintä ja että saan puhua mun rakkaiden ihmisten kanssa. Tämän jälkeen kuuntelen mun kehoa ja mieltä, mitä ne tarvitsee. Jos tarvitsee ottaa iisisti, otan iisisti ja laitan ysiltä illalla nukkumaan. Ne on pieniä juttuja, mutta niillä on iso merkitys.”

Seuraa #selviytyjätsuomi-ohjelmaa Instagramissa @selviytyjatsuomi ja Facebookissa @selviytyjatsuomiofficial.

Selviytyjät Suomen Karibia-kauden kolmanneksi kirinyt kilpailija otetaan epäuskoisena vastaan pudonneiden huvilalla – ”Harmittaa

Selviytyjien finaalijaksossa viimeisen palkintokilpailun voitti Paul, joka sai päättää, vallitseeko hän finaaliäänestykseen rinnalleen Eveliinan vai Shirlyn.

Paul valitsi Shirlyn, ja Juuso Mäkilähde lähetti Eveliinan pudonneiden huvilalle tuomariston viimeiseksi jäseneksi.

Kaikki muut tuomariston jäsenet ovat kokoontuneet odottamaan viimeistä pudonnutta. Ilmeet ovat järkyttyneet, kun heidän eteensä kävelee Eveliina. Epäuskoiset huudot lentävät ilmassa, kun joukko kerääntyy halaamaan pettynyttä kilpailijaa.

”Olen saanut tästä kokemuksesta aikalailla kaiken, ja ollut tosi tyytyväinen siihen matkaan, minkä olen käynyt, mutta kun se finaali oli lähellä, niin totta kai se harmittaa”, Eveliina sanoo kyyneleet silmissä.

”Välillä oli nälkä ja väsynyt ja muutamia hetkiä, kun ajatteli, etten jaksa enää, mutta jotenkin osasin peilata sitä mun urheilu-uraan. Sielläkin oli paljon hetkiä, että olisin halunnut luovuttaa, paljon epämukavuutta ja sellaista, että en jaksa tätä enää. Sitten muistaa, että ne hetket menee ohi ja lopputulos on kuitenkin se, joka palkitsee, että ah, kannatti kärsiä”, fitnessin maailmanmestari vuodelta 2019 pohtii.

Vaikka voitto jäi saamatta, omaan pelistrategiaansa Eveliina on tyytyväinen.

”Vaikka tää tuntuu jopa pahalta sanoo, koska olen normielämässä reilu, rehti ja kiltti ihminen, niin olin aika lailla pelin päällä koko skaban ja juonitteluissa mukana, mutta kuitenkin selkeän linjan kanssa. En ollut sellainen, että olisin koko ajan juonitellut eri suuntiin. Mulla oli mun liittolaiset ja luotin siihen, mutta rakensin liittojen ympärille vielä muita liittoja ja yhteyksiä ihmisiin, jotta tiesin ainakin omasta mielestä, lähes koko ajan, mitä heimossa tapahtuu.”

”Sen takia pystyin ohjailemaan omaa peliä eteenpäin – toki me tehtiin sitä paljon myös Shirlyn ja Heikin kanssa yhdessä. En koe, että olisin ollut aina itse päättämässä, ja jos halusin viedä mun mielipidettä eteenpäin, niin kyllä sekin sitten toimi.”

Yksi vaikea asia pelissä oli valehteleminen muille kilpailijoille.

”Onnistuin siinä strategiassa, millä mä lähdin pelaamaan. Toki jouduin valehtelemaan ihmisille pelin aikana, en olisi muuten näin pitkälle päässyt, ja se oli välillä mulle tosi haastavaa – ja sen ihmiset tuolla näki varmasti. Olen aika tunteellinen ihminen, valehtelu ja kaikki inhottavat tilanteet, mitä niistä seurasi, tuntui pahalta, mutta samaan aikaan pysytyin pitämään mun linjan alusta asti, että halusin pari vahvaa liittolaista ja pitää sen alusta loppuun. Mulla pysyi liitot Shirlyn ja Heikin kanssa loppuun asti, ja pudottiin Heikin kanssa kolmosena ja nelosena, ja nyt vielä meidän kolmikosta Shirly painaa finaalissa, että kyllä mulla on hyvä fiilis siitä, että joku meidän vahvasta kolmikosta on ihan siellä lopussa.”

Seuraa #selviytyjätsuomi-ohjelmaa Instagramissa @selviytyjatsuomi ja Facebookissa @selviytyjatsuomiofficial.

Varo juonipaljastusta! Peilikuva järkyttää Selviytyjät Suomen semifinalistit!

Selviytyjät Suomen sunnuntain jaksossa nähdään legendaarinen palkintokilpailu, jonka voittajalle on luvassa yö mukavuuksilla sekä vatsan täyttävä illallinen.

Lukeminen kannattaa lopettaa tähän, jos et halua juonipaljastuksia.

Ennen kisaa Juuso esittelee, mitä herkkuja voittajalle on luvassa. Kisa on tiukka, mutta sen vie nimiinsä Eveliina, joka saa valita itselleen seuralaisen huvilalle. Paulin, Heikin ja Shirlyn väliltä hän valitsee Heikin.

Kaksikko saa majoitukseen saapuessaan kuplivaa käteen. Kilistelyn jälkeen he astuvat sisälle upeaan huvilaan, mutta heti eteisessä odottaa järkytys, kun kaksikko näkee itsensä peilistä 33 viidakkopäivän jälkeen.

”Eikääh! Vitsi, miten hassua nähdä itsensä peilistä!” Eveliina huutaa ja nauraa.

”Kelaa, mitkä viikset mulla on. Sähän näytät hyvältä verrattuna tähän roskikseen! Miten törkee partakin”, Heikki virnuilee.

”Ei hitto, kato miten ruskee”, Eveliina ihmettelee itseään.

”No älä!” Heikki vastaa.

Eteisen jälkeen esittelykierros jatkuu. Kaksikko saa hulppean kuuden makuuhuoneen huvilan kokonaan omaan käyttöönsä.

”Mitä, en mää kestä. Tää on ilmastoitu”, Heikki hehkuttaa makuuhuoneita tutkiessaan.

”Täällä on oma pesuhuone”, Eveliina hihkuu.

Päämakuuhuoneesta avautuu merelle iso terassi. Siellä kaksikko kilistää uudelleen voitolleen ja edessä siintävälle kolmen ruokalajin illalliselle.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin klo 19.30 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa Instagramissa @selviytyjatsuomi ja Facebookissa @selviytyjatsuomiofficial.

Tässä ovat Selviytyjien semifinalistit! Pudonnut kilpailija tilittää pelin henkistä rankkuutta

Selviytyjät Suomessa nähtiin sunnuntaina yksimielinen heimoneuvosto. Semifinalistien eli Heikin, Paulin, Shirlyn ja Eveliinan äänet sai Sanna Pikkarainen.

Sanna kertoo Pudonneen tilityksessä aavistaneensa olevansa tulilinjalla.

”Tänään kaikki meni sen ehdoilla, mitä immuniteettiskabassa tapahtui. Kaikki odotti vähän, että mikä tulos sieltä tulee. Yllättäen Paul voitti, ja jossain vaiheessa tiesin, että Heikki tai minä on lähtijöiden listalla. Siinä varmasti jotkut supisi kaiken maailman supinoita. Mä oletan, että ne ajatteli, että äänestetään mua. Siinä oli yhteistä konsensusta tälle minun nimeämiselle ja lähtemiselle”, Sanna sanoo.

”Olen aika huojentunut ja onnellinen. Siinä kävi se konflikti, että menin sanomaan Heikille, että sä olet lähdössä ja meidän pitää keksiä joku suunnitelma, ja Evellä ja Shirlyllä meni luotto muhun. Kuulin, että ne on puhunut musta epäedullisia asioita, mun äänestämistä, ja kun tein oman suunnitelman, ja reagoin siihen, he kokivat, että olen pettänyt heidän luottamuksen. Tää on tällaista frendiäänestämistä, mitä siellä nyt tapahtuu”, Sanna avaa pudotusta edeltäneitä käänteitä.

Pudonneiden huvilalla Sanna avaa pelin rankkuutta.

”Siellä ei oikein pääse mitään asiaa pakoon ja on tosi vaikea erottaa normaali oma itsensä siitä peli-avatarista, millä sä siellä larppaat. Nämä sekoittuu ja kaikki sekoittuu. Siellä tekee outoja asioita ja ajattelee outoja asioita – kaikki meistä! Jotenkin oma identiteetti hämärtyy ja se on tosi kuumottavaa. Ja kaikki tämä vähällä ravinnolla, vähällä unella, kovan stressin alla – sen takia se on henkisesti niin rankkaan, koska siellä ei pääse niinku pois.”

Nyt, kun peli on edennyt semifinaalivaiheeseen Sanna tunnustaa kaiken olevan mahdollista.

”Kaikki leirissä alkaa olemaan nälkäisiä ja koti-ikäväisiä ja stressaantuneita ja vaikka mitä. Siinä pelissä saattaa käydä vielä ihan mitä tahansa. Musta kaikilla on aika yhtäläiset mahdollisuudet edetä tai yhtäläiset mahdollisuudet tippua. Se on ihan herran haltuun, mitä siellä seuraavaksi tapahtuu”, Sanna sanoo.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin klo 19.30 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa Instagramissa @selviytyjatsuomi ja Facebookissa @selviytyjatsuomiofficial.