Scandal

Scandal

Sarjan pääosassa nähdään päättäväinen ja kunnianhimoinen Olivia Pope (Kerry Washington), joka on omistanut elämänsä suurten päättäjien julkisuuskuvan suojelemiselle. Hän on luonut upean uran Washington D. C.:ssä Valkoisen talon viestintäpäällikkönä. Kääntääkseen uuden lehden elämässään Olivia jättää työnsä ja perustaa oman kriisinhallintayrityksen, mutta yrityksistä huolimatta menneisyyden haamut eivät jätä häntä rauhaan. Amerikkalainen draamasarja.

Sarjan 4. tuotantokausi jatkuu 21.9. alkaen keskiviikkoisin kello 23.30 jälkeen Livillä. Sarjaa ei voi valitettavasti sopimussyistä seurata Ruudusta.

Loistavan Scandal-sarjan kolmas kausi alkaa pian - katso ohjelmaennakko!

Suosittu draamasarja Scandal jatkuu Livillä kolmannen tuotantokauden jaksoilla sunnuntaina 31. elokuuta. Kello 20 nähdään erikoisjakso, jossa kerrataan edelliskausien tapahtumat. Uuden kauden ensimmäinen jakso lähetetään heti perään kello 21.

Sarjassa seurataan Olivia Popea (Kerry Washington), joka on kriisiviestinnän huippuammattilainen ja suojelee Valkoisen talon valtaapitäviä imagokolhuilta.

Kuinka käy Olivian, jonka omatkaan salaisuudet eivät kestä päivänvaloa?

Presidentistä moniavioiseksi mormonisaarnaajaksi

  • Kuva: Splash/AOP

Livillä nähtävän Scandal-sarjan Tony Goldwyn on kiinnitetty kohua herättävästä ja ympäri maailmaa arkaksi koetusta aiheesta tehtävän elokuvan päärooliin.

Goldwyn, joka esittää Scandalissa Yhdysvaltain presidenttiä Fitzgerald Grantia, on napattu Lifetime-kanavan elokuvaan Outlaw Prophet -nimisen leffan päärooliin. Mies näyttelee elokuvassa, joka perustuu Stephen Singularin kirjaan When Men Become Gods, moniavioista mormonisaarnaajaa Warren Jeffsia. 

Vanhoillisen mormonilahkon johtajan tunnettu Jeffs pakoili viranomaisia yli vuoden ajan, kunnes hänet saatiin kiinni.

Scandal-sarjaa seurataan Livillä sunnuntaisin kello 21.00!

EW valitsi vuoden viihdyttäjät: Scandal-tähdet mukana nimekkäässä joukossa

Entertainment Weekly kokosi vuoden 2013 lopussa yhteen listan viihdyttäjistä. Kärkipaikan nappasi Oscar-palkittu näyttelijä Sandra Bullock, mutta mukaan mahtui myös 15 muuta viihdemaailman ilmiötä.

Yksi tittelin tuoreista haltijoista on Livin Scandal-sarjan tähtikaarti, johon kuuluvat mm. näyttelijät Kerry Washington, Tony Goldwyn, Jeff Perry, Columbus Short, Joshua Malina ja Guillermo Díaz.

Päättävän ja kunnianhimoisen Olivia Popen (Kerry Washington) uraa seuraava Scandal kerää kiitosta monesta asiasta, kuten yllättävistä ja koukuttavista juonenkäänteistä sekä näyttelijöiden aktiivisesta twiittaamisesta ohjelman aikana. Sarjan suosion huomaa sen luojan Shonda Rhimesin mukaan esimerkiksi siitä, että nykyään halloweenina monet amerikkalaiset pukeutuvat juhliin päätähti Olivia Popeksi.

Bullockin ja Scandal-tähtien lisäksi listalle ovat päässeet mm. laulaja Miley Cyrus, näyttelijä Jennifer Lawrence, muusikko Pharrell Williams, Grammy-palkittu kaksikko Macklemore & Ryan Lewis sekä netti-ilmiö Grumpy Cat.

Katso EW:n koko lista!

Scandal Livillä sunnuntaisin kello 21.00.

Scandal-kaunotar esitteli Golden Globeissa raskausvatsansa ja aviomiehensä – katso kuvat

Livin Scandal-sarjan päänäyttelijä Kerry Washington, 36, esitteli Golden Globe -gaalassa söpösti pyöristyneen raskausvatsansa. Jatkoille hän puolestaan toi mukanaan aviomiehensä, jonka kanssa harvoin esiintyy julkisuudessa yhdessä, kertoo E! Online.

Washingtonin aviomies, entinen NFL-tähti Nnamdi Asomugha, 32, ei astellut rakkaansa kanssa Golden Globe -gaalan punaiselle matolle, mutta saapui jatkoille tämän rinnalla. Pari kuvattiin ensimmäistä kertaa yhdessä julkisuudessa sitten kesällä 2013 tapahtuneen avioitumisensa.

Washington oli pukeutunut valkoiseen Balenciagan iltapukuun, kun taas hänen miehellään oli yllään Guccia. Pariskunta ei ole suuremmin kommentoinut raskautta, joten laskettua aikaa ei ole julkisuudessa voitu kuin arvailla.

Washington oli Golden Globeissa ehdolla parhaaksi naisnäyttelijäksi draamasarjassa, mutta palkinto meni House of Cards -sarjan Robin Wrightille.

Katso yhteiskuvat pariskunnasta täältä!

Lue myös: Tämä upea kaunotar valittiin vuoden tv-tähdeksi – katso kuvagalleria

Scandal Livillä sunnuntaisin kello 21.00.