Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazami

Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazami

Hurmaava miljonääriäiti Maria Montazami on saanut itselleen oman sarjan! Maria on päättänyt viettää koko kesän perheineen Ruotsissa kesähuvilalla. Rouva kutsuu kylään ruotsalaisia julkkiksia, joihin hän toivoo voivansa tutustua paremmin. Ruotsalainen realitysarja alkaa Livillä 26. marraskuuta kello 22!

Maria näyttää ”parhaat” puolensa äitinä ja paljastaa kestävän parisuhteen salaisuuden

Maria Montazami on sitten mahtava! Kun perheen nuorimmat lapset Emma ja Nicholas ottavat häntä pattiin, rouva julistaa lempilapsikseen Saran ja Hannan. Nainen ei myöskään säästele sanoja kertoessaan, millaisena kiusankappaleena hän etenkin kuopustaan pitää.

"Nicholas, olet todella ärsyttävä!" Maria parahtaa pojalleen.

Jos rouva Montazami on äitinä holtiton, niin vaimona hän on kenties vielä holtittomampi. Maria kertoo nimittäin hyvän parisuhteen salaisuudeksi sen, että miehelle pitää tasaisin väliajoin puhua palturia!

"Naisten kuuluu huijata miehiä", hän täräyttää.

Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazami keskiviikkona 31.12. kello 22 Livillä!

Marian aviomies vaihtaa tyköistuvaan ruotsalaistyyliin: piukat pöksyt repeävät alta aikayksikön!

Koska Ruotsissa ollaan, Maria Montazamin mies Kamran on muuttanut pukeutumistyyliään ruotsalaiseen suuntaan. Aiemmin herra on suosinut varsin väljää siluettia, nyt hän viihtyy kireämmässä vaatekerrassa.

Maria on muutoksesta mielissään, mutta sitten tapahtuu onnettomuus: Kamranin istuutuessa autoon tämän tiukat housut yhtäkkiä repeävät. Maria tekee asiasta ison numeron, vaikka miesparka on jo valmiiksi hämillään.

"Kamranilta ratkesivat housut!" rouva kailottaa kovaan ääneen ja marssittaa miehensä vaihtamaan asua.

"Onpa noloa", Maria vielä motkottaa lannistuneen Kamranin lähdettyä vaivautuneena takaisin vaatekaapille.

Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazami jouluaattona kello 21.55 Livillä!

Marian hillittömät shoppailutarpeet eivät aviomiestä varsinaisesti miellytä!

Koti-ikävä on alkanut vaivata Montazamin perhettä, joten he päättävät tarjota illallisvierailleen perinteisen amerikkalaisen menun hampurilaisineen ja pirtelöineen. Jotta ilta olisi täydellinen, Marian pitää saada teemaan istuva uusi asu. Rouva löytääkin tyyliinsä sopivan leningin, johon on aplikoitu Yhdysvaltain kansalliseläin valkopääkotka – varsin mielenkiintoiseen paikkaan!

Tämä kaikki ei totisesti ole kovin halpaa hupia, mikä ei taida tulla Marian miehelle yllätyksenä. Kamran Montazami on tottunut vaimonsa holtittomaan tuhlailuun.

"Joskus olen kysynyt, että osteleekohan hän vähän liikaa. Jotenkin hän onnistuu aina selittämään, miksi hän tarvitsee jotain", raharikas siippa kuvailee suhtautumistaan rouvan shoppailuun.

Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazami keskiviikkona 24. joulukuuta kello 21.55!

Äyriäisekspertti Maria Montazami pitää "asiantuntevan" luennon ravuista – katso ja vaikutu!

Tänään Montazamien illallisvieraiksi saapuvat Marian äiti Anita sekä vuoden 1984 Miss Universum Yvonne Ryding. Heidän kunniakseen järjestetään perinteiset rapujuhlat.

Maria luulee tietävänsä saksiniekoista paljonkin. Käy kuitenkin ilmi, että miljonääriäidin sivistyksessä on melkoisia aukkoja – muun muassa sen suhteen, missä ravut asustelevat.

"Järvessäkö? Siis sisämaassa? Ei, meressä!" Maria toteaa itsevarmasti.

Katso, mitä muuta unohtumatonta Maria laukoo!

Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazami keskiviikkoisin kello 22 Livillä.

Marian parisuhteessa finanssit hoidetaan fiksusti – ei ole minun ja sinun rahoja vaan yhteiset, eli miehen rahat!

Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazami joutuu ottamaan kovat keinot käyttöön saadakseen äveriään siippansa lämpenemään ihanalle astiastolle, joka panee Marian suorastaan kuolaamaan.

"Lompakon nyörit on saatava auki", Maria sanoo, vaikka väittääkin, että hänen avioliitossaan kaikki on yhteistä, myös rahat.

"Meillä ei ole minun rahojani tai sinun rahojasi. Se on hienoa", rouva kertoo.

"Sillä, kuka maksaa, ei ole mitään väliä, sillä rahat tulevat samasta lompakosta – Kamranin!"

Sillä lailla, Maria! Hieno järjestely!

Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazami keskiviikkoisin kello 22 Livillä.