Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Suomi

Tervetuloa Karibialle! Maailman rankimman realityn voitosta taistelevat sunnuntaisin 29. elokuuta alkaen muotialan yrittäjä Susanna Penttilä, radiojuontaja Ville "Viki" Eerikkilä, reality-tähti Ella Toivainen, muusikko ja malli Paul Elias Uotila, Miss Suomi 2014 Bea Toivonen, tv- ja radiojuontaja Lauri Salovaara, fitnessin maailmanmestari 2019 Eveliina TistelgrenSuurin pudottaja Suomen -voittaja 2020 ja meikkitaiteilija Aarni Mikkola, esiintyjä ja media-alan yrittäjä Sanna Pikkarainen, näyttelijä ja muusikko Jon-Jon Geitel, tangokuningatar Eija Kantola, reality-tähti Daniel Lehtonen, laulaja ja somevaikuttaja Tuuli Oikarinen, ex-lumilautailija Heikki Sorsa, juontaja ja Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen sekä ammattiscoottaaja Helmeri Pirinen.

Selviytyjät Suomi #karibia kello 19.30 sunnuntaisin alkaen 29. elokuuta.

188 uutta julkaisua

Jättiformaatti Selviytyjät palaa Suomeen – äärimmäiseen testiin itsensä laittaa 16 kilpailijaa, mm. Helena Ahti-Hallberg, Kalle Palander ja Sara Chafak

Maailman tunnetuimpiin ja suurimpiin ohjelmaformaatteihin kuuluva Selviytyjät saapuu jälleen Suomeen! Nelosen suurien julkistusten kevät saa nyt näyttävää jatkoa, kun voimme ylpeinä julkistaa 16 rohkeaa ja ennakkoluulotonta kilpailijaa, jotka ovat lähteneet mukaan ennennäkemättömään seikkailuun.

Kansainvälinen Survivor-formaatti kuuluu maailman suurimpiin, ja sitä on tehty useissa kymmenissä maissa ympäri maailmaa. Nyt jättimenestys nähdään jälleen Suomessa, kun Nelonen vie 16 julkisuudesta tuttua henkilöä Filippiinien viidakkoon selviytymään henkisesti ja fyysisesti äärimmäisen raskaissa oloissa ja kilpailemaan 30 000 euron voittopotista.

Nämä 16 kilpailijaa lähtivät lauantaina kohti tuntematonta ja Selviytyjät Suomi -kilpailua:

Ex-alppihiihtäjä Kalle Palander, räppäri ja kehonrakentaja Musta Barbaari, fitness-malli Janni Hussi, toimittaja Katja Ståhl, näyttelijä Kai Vaine, mediapersoona Cristal Snow, tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg, pokeriässä Ilari Sahamies, sulkapalloilija Ville Lång, Loop-kanavalta tuttu somehahmo Jekku Berglund, mentalisti Noora Karma, Radio Aallolta tuttu Kimmo Vehviläinen, yritysvalmentaja Juhana Helmenkalastaja, laulaja ja jooganopettaja Mariko Pajalahti, yrittäjä Sampo Kaulanen sekä malli Sara Chafak.

Jokainen kilpailija on käynyt läpi tarkat lääkärintarkastukset ja testit, ja on sekä fyysisesti että henkisesti valmis antamaan kaikkensa kilpailulle.

Ohjelman juontaa tulevana syksynä Idolsinkin juontajana nähtävä Juuso Mäkilähde.

Kilpailijat lähtivät jännittynein mielin matkaan lauantaina, ja saapuivat tänään turvallisesti perille. Ohjelmaa kuvataan Filippiineillä pitkälle heinäkuuhun, ja se nähdään Nelosella keväällä 2018. 

Tästä voit tutustua selviytyjiin tarkemmin!

HELENA AHTI-HALLBERG, 49
Tanssinopettaja

"Peliä voidaan pelata monella eri tavalla"
 
Helena tunnetaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tiukkasanaisena tuomarina, mutta hän on ennen kaikkea tanssin ammattilainen. Kilpaurallaan hän voitti peräti yhdeksän Suomen mestaruutta ja toimii nykyään tanssiopettajana. Energiselle Helenalle on luontaista ottaa johtajan rooli, mistä hän uskoo olevan hyötyä myös Selviytyjät-kisassa.

 

ILARI SAHAMIES, 34
Pokeriammattilainen

"Mä haluun voittaa tän koko skaban"

Ilari on tullut tunnetuksi uhkarohkeana pokerin ammattilaisena, ja hän on ollut tuttu näky myös Helsingin yöelämässä. Lisäksi Ilari “Saha” Sahamies on kaksinkertainen biljardin Suomen mestari ja sijoittunut EM-kisoissa kolmesti viidenneksi.

Ilari suhtautuu Selviytyjät-kilpailuun mahdollisuutena elämäntapamuutokselle, mutta tietenkin pelimiehen silmissä siintää myös Selviytyjät Suomi -ohjelman voitto.

 

MUSTA BARBAARI, 26
Rap-artisti, Kehonrakentaja

"Kaikkia kohtaan pitää olla reilu, mutta nyt on kyseessä kilpailu"
 
Musta Barbaari -nimeä käyttävä James Nikander tuli tunnetuksi vuonna 2013 julkaistulla kappaleellaan Salil eka, salil vika. James osallistui vuonna 2017 Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun ja sijoittui viiden parhaan joukkoon. Vuonna 2016 kehonrakennuksesta innostunut mies voitti SM-pronssia men’s physique -sarjassa. James on ollut kasvissyöjä vuodesta 2015 asti, mikä on varmasti etu Selviytyjien autiolla saarella, jossa hän ei anna kenenkään eikä minkään tulla tielleen.

 

JANNI HUSSI, 25
Fitnessmalli

"Mä oon niin huono valehtelemaan, että siitä tulee kyllä ongelmia"

Bikini fitness -kisoissa menestynyt Janni nousi suomalaisten tietoisuuteen mm. Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta. Janni on vuoden 2010 Fitnessmalli ja tätä nykyä myös liikuntayrittäjä, joka elää niin kuin opettaa. Pienestä pitäen ahkerasti liikkunut nainen on varmasti fyysinen uhka muille kilpailijoille, mutta omalle joukkueelleen kovan luokan vahvistus.

 

MARIA “JEKKU” BERGLUND, 29
Somepersoona

"Eniten mua jännittää se, että mä en osaa juonitella tarpeeksi"
 
Alunperin kuopiolainen Jekku tunnetaan Radio Loopin juontajana ja somepreesensin ylläpitäjänä, joka palkittiin kaksi vuotta sitten Vuoden radioammattilaisena. Sinkkunainen viettää mielellään aikaa muodin ja hevosharrastuksensa parissa. Suurimmaksi haasteekseen Jekku mainitsee sen, ettei ehkä osaa juonitella niin paljon kuin muut kilpailijat.

 

JUHANA HELMENKALASTAJA, 42
Yrittäjä, myynti- ja pukeutumisvalmentaja
 
"Mulla ei oo odotuksia sen suhteen miten tässä käy. Pääasia, että pärjätään"

Personaallisesta tyylistään tunnettu Juhana tuli suuren kansan tietoisuuteen osallistuttuaan Diili-ohjelmaan vuonna 2005. Eikä siinä vielä kaikki, vuonna 2011 hän on voitti Dali-viiksien MM-kultaa. Työkseen enigmaattinen mies konsultoi yrityksiä parantamaan asiakaspalveluaan. Hän tykkää myös remontoida asuntoja sijoitusmielessä. Monien strategioiden Juhana on kova luu myös autiolla saarella, sillä miehen oma slogan kuuluu: Never Give Up – luovuus ja periksiantamattomuus palkitaan!

 

KAI VAINE, 38
Näyttelijä

"Se raha ei oo tässä se juttu"

Kai Vaine on valmistunut teatteritaiteen maisteriksiksi Tampereen Nätystä vuonna 2006. Kai ponnahti kuuluisuuteen rooleistaan sarjoissa Salatut Elämät sekä Uusi Päivä. Sittemmin hän on tehnyt televisioroolien lisäksi töitä myös elokuvissa. Erityisesti huomiota herätti rohkea rooli elokuvassa. Komea ja raamikas Kai on kokenut joukkueurheilija, joka on harrastanut muun muassa jääkiekkoa. Kilpailuhenkeä siis löytyy viemään Selviytyjissä myös se kirkkain mitali.

 

KALLE PALANDER, 40
Ex-alppihiihtäjä

"En mä usko, että kukaan noista pystyy mua voittamaan"
 
Kalle Palander on vuoden 1999 pujottelun maailmanmestari sekä kauden 2002-2003 pujottelun maailmancupin voittaja. Puheliaana monitoimimiehenä tunnettu Kalle on tullut kansalle tutuksi paitsi menestyneenä urheilijana, niin myös iltapäivälehtien sivuilta. Vuonna 2016 Kalle ja tämän vaimo Riina kestitsivät julkisuuden henkilöitä Nizzan-huvilallaan tv-ohjelmassa Riemuloma Palandereilla. Entisenä huippu-urheilijana fysiikka ja pää ovat kunnossa, minkä Kalle uskookin vievän hänet Selviytyjät-ohjelman voittoon asti.

 

KATJA STÅHL, 48
Toimittaja

"Mä osaan lukea ihmisiä aika hyvin"
 
Katja tunnetaan alunperin nuortenohjelma Jyrkin juontajana. Pitkän uran tehneen naisen ansioluotteloon kuuluvat niin Suosikki-lehden päätoimittajuus kuin Nelosen uutisankkurin pesti. Nykyään Katja työllistää itsensä yrittäjänä. Vapaa-ajallaan hän on intohimoinen hevosihminen, jonka ympärille on rakentunut Kavioliitossa 30 v- blogi. Katja tunnustaa olevansa Selviytyjät-ohjelman superfani, joka tuntee erityisesti jenkkikausien käänteet kuin omat taskunsa.

 

KIMMO VEHVILÄINEN, 45
Radio Aallon juontaja
 
"Jokainen solu sanoo, että älä nyt hullu lähde tonne, mut sit on vaan sanottava, että totta kai mä lähden"

Kimmo on tullut tutuksi kansan rakastamana pitkän linjan radiojuontajana, joka on puhunut lähetyksissään elämästään varsin suorasanaisesti. Vehviläinen on opiskellut psykiatriksi Helsingin yliopistossa, mutta keskeytti opintonsa radiotyön viedessä hänet mukanaan. Kimmon vaimo Johanna sijoittui toiseksi vuoden 2004 Robinson -selviytymiskisassa, joten vinkit kisaan on varmasti saatu jo kotoa.

 

CRISTAL SNOW, 41
Mediapersoona
 
"Jos joku tuntuu epämukavalta, niin se pitää jo tehdä"

Moniosaaja Cristal on tehnyt laaja-alaisesti töitä taiteen ja viihteen parissa jo 19-vuotiaasta asti, jolloin hän lähti New Yorkiin opiskelemaan luovaa kirjoittamista ja näyttelemistä. Suurelle yleisölle läpimurto tapahtui pikkuhiljaa netin puolella, kun Cristal alkoi tehdä dragartisti NikoLan kanssa parodiavideoita Youtubeen. Tästä kehkeytyi postmoderni klassikko ToosaTV. Tämän lisäksi Cristal on juontanut sekä tehnyt tasaiseen tahtiin musiikkia, edeten miltei Euroviisuihin saakka Uuden Musiikin Kilpailussa. Selviytyjissä Cristalia kiehtoo itsensä ylittäminen. Jos jokin asia saarella pelottaa, niin se pitää silloin ainakin tehdä.

 

MARIKO PAJALAHTI, 38
Laulaja, joogaopettaja

"Mua kiinnostaa nähdä, että miten mä osaan pelata tällaista peliä"
 
Kwan-yhtyeestä julkisuuteen ponnahtanut Mariko tunnetaan kilpailuhenkisenä monitaiturina. Mariko on voittanut aikaisemmin muun muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun.
Nykyään Mariko toimii myös joogaopettajana ja uskoo kehon ja mielen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, mistä on apua myös Selviytyjissä.

 

NOORA KARMA, 42
Mentalisti, taikuri

"Tässä täytyy käyttää psykologiaa ja manipulointia"
 
Mentalisti Noora Karma muistetaan muun muassa Ilkka Kanervan hypnotisointitempustaan presidentinlinnan itsenäisyysjuhlien jatkoilla, sekä omasta tv-ohjelmastaan. Englannissa musiikkiteatteria opiskellut Noora on tehnyt menestyksekkään uran ulkomailla esiintyen lukuisissa eri maissa. Selviytyjissä on lopulta kyse mielen voittamisesta, ja siinä pelissä Noora uskoo olevansa vahvimmillaan.

SAFA CHAFAK, 26
Malli, Miss Suomi 2012

"Mä aion pelata, se on pelin henki"
 
Sara tunnetaan alunperin vuoden 2012 Miss Suomena. Ammatiltaan Sara on malli ja opiskelee parhaillaan kansainvälistä markkinointia. Somessa ahkerasti seurattu Sara on kiertänyt pelaamassa pokeriturnauksissa, ja uskoo strategisesta pelisilmästä olevan hyötyä myös Selviytyjissä. Ehkä myös kokin koulutuksesta ja armeija-ajasta on hyötyä alkeellisissa olosuhteissa.

 

VILLE LÅNG, 32
Sulkapalloilija

"Mun tavoite on voittaa Selviytyjät-titteli keinolla millä hyvänsä"

Ville on Suomen menestynein entinen sulkapalloilija, joka pitää hallussaan 15. kansainvälisen turnauksen voittoa. Lisäksi palkintokaapista löytyy 10 vuotta putkeen voitetut Suomen mestaruudet. Ville on osallistunut kaksi kertaa myös Olympialaisiin – Pekingissä 2008 sekä Lontoossa 2012. Kovan track recordin omaava Ville mieltää itsensä hyvin kilpailuhenkiseksi, eikä hän pelkää tarpeen vaatiessa kovaakaan peliä.

 

SAMPO KAULANEN
Yrittäjä

"Mie lähen selvittämään kisaan, että minkälainen Sampo sieltä ulos kuoriutuu"

Sampo Kaulanen on tullut suomalaisille tunnetuksi Äkäslompolossa sijaitsevan Jounin Kaupan someaktiivisena kauppiaana. Nykyisin häntä voikin jo hyvin tituleerata Suomen tunnetuimmaksi K-kauppiaaksi. Vuonna 2010 Kaulanen osallistui Diili-ohjelmaan, jonka jälkeen hänet on nähty tv:ssä myös Ylläs – huipulla tuulee -ohjelmassa.
Kaulanen on kertonut avoimesti elämässään kohtaamista vaikeuksista ja siitä, kuinka ne on voitettu sisukkuudella ja päättäväisyydellä. Näistä ominaisuuksista on Sampolle varmasti apua myös Selviytyjät-kisassa.

Hylättyjen saarelta finaaliin! Rajun nousun tehnyt Paul Elias ylsi Selviytyjät Suomessa toiseksi: ”Annoin kaikkeni!”

Muusikko Paul Elias Uotila sijoittui uskomattoman nousun jälkeen Selviytyjät Suomen Karibia-kauden hopeasijalle.

Paul äänestettiin neljännessä jaksossa ulos kisasta, mutta hän sai uuden mahdollisuuden Hylättyjen saarella. Paul pääsi Hylättyjen saarelta takaisin varsinaiseen peliin taskut täynnä kultakolikoita ja selvitti kolikkojen ja koskemattomuuskisavoittojen ansiosta tiensä finaaliin.

Tuomariston äänimäärä ei kuitenkaan riittänyt voittoon vaan Paul jäi kisassa sijalle kaksi.

”Eihän kukaan tiennyt, mitä tuolla tulee tapahtumaan tänään. Olin ylpeä, että sain kerrottua sen tarinan, jonka halusin kertoa. Mulle jäi fiiis, että olen antanut kaikkeni heimoneuvostoon. Jos se ei riitä, se ei riitä. Tänään se ei riittänyt ja voitto meni Shirlylle, mutta täysin ansaitusti. Meikä jäi nuolemaan näppejä, mutta erittäin mahtavan kokemuksen rikkaampana!”

Paul myöntää 36 viidakkopäivän puristaneen mehut miehestä.

”Rankkuusasteikolla tämä reissu on ollut varmaan 65/10. Rankka mutta palkitseva! Olen oppinut paljon itsestäni, saanut henkistä staminaa lisää ja tehnyt ihania ystäviä”, Paul sanoo.

”Varmaan laboratoriotasolla peli ei eroa ollenkaan oikeasta elämästä. Tunteet, mitä siellä koetaan, on aitoja. Se on itsestä kiinni, pystyykö laittamaan asiat perspektiiviin ja muistamaan, että tää on vaan kisaa ja kupla, missä me ollaan. Se, että tunteet on oikeita, mutta konteksti ei ole, tekee tästä haastavaa.”

Paul tunnustaa, että muiden pelaajien kohtaaminen finaalin heimoneuvoston jälkeen jännitti.

”Aluksi ei ollut helppoa kohdata kaikki. Olin just jäänyt kakkoseksi skabassa, ja oisin mielellään voittanut, mutta kyllä tässä aika nopeasti tajuaa, että kaikki on kaikkien puolella ja tsempataan toisiamme.”
Finalisteja odotti myös kunnon juhlat.

”Täällä oli vastaanottokomitea valmiina ja niillä oli meille rommia sekoitettuna ginger aleen – ai että, mä tykkään ginger alesta ja rommista. Vatsanpohjalla kun ei ollut yhtään mitään, niin sen rommin kun oli huitassut, niin oli sen verran juhlava olo, että otin pienen uinnin uima-altaassa. Täytyy sanoa, että fiilis oli kohillaan, että kakkonen on ykkönen. Ei tässä voi muuta tehdä kuin juhlii.”

Seuraa #selviytyjätsuomi-ohjelmaa Instagramissa @selviytyjatsuomi ja Facebookissa @selviytyjatsuomiofficial.

Miss Suomi Shirly Karvinen voitti Selviytyjien Karibia-kauden! ”Olen onnellinen, että se on nyt ohi!”

Selviytyjät Suomen Karbia-kauden vei nimiinsä juontaja ja vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen!

”En tiedä, mitä tapahtui, mutta tällaisen kävin nappaamassa mukaan. Aika hullu fiilis. Musta tuntuu, että olen vieläkin ihan shokissa”, Shirly nauraa voittoshekki sylissään.

”Mun ensimmäinen ajatus oli, että vitsi, kun pääsen kertomaan tästä himaan. Siitä on yli viisi viikkoa, kun olen viimeksi saanut puhua omien ihmisten kanssa. En jaksa odottaa, että pääsen niin tekemään!”

Pudonneen tilityksessä Shirly kertoo, miten raju kokemus 36 päivää viidakossa todella oli.

”Tää on ollut uskomaton reissu! Saakelin pitkä, monivaiheinen, väsyttävä ja raskas. Välillä mietin, miksi olen lähtenyt tähän vapaaehtoisesti, mutta nyt on helpottunut ja kiitollinen fiilis. Oli ikimuistoista, mutta olen onnellinen, että se on nyt ohi”, Shirly listaa.

Viidakossa, ilman mukavuuksia eläminen näytti Shirlylle selvästi sen, mitkä asiat elämässä ovat oikeasti tärkeitä.

”Tällainen opettaa pysähtymään. Menen arjessa ihan liikaa, koko ajan joka paikkaan, stressaan kaikkea, enkä oikein huolehdi omasta jaksamisesta. Selviytyjät pakotti pysähtymään ja miettimään, mikä on oikeasti tärkeää elämässä, mitä asioita arvostan ja kaipaan.”

”Viidakossa kaipasin vain ja ainoastaan maailman yksinkertaisempia asioita: kahvinkeitintä ja että saan puhua mun rakkaiden ihmisten kanssa. Tämän jälkeen kuuntelen mun kehoa ja mieltä, mitä ne tarvitsee. Jos tarvitsee ottaa iisisti, otan iisisti ja laitan ysiltä illalla nukkumaan. Ne on pieniä juttuja, mutta niillä on iso merkitys.”

Seuraa #selviytyjätsuomi-ohjelmaa Instagramissa @selviytyjatsuomi ja Facebookissa @selviytyjatsuomiofficial.

Selviytyjät Suomen Karibia-kauden kolmanneksi kirinyt kilpailija otetaan epäuskoisena vastaan pudonneiden huvilalla – ”Harmittaa

Selviytyjien finaalijaksossa viimeisen palkintokilpailun voitti Paul, joka sai päättää, vallitseeko hän finaaliäänestykseen rinnalleen Eveliinan vai Shirlyn.

Paul valitsi Shirlyn, ja Juuso Mäkilähde lähetti Eveliinan pudonneiden huvilalle tuomariston viimeiseksi jäseneksi.

Kaikki muut tuomariston jäsenet ovat kokoontuneet odottamaan viimeistä pudonnutta. Ilmeet ovat järkyttyneet, kun heidän eteensä kävelee Eveliina. Epäuskoiset huudot lentävät ilmassa, kun joukko kerääntyy halaamaan pettynyttä kilpailijaa.

”Olen saanut tästä kokemuksesta aikalailla kaiken, ja ollut tosi tyytyväinen siihen matkaan, minkä olen käynyt, mutta kun se finaali oli lähellä, niin totta kai se harmittaa”, Eveliina sanoo kyyneleet silmissä.

”Välillä oli nälkä ja väsynyt ja muutamia hetkiä, kun ajatteli, etten jaksa enää, mutta jotenkin osasin peilata sitä mun urheilu-uraan. Sielläkin oli paljon hetkiä, että olisin halunnut luovuttaa, paljon epämukavuutta ja sellaista, että en jaksa tätä enää. Sitten muistaa, että ne hetket menee ohi ja lopputulos on kuitenkin se, joka palkitsee, että ah, kannatti kärsiä”, fitnessin maailmanmestari vuodelta 2019 pohtii.

Vaikka voitto jäi saamatta, omaan pelistrategiaansa Eveliina on tyytyväinen.

”Vaikka tää tuntuu jopa pahalta sanoo, koska olen normielämässä reilu, rehti ja kiltti ihminen, niin olin aika lailla pelin päällä koko skaban ja juonitteluissa mukana, mutta kuitenkin selkeän linjan kanssa. En ollut sellainen, että olisin koko ajan juonitellut eri suuntiin. Mulla oli mun liittolaiset ja luotin siihen, mutta rakensin liittojen ympärille vielä muita liittoja ja yhteyksiä ihmisiin, jotta tiesin ainakin omasta mielestä, lähes koko ajan, mitä heimossa tapahtuu.”

”Sen takia pystyin ohjailemaan omaa peliä eteenpäin – toki me tehtiin sitä paljon myös Shirlyn ja Heikin kanssa yhdessä. En koe, että olisin ollut aina itse päättämässä, ja jos halusin viedä mun mielipidettä eteenpäin, niin kyllä sekin sitten toimi.”

Yksi vaikea asia pelissä oli valehteleminen muille kilpailijoille.

”Onnistuin siinä strategiassa, millä mä lähdin pelaamaan. Toki jouduin valehtelemaan ihmisille pelin aikana, en olisi muuten näin pitkälle päässyt, ja se oli välillä mulle tosi haastavaa – ja sen ihmiset tuolla näki varmasti. Olen aika tunteellinen ihminen, valehtelu ja kaikki inhottavat tilanteet, mitä niistä seurasi, tuntui pahalta, mutta samaan aikaan pysytyin pitämään mun linjan alusta asti, että halusin pari vahvaa liittolaista ja pitää sen alusta loppuun. Mulla pysyi liitot Shirlyn ja Heikin kanssa loppuun asti, ja pudottiin Heikin kanssa kolmosena ja nelosena, ja nyt vielä meidän kolmikosta Shirly painaa finaalissa, että kyllä mulla on hyvä fiilis siitä, että joku meidän vahvasta kolmikosta on ihan siellä lopussa.”

Seuraa #selviytyjätsuomi-ohjelmaa Instagramissa @selviytyjatsuomi ja Facebookissa @selviytyjatsuomiofficial.

Viimeinen kilpailija ulos Selviytyjistä! Tässä on finaalikolmikko

Selviytyjät Suomen Karibia-kauden finalistit ovat selvillä!

Jos et halua kuulla juonipaljastuksia, lopeta lukeminen tähän.

Viimeisenä heimoneuvostosta äänestettiin yksimielisesti ulos Heikki Sorsa. Finaaliin jatkavat Paul, Eveliina ja Shirly.

Pudonneen tilityksessä Heikki kertoo arvanneensa kohtalonsa siinä vaiheessa, kun Paul voitti koskemattomuuden kirjaimellisesti aivan Heikin nenän edestä. Heikki ei kuitenkaan halunnut lähteä kääntämään kenenkään päätä ennen heimoneuvosta, lisäksi hän oli hyvin tietoinen, että Shirlyllä ja Eveliinalla on tiukka keskinäinen liitto.

”Varmaan olisin voinut tehdä asiat toisin, että tilanne ei olisi tämä, että istun nyt tässä, mut on sitten eri asia, oisinko halunnut tehdä asioita toisin. Pelaan omalla tyylillä. Koitin olla oma itseni, ja kyllä mä omasta mielestäni siinä ihan hyvin onnistuin. Oon tyytyväinen. En olisi ikinä uskonut, että näin pitkälle pääsen. Kaksi päivää vaajaa koko kisa, niin terve!” Heikki purkaa tunteitaan.

34 päivän aikana pelin nostattamat tunteet heittelivät rajusti laidasta laitaan.

”Se, mikä oli rankkaa, vaihteli koko reissun ajan tosi paljon. Välillä oli henkisesti rankkaa, joutui ottaa etäisyyttä muista ja olla vähän omissa oloissa, ja sitten koti-ikävä iski joskus tosi kovaa, etenkin lopussa, kun tiesi, ettei ole montaa päivää jäljellä.

Fyysisesti oli koko ajan rankkaa. Nälkä oli välillä pahempi kuin joissain toisissa kohdissa. Tunteet meni vähän kuin vuoristorataa, fyysisesti ja henkisesti se, että mikä oli rankkaa.”

Siihen, miten peli jatkuu ja kuka kisan voittaa, Heikillä on oma näkemyksensä.

”Noi kisat on silleen hyviä, että ne on ihan kenen kisoja vaan. Paul on osoittanut, että se on superhyvä, mutta on myös ollut kilpailuja, missä hän ei ole ollut niin hyvä – eli tässä on kaikilla tosi hyvät mahdollisuudet. Kaikki on voittanut, paitsi Shirly ei ole tainnut voittaa yhtään. Mielenkiinnolla jään odottamaan, ketkä kaksi sinne sit lopuks tulee. En ees uskalla veikata, kuka tän veis!”

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin klo 19.30 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa Instagramissa @selviytyjatsuomi ja Facebookissa @selviytyjatsuomiofficial.

Varo juonipaljastusta! Peilikuva järkyttää Selviytyjät Suomen semifinalistit!

Selviytyjät Suomen sunnuntain jaksossa nähdään legendaarinen palkintokilpailu, jonka voittajalle on luvassa yö mukavuuksilla sekä vatsan täyttävä illallinen.

Lukeminen kannattaa lopettaa tähän, jos et halua juonipaljastuksia.

Ennen kisaa Juuso esittelee, mitä herkkuja voittajalle on luvassa. Kisa on tiukka, mutta sen vie nimiinsä Eveliina, joka saa valita itselleen seuralaisen huvilalle. Paulin, Heikin ja Shirlyn väliltä hän valitsee Heikin.

Kaksikko saa majoitukseen saapuessaan kuplivaa käteen. Kilistelyn jälkeen he astuvat sisälle upeaan huvilaan, mutta heti eteisessä odottaa järkytys, kun kaksikko näkee itsensä peilistä 33 viidakkopäivän jälkeen.

”Eikääh! Vitsi, miten hassua nähdä itsensä peilistä!” Eveliina huutaa ja nauraa.

”Kelaa, mitkä viikset mulla on. Sähän näytät hyvältä verrattuna tähän roskikseen! Miten törkee partakin”, Heikki virnuilee.

”Ei hitto, kato miten ruskee”, Eveliina ihmettelee itseään.

”No älä!” Heikki vastaa.

Eteisen jälkeen esittelykierros jatkuu. Kaksikko saa hulppean kuuden makuuhuoneen huvilan kokonaan omaan käyttöönsä.

”Mitä, en mää kestä. Tää on ilmastoitu”, Heikki hehkuttaa makuuhuoneita tutkiessaan.

”Täällä on oma pesuhuone”, Eveliina hihkuu.

Päämakuuhuoneesta avautuu merelle iso terassi. Siellä kaksikko kilistää uudelleen voitolleen ja edessä siintävälle kolmen ruokalajin illalliselle.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin klo 19.30 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa Instagramissa @selviytyjatsuomi ja Facebookissa @selviytyjatsuomiofficial.