Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Suomi

16 julkisuudesta tuttua henkilöä lähtee Filippiinien viidakkoon selviytymään henkisesti ja fyysisesti äärimmäisen raskaissa oloissa ja kilpailemaan 30 000 euron voittopotista. Selviytyjät Suomi -kisassa ovat nyt mukana: ex-alppihiihtäjä Kalle Palander, räppäri ja kehonrakentaja Musta Barbaari, fitnessmalli Janni Hussi, toimittaja Katja Ståhl, näyttelijä Kai Vaine, mediapersoona Cristal Snow, tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg, pokeriässä Ilari Sahamies, sulkapalloilija Ville Lång, Loop-kanavalta tuttu somehahmo Jekku Berglund, mentalisti Noora Karma, Radio Aallolta tuttu Kimmo Vehviläinen, yrittäjä Juhana Helmenkalastaja, laulaja ja jooganopettaja Mariko Pajalahti, yrittäjä Sampo Kaulanen sekä malli Sara Chafak. Kotimainen viihdeohjelma.

5 uutta julkaisua

Jättiformaatti Selviytyjät palaa Suomeen – äärimmäiseen testiin itsensä laittaa 16 kilpailijaa, mm. Helena Ahti-Hallberg, Kalle Palander ja Sara Chafak

Maailman tunnetuimpiin ja suurimpiin ohjelmaformaatteihin kuuluva Selviytyjät saapuu jälleen Suomeen! Nelosen suurien julkistusten kevät saa nyt näyttävää jatkoa, kun voimme ylpeinä julkistaa 16 rohkeaa ja ennakkoluulotonta kilpailijaa, jotka ovat lähteneet mukaan ennennäkemättömään seikkailuun.

Kansainvälinen Survivor-formaatti kuuluu maailman suurimpiin, ja sitä on tehty useissa kymmenissä maissa ympäri maailmaa. Nyt jättimenestys nähdään jälleen Suomessa, kun Nelonen vie 16 julkisuudesta tuttua henkilöä Filippiinien viidakkoon selviytymään henkisesti ja fyysisesti äärimmäisen raskaissa oloissa ja kilpailemaan 30 000 euron voittopotista.

Nämä 16 kilpailijaa lähtivät lauantaina kohti tuntematonta ja Selviytyjät Suomi -kilpailua:

Ex-alppihiihtäjä Kalle Palander, räppäri ja kehonrakentaja Musta Barbaari, fitness-malli Janni Hussi, toimittaja Katja Ståhl, näyttelijä Kai Vaine, mediapersoona Cristal Snow, tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg, pokeriässä Ilari Sahamies, sulkapalloilija Ville Lång, Loop-kanavalta tuttu somehahmo Jekku Berglund, mentalisti Noora Karma, Radio Aallolta tuttu Kimmo Vehviläinen, yritysvalmentaja Juhana Helmenkalastaja, laulaja ja jooganopettaja Mariko Pajalahti, yrittäjä Sampo Kaulanen sekä malli Sara Chafak.

Jokainen kilpailija on käynyt läpi tarkat lääkärintarkastukset ja testit, ja on sekä fyysisesti että henkisesti valmis antamaan kaikkensa kilpailulle.

Ohjelman juontaa tulevana syksynä Idolsinkin juontajana nähtävä Juuso Mäkilähde.

Kilpailijat lähtivät jännittynein mielin matkaan lauantaina, ja saapuivat tänään turvallisesti perille. Ohjelmaa kuvataan Filippiineillä pitkälle heinäkuuhun, ja se nähdään Nelosella keväällä 2018. 

Tästä voit tutustua selviytyjiin tarkemmin!

HELENA AHTI-HALLBERG, 49
Tanssinopettaja

"Peliä voidaan pelata monella eri tavalla"
 
Helena tunnetaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tiukkasanaisena tuomarina, mutta hän on ennen kaikkea tanssin ammattilainen. Kilpaurallaan hän voitti peräti yhdeksän Suomen mestaruutta ja toimii nykyään tanssiopettajana. Energiselle Helenalle on luontaista ottaa johtajan rooli, mistä hän uskoo olevan hyötyä myös Selviytyjät-kisassa.

 

ILARI SAHAMIES, 34
Pokeriammattilainen

"Mä haluun voittaa tän koko skaban"

Ilari on tullut tunnetuksi uhkarohkeana pokerin ammattilaisena, ja hän on ollut tuttu näky myös Helsingin yöelämässä. Lisäksi Ilari “Saha” Sahamies on kaksinkertainen biljardin Suomen mestari ja sijoittunut EM-kisoissa kolmesti viidenneksi.

Ilari suhtautuu Selviytyjät-kilpailuun mahdollisuutena elämäntapamuutokselle, mutta tietenkin pelimiehen silmissä siintää myös Selviytyjät Suomi -ohjelman voitto.

 

MUSTA BARBAARI, 26
Rap-artisti, Kehonrakentaja

"Kaikkia kohtaan pitää olla reilu, mutta nyt on kyseessä kilpailu"
 
Musta Barbaari -nimeä käyttävä James Nikander tuli tunnetuksi vuonna 2013 julkaistulla kappaleellaan Salil eka, salil vika. James osallistui vuonna 2017 Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun ja sijoittui viiden parhaan joukkoon. Vuonna 2016 kehonrakennuksesta innostunut mies voitti SM-pronssia men’s physique -sarjassa. James on ollut kasvissyöjä vuodesta 2015 asti, mikä on varmasti etu Selviytyjien autiolla saarella, jossa hän ei anna kenenkään eikä minkään tulla tielleen.

 

JANNI HUSSI, 25
Fitnessmalli

"Mä oon niin huono valehtelemaan, että siitä tulee kyllä ongelmia"

Bikini fitness -kisoissa menestynyt Janni nousi suomalaisten tietoisuuteen mm. Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta. Janni on vuoden 2010 Fitnessmalli ja tätä nykyä myös liikuntayrittäjä, joka elää niin kuin opettaa. Pienestä pitäen ahkerasti liikkunut nainen on varmasti fyysinen uhka muille kilpailijoille, mutta omalle joukkueelleen kovan luokan vahvistus.

 

MARIA “JEKKU” BERGLUND, 29
Somepersoona

"Eniten mua jännittää se, että mä en osaa juonitella tarpeeksi"
 
Alunperin kuopiolainen Jekku tunnetaan Radio Loopin juontajana ja somepreesensin ylläpitäjänä, joka palkittiin kaksi vuotta sitten Vuoden radioammattilaisena. Sinkkunainen viettää mielellään aikaa muodin ja hevosharrastuksensa parissa. Suurimmaksi haasteekseen Jekku mainitsee sen, ettei ehkä osaa juonitella niin paljon kuin muut kilpailijat.

 

JUHANA HELMENKALASTAJA, 42
Yrittäjä, myynti- ja pukeutumisvalmentaja
 
"Mulla ei oo odotuksia sen suhteen miten tässä käy. Pääasia, että pärjätään"

Personaallisesta tyylistään tunnettu Juhana tuli suuren kansan tietoisuuteen osallistuttuaan Diili-ohjelmaan vuonna 2005. Eikä siinä vielä kaikki, vuonna 2011 hän on voitti Dali-viiksien MM-kultaa. Työkseen enigmaattinen mies konsultoi yrityksiä parantamaan asiakaspalveluaan. Hän tykkää myös remontoida asuntoja sijoitusmielessä. Monien strategioiden Juhana on kova luu myös autiolla saarella, sillä miehen oma slogan kuuluu: Never Give Up – luovuus ja periksiantamattomuus palkitaan!

 

KAI VAINE, 38
Näyttelijä

"Se raha ei oo tässä se juttu"

Kai Vaine on valmistunut teatteritaiteen maisteriksiksi Tampereen Nätystä vuonna 2006. Kai ponnahti kuuluisuuteen rooleistaan sarjoissa Salatut Elämät sekä Uusi Päivä. Sittemmin hän on tehnyt televisioroolien lisäksi töitä myös elokuvissa. Erityisesti huomiota herätti rohkea rooli elokuvassa. Komea ja raamikas Kai on kokenut joukkueurheilija, joka on harrastanut muun muassa jääkiekkoa. Kilpailuhenkeä siis löytyy viemään Selviytyjissä myös se kirkkain mitali.

 

KALLE PALANDER, 40
Ex-alppihiihtäjä

"En mä usko, että kukaan noista pystyy mua voittamaan"
 
Kalle Palander on vuoden 1999 pujottelun maailmanmestari sekä kauden 2002-2003 pujottelun maailmancupin voittaja. Puheliaana monitoimimiehenä tunnettu Kalle on tullut kansalle tutuksi paitsi menestyneenä urheilijana, niin myös iltapäivälehtien sivuilta. Vuonna 2016 Kalle ja tämän vaimo Riina kestitsivät julkisuuden henkilöitä Nizzan-huvilallaan tv-ohjelmassa Riemuloma Palandereilla. Entisenä huippu-urheilijana fysiikka ja pää ovat kunnossa, minkä Kalle uskookin vievän hänet Selviytyjät-ohjelman voittoon asti.

 

KATJA STÅHL, 48
Toimittaja

"Mä osaan lukea ihmisiä aika hyvin"
 
Katja tunnetaan alunperin nuortenohjelma Jyrkin juontajana. Pitkän uran tehneen naisen ansioluotteloon kuuluvat niin Suosikki-lehden päätoimittajuus kuin Nelosen uutisankkurin pesti. Nykyään Katja työllistää itsensä yrittäjänä. Vapaa-ajallaan hän on intohimoinen hevosihminen, jonka ympärille on rakentunut Kavioliitossa 30 v- blogi. Katja tunnustaa olevansa Selviytyjät-ohjelman superfani, joka tuntee erityisesti jenkkikausien käänteet kuin omat taskunsa.

 

KIMMO VEHVILÄINEN, 45
Radio Aallon juontaja
 
"Jokainen solu sanoo, että älä nyt hullu lähde tonne, mut sit on vaan sanottava, että totta kai mä lähden"

Kimmo on tullut tutuksi kansan rakastamana pitkän linjan radiojuontajana, joka on puhunut lähetyksissään elämästään varsin suorasanaisesti. Vehviläinen on opiskellut psykiatriksi Helsingin yliopistossa, mutta keskeytti opintonsa radiotyön viedessä hänet mukanaan. Kimmon vaimo Johanna sijoittui toiseksi vuoden 2004 Robinson -selviytymiskisassa, joten vinkit kisaan on varmasti saatu jo kotoa.

 

CRISTAL SNOW, 41
Mediapersoona
 
"Jos joku tuntuu epämukavalta, niin se pitää jo tehdä"

Moniosaaja Cristal on tehnyt laaja-alaisesti töitä taiteen ja viihteen parissa jo 19-vuotiaasta asti, jolloin hän lähti New Yorkiin opiskelemaan luovaa kirjoittamista ja näyttelemistä. Suurelle yleisölle läpimurto tapahtui pikkuhiljaa netin puolella, kun Cristal alkoi tehdä dragartisti NikoLan kanssa parodiavideoita Youtubeen. Tästä kehkeytyi postmoderni klassikko ToosaTV. Tämän lisäksi Cristal on juontanut sekä tehnyt tasaiseen tahtiin musiikkia, edeten miltei Euroviisuihin saakka Uuden Musiikin Kilpailussa. Selviytyjissä Cristalia kiehtoo itsensä ylittäminen. Jos jokin asia saarella pelottaa, niin se pitää silloin ainakin tehdä.

 

MARIKO PAJALAHTI, 38
Laulaja, joogaopettaja

"Mua kiinnostaa nähdä, että miten mä osaan pelata tällaista peliä"
 
Kwan-yhtyeestä julkisuuteen ponnahtanut Mariko tunnetaan kilpailuhenkisenä monitaiturina. Mariko on voittanut aikaisemmin muun muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun.
Nykyään Mariko toimii myös joogaopettajana ja uskoo kehon ja mielen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, mistä on apua myös Selviytyjissä.

 

NOORA KARMA, 42
Mentalisti, taikuri

"Tässä täytyy käyttää psykologiaa ja manipulointia"
 
Mentalisti Noora Karma muistetaan muun muassa Ilkka Kanervan hypnotisointitempustaan presidentinlinnan itsenäisyysjuhlien jatkoilla, sekä omasta tv-ohjelmastaan. Englannissa musiikkiteatteria opiskellut Noora on tehnyt menestyksekkään uran ulkomailla esiintyen lukuisissa eri maissa. Selviytyjissä on lopulta kyse mielen voittamisesta, ja siinä pelissä Noora uskoo olevansa vahvimmillaan.

SAFA CHAFAK, 26
Malli, Miss Suomi 2012

"Mä aion pelata, se on pelin henki"
 
Sara tunnetaan alunperin vuoden 2012 Miss Suomena. Ammatiltaan Sara on malli ja opiskelee parhaillaan kansainvälistä markkinointia. Somessa ahkerasti seurattu Sara on kiertänyt pelaamassa pokeriturnauksissa, ja uskoo strategisesta pelisilmästä olevan hyötyä myös Selviytyjissä. Ehkä myös kokin koulutuksesta ja armeija-ajasta on hyötyä alkeellisissa olosuhteissa.

 

VILLE LÅNG, 32
Sulkapalloilija

"Mun tavoite on voittaa Selviytyjät-titteli keinolla millä hyvänsä"

Ville on Suomen menestynein entinen sulkapalloilija, joka pitää hallussaan 15. kansainvälisen turnauksen voittoa. Lisäksi palkintokaapista löytyy 10 vuotta putkeen voitetut Suomen mestaruudet. Ville on osallistunut kaksi kertaa myös Olympialaisiin – Pekingissä 2008 sekä Lontoossa 2012. Kovan track recordin omaava Ville mieltää itsensä hyvin kilpailuhenkiseksi, eikä hän pelkää tarpeen vaatiessa kovaakaan peliä.

 

SAMPO KAULANEN
Yrittäjä

"Mie lähen selvittämään kisaan, että minkälainen Sampo sieltä ulos kuoriutuu"

Sampo Kaulanen on tullut suomalaisille tunnetuksi Äkäslompolossa sijaitsevan Jounin Kaupan someaktiivisena kauppiaana. Nykyisin häntä voikin jo hyvin tituleerata Suomen tunnetuimmaksi K-kauppiaaksi. Vuonna 2010 Kaulanen osallistui Diili-ohjelmaan, jonka jälkeen hänet on nähty tv:ssä myös Ylläs – huipulla tuulee -ohjelmassa.
Kaulanen on kertonut avoimesti elämässään kohtaamista vaikeuksista ja siitä, kuinka ne on voitettu sisukkuudella ja päättäväisyydellä. Näistä ominaisuuksista on Sampolle varmasti apua myös Selviytyjät-kisassa.

Selviytyjät Suomi starttaa Nelosella helmikuussa! Kilpailijat paljastavat nyt kuvausten hurjimmat loukkaantumiset

Selviytyjät Suomi nähdään Nelosella 3. helmikuuta alkaen! Kuusitoista rohkeaa julkisuudesta tuttua henkilöä kamppailevat Selviytyjän tittelistä sekä 30 000 euron rahapalkinnosta Filippiinien viidakossa. Kilpailijat paljastavat nyt kuvausten hurjat käänteen ja suurimmat haasteet!

"Loukkaantumiset oli päivittäisiä, koska ne kisat on fyysisesti ihan älyttömän rankkoja. Se oli niin kuin olisi sotatantereelta tullut kotiin, kun ruvettiin leirinuotion äärellä kattomaan, että kuinka paljon on kehenkin sattunut", Cristal Snow kertoo.

"Tempasin aika pahasti polven kiveen vedessä ollessani ja sehä aukesi ihan kunnolla. Lumpioon tuli sellainen ihan kunnon reikä!" Kalle Palander kuvailee haavoittumistaan.

Juhana Helmenkalastaja kertoo kätensä murtuneen kahdesta kohtaa erään kilpailun aikana. Sampo Kaulanen puolestaan paljastaa venäyttäneensä nivelsiteensä moneen kertaan ja kärsivänsä vaurioista edelleen. Jekku Berglund kuvailee jalkansa hiertymän johtaneen mädäntymiseen.

"Mulla oli puolet jalasta ihan mädäntyneenä. Kengän kivet hiersi sitä mädäntymää. Oli se aika rankkaa", Jekku kertoo.

Fyysisten vaivojen lisäksi kilpailijat paljastavat kärsineensä henkisistä oireista. Musta Barbaarille pahinta oli nälkä.

"Kyl siinä vähän vahvemmallakin tyypillä menee nuppi sekasin", Musta Barbaari myöntää.

"Suurimmat vauriot oli varmana tuolla pään sisällä", Sampo komppaa.

"Mä ajattelin, että siellä myrsky piiskaa ja näännytään. Mutta se ei ollutkaan itseasiassa niin paha kuin se, että jos tuntuu, ettei kukaan ymmärrä mua", Katja Ståhl kuvaa.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin 4.2. alkaen Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa Facebookissa @selviytyjatsuomiofficial, Instagramissa @selviytyjatsuomi ja twiittaa #selviytyjätsuomi

Jättiformaatti Selviytyjät vei 16 kilpailijaa elämänsä seikkailuun − mukana mm. Kalle Palander, Janni Hussi, Sampo Kaulanen ja Helena Ahti-Hallberg

Maailman tunnetuimpiin ja suurimpiin ohjelmaformaatteihin kuuluva Selviytyjät rantautuu Suomeen! 

Kansainvälinen Survivor-formaatti kuuluu maailman suurimpiin ohjelmaformaatteihin, jota on tehty useissa kymmenissä maissa ympäri maailmaa. Nyt jättimenestys nähdään Suomessa, kun 16 julkisuudesta tuttua henkilöä lähtee Filippiineille, Caramoanin saaristoon selviytymään henkisesti ja fyysisesti äärimmäisen raskaissa oloissa ja kilpailemaan 30 000 euron voittopotista. 

Viime kesänä kuvatussa ohjelmassa kilpailijat joutuvat selviytymään autiolla saarella alkeellisissa olosuhteissa. He taistelevat sekä luonnonvoimia että toisiaan vastaan. Peli alkaa kahden heimon välisenä kamppailuna ja muuttuu yksilökilpailuksi, joka lopulta ratkaisee voittajan. Mukana kilpailussa ovat:

Ex-alppihiihtäjä Kalle Palander, räppäri ja kehonrakentaja Musta Barbaari, fitness-malli Janni Hussi, toimittaja Katja Ståhl, näyttelijä Kai Vaine, artisti Cristal Snow, tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg, pokeriässä Ilari Sahamies, sulkapalloilija Ville Lång, Loop-kanavalta tuttu somepersoona Jekku Berglund, mentalisti Noora Karma, Radio Aallolta tuttu Kimmo Vehviläinen, myynti- ja pukeutumisvalmentaja Juhana Helmenkalastaja, laulaja ja jooganopettaja Mariko Pajalahti, kauppias Sampo Kaulanen sekä malli Sara Chafak.

Selviytyjät Suomi -kilpailun juontaa Juuso Mäkilähde.

Selviytyjät Suomi alkaa Nelosella 4. helmikuuta.
Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon Ruutu+-tilauksella ensimmäisen jakson tv-esityksen jälkeen. 

Seuraa ohjelmaa Facebookissa @selviytyjatsuomiofficial, Instagramissa @selviytyjatsuomi ja twiittaa #selviytyjätsuomi.

Selviytyjät Suomi –ohjelmassa draamaa juuri ennen lähtöpäivää: ”Lääkäri sanoi suoraan, että en voi lähteä”

Huippusuosittu Selviytyjät–ohjelma nähdään ensi keväänä Suomessa. Selviytyjät Suomi -ohjelmassa 16 rohkeaa kilpailijaa laittaa itsensä likoon Filippiineillä äärimmäisissä olosuhteissa, tähtäimessä Selviytyjät Suomi –kisan voitto ja 30 000 euron voittopotti.

Kilpailijat lähtivät matkaan lauantai-iltana ja saapuivat perille kuvauspaikalle maanantaina aamulla Suomen aikaa. Yksi oli kuitenkin joukosta poissa, sillä näyttelijä Wanda Dubielin oli aivan viimeiseen asti tarkoitus olla mukana kilpailijaporukassa, mutta hän joutui perumaan lähtönsä vain kahta vuorokautta ennen lähtöä.

Mulle iski aika kova virustartunta, ja sitten lopulta kävi niin, että en saanut lääkäriltä lähtölupaa”, Wanda surkuttelee ääni käheänä puhelimessa.

Lääkäri sanoi ihan suoraan, että en voi lähteä, koska mun on varjeltava mun sisäelimiä. Eli en saisi osallistua mihinkään fyysiseen rasitukseen, miltä ei tietenkään tuollaisella reissulla voi välttyä.”

Wandan yllättävä peruutus aiheutti hieman draamaa ohjelman viime metreille ennen kuvausten alkua, sillä tilalle oli löydettävä kilpailija todella nopealla varoitusajalla. Lopulta Wandan tilalle saatiin rohkeasti seikkailuun heittäytyvä kilpailija vain reilua päivää ennen lähtöä. Tämä on myös syy siihen, miksi Selviytyjät-kisassa on mukana nyt hieman enemmän miehiä kuin naisia.

Kotiin jääminen oli Wandalle kova paikka.

Olen erittäin pettynyt. Olen odottanut koko tätä seikkailua ja lähtöä niin paljon. 42 vuodessa on toki myös oppinut kyntämään leualla asvalttia sen verran, että ymmärrän, että tällaisia vastoinkäymisiä aina välillä tulee, eikä niille voi mitään”.

Wanda kertoo ehtineensä jo valmistautua kisaan huolellisesti. Oman preppauksen ohella kisaa varten tuli käytyä myös lukuisissa lääkärintarkastuksissa ja testeissä, joista kaikista tuli alun perin vihreää valoa ohjelmaan lähdölle. Vasta viime metreillä iskenyt virus sai lääkärin toppuuttelemaan lähtöä.

”Ainoa, mikä multa oli jäänyt harjoittelematta, oli tulen teko! Sekin piti kyllä ehtiä ennen lähtöä harjoittelemaan”

Wandalla on selkeät terveiset kisaan lähteville selviytyjille:

”Älkää antako tuumaakaan periksi ja ottakaa kaikki ilo irti”.

Selviytyjät Suomi –kisassa ovat nyt mukana:

ex-alppihiihtäjä Kalle Palander, räppäri ja kehonrakentaja Musta Barbaari, fitnessmalli Janni Hussi, toimittaja Katja Ståhl, näyttelijä Kai Vaine, mediapersoona Cristal Snow, tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg, pokeriässä Ilari Sahamies, sulkapalloilija Ville Lång, Loop-kanavalta tuttu somehahmo Jekku Berglund, mentalisti Noora Karma, Radio Aallolta tuttu Kimmo Vehviläinen, yrittäjä Juhana Helmenkalastaja, laulaja ja jooganopettaja Mariko Pajalahti, yrittäjä Sampo Kaulanen sekä malli Sara Chafak.

Ohjelman juontaa Juuso Mäkilähde, ja se nähdään Nelosella keväällä 2018.

Lue lisää TÄÄLTÄ!

Kimmo Vehviläinen ja Jekku Berglund pohtivat, mitä Filippiinien viidakossa on edessä: "Me ollaan niin samassa heimossa!"

Radio Aallosta tuttu Kimmo Vehviläinen ja Loopilta tuttu someguru Jekku Berglund lähtivät lauantaina Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksiin Filippiineille. Juontajat tuntevat toisensa entuudestaan, sillä he työskentelevät samassa paikassa. Kaksikko toivoo jo etukäteen päätyvänsä samaan heimoon, mutta moni asia myös epäilyttää:

"Nukkuuks siel yhtään ku aallot pauhaa, vettä sataa ja on kauhee taifuuni ja kylmä. Sitte hirvee nälkä, ja ku on nälkä ni on energiat pois ja tulee pää kipeeks. Sitte alkaa kiukuttaa, ja muitakin kiukuttaa", listaa Kimmo eteen mahdollisesti tulevia haasteita.

Kaksikkoa huolestuttavat myös kilpailuista selviäminen ja mahdolliset kömmähdykset:

"Kaikki kattoo ku sä mokaat, uikkarit tippuu ja petät sun joukkueen luottamuksen", stressaa puolestaan Jekku.

Selviytyjät Suomi nähdään Nelosella keväällä 2018.