Rikkaat ja rahattomat

Rikkaat ja rahattomat

Rikkaat ja rahattomat -sarjassa kahdesta eri varallisuusluokasta tulevat perheet vaihtavat elämänsä viikoksi. Luvassa on seikkailu, jossa rahat, kodit ja elämäntyylit vaihdetaan päikseen. Sarjan perheet pääsevät kurkistamaan oman elämänsä ulkopuolelle, missä kaikki ei olekaan ehkä aivan sitä mitä he aluksi kuvittelivat. Voiko pahamaineisessa lähiössä asumisessa olla hyviäkin puolia? Entä onko unelmien koti sittenkään kivilinna muurien sisällä?
Kotimainen realitysarja.

Miltä tuntuisi kävellä toisen saappaissa viikon ajan? – Astu ulos arjestasi ja hae mukaan Rikkaat ja rahattomat -ohjelman uudelle kaudelle!

Astu ulos omasta arjestasi ja kokeile jotain ihan erilaista! Hae mukaan kansainväliseen hyvän mielen ohjelmaan Rikkaat ja rahattomat.

Haluaisitko sinä kokeilla, miltä tuntuu kävellä toisen saappaissa viikon ajan?

Etsimme ohjelmaan sekä hyvätuloisia että vähävaraisia osallistujia, jotka uskaltavat heittäytyä seikkailuun, jossa vaihdetaan viikoksi asuntoja ja viikkobudjetteja. 

Tunnetko, tai oletko itse taloudellisesti menestynyt ihminen, joka haluaisi kasvattaa omaa, aatteensa tai firmansa tunnettuutta entisestään? Piristäisikö perheen yhteinen seikkailu? Ohjelma on erinomainen tilaisuus saada laajaa julkisuutta asialleen. Vai tuntuuko sinusta, ettei rahasi riitä välillä edes arjen hankintoihin?

Osallistuminen ei estä töissä käymistä tai lasten koulunkäyntiä. Viikkobudjetin maksaa tuotantoyhtiö.

Hae mukaan täyttämällä alla olevat tiedot.