Rikkaat ja rahattomat

Rikkaat ja rahattomat

Rikkaat ja rahattomat -sarjassa kahdesta eri varallisuusluokasta tulevat perheet vaihtavat elämänsä viikoksi. Luvassa on seikkailu, jossa rahat, kodit ja elämäntyylit vaihdetaan päikseen. Sarjan perheet pääsevät kurkistamaan oman elämänsä ulkopuolelle, missä kaikki ei olekaan ehkä aivan sitä mitä he aluksi kuvittelivat. Voiko pahamaineisessa lähiössä asumisessa olla hyviäkin puolia? Entä onko unelmien koti sittenkään kivilinna muurien sisällä?
Kotimainen realitysarja.

Kansainvälinen Rikkaat ja rahattomat -ohjelma rantautuu Suomeen – Astu ulos arjestasi ja hae mukaan!

Astu ulos omasta arjestasi ja kokeile jotain ihan erilaista! Kansainvälinen hyvän mielen ohjelma "Rikkaat ja rahattomat" rantautuu Suomeen.

Haluaisitko sinä kokeilla, miltä tuntuu kävellä toisen saappaissa viikon ajan?

Etsimme ohjelmaan sekä hyvätuloisia että vähävaraisia osallistujia, jotka uskaltavat heittäytyä seikkailuun, jossa vaihdetaan viikoksi asuntoja ja viikkobudjetteja. 

Tunnetko, tai oletko itse taloudellisesti menestynyt ihminen, joka haluaisi kasvattaa omaa, aatteensa tai firmansa tunnettuutta entisestään? Piristäisikö perheen yhteinen seikkailu? Ohjelma on erinomainen tilaisuus saada laajaa julkisuutta asialleen. Vai tuntuuko sinusta, ettei rahasi riitä välillä edes arjen hankintoihin?

Osallistuminen ei estä töissä käymistä tai lasten koulunkäyntiä. Viikkobudjetin maksaa tuotantoyhtiö.

Hae mukaan täyttämällä alla olevat tiedot.

 

Avaa lomake tästä!

Pahamaineisesta lähiöstä hienostoalueelle ja luksuskodista vuokraluukkuun – rikkaat ja rahattomat vaihtavat elämiä!

Rikkaat ja rahattomat -uutuussarjassa kahdesta eri varallisuusluokasta tulevat perheet vaihtavat elämiä viikoksi. Luvassa on seikkailu, jossa rahat, kodit ja elämäntyylit vaihdetaan päikseen.
 
Millaista on elää tiukalla budjetilla, kun on tottunut siihen, että kaupasta voi ostaa kaikkea mitä haluaa? Entä miltä tuntuu, kun rahaa onkin yhtäkkiä käytössä kymmenen kertaa enemmän kuin yleensä? Rikkaat ja rahattomat esittelee yhteensä kaksikymmentä perhettä, joista toisilla on hyvin pieni viikkobudjetti ja toisilla budjetti voi yltää jopa tuhansiin euroihin.
 
Sarjan perheet pääsevät kurkistamaan oman elämänsä ulkopuolelle, missä kaikki ei olekaan ehkä aivan sitä mitä he aluksi kuvittelivat. Voiko pahamaineisessa lähiössä asumisessa olla hyviäkin puolia? Entä onko unelmien koti sittenkään kivilinna muurien sisällä? 

Haku ohjelmaan on auki nyt osoitteessa nelonen.fi/osallistu!

Rikkaat ja rahattomat alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.