×

Warning message

Submissions for this form are closed.

Ravintola X

Ravintola X

Ravintola X on uusi kotimainen ohjelma, jossa kymmenessä jaksossa julkisuudesta tunnetut henkilöt pääsevät toteuttamaan unelmansa omasta ravintolasta. Heillä on apunaan Tomi Björck sekä hänen tiiminsä huippukokki Serko Rantanen, MasterChef-voittaja Joonas Hämäläinen ja sisustussuunnittelija Seija Strand. Päätökset ravintolan teemasta, ruuasta ja sisustuksesta nämä yhden illan ravintoloitsijat tekevät kuitenkin itse. He saavat käyttöönsä 1000 euroa ja heillä on vain 24 tuntia kunnes ravintola aukeaa. Ravintolan asiakkaat äänestävät sitten lompakollaan, onko ravintolailta ollut odotusten mukainen. Sarjan ravintoloitsijoina nähdään yrittäjät Joel ja Hjallis Harkimo, puolustusministeri Carl Haglund, Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen vetäjä Anne Berner, ex-alppihiihtäjä Kalle Palander, kansanedustaja Jaana Pelkonen, toimittaja-juontaja Vappu Pimiä, stand up -koomikko Pirjo Heikkilä, mediapersoona Sauli Koskinen, muusikko-juontaja Axl Smith ja kuvataiteilija Rakel Liekki. Ravintola X nähdään syksyllä 2014 Nelosella!

Haluatko varata pöydän Ravintola X:stä? Toimi näin!

Uutuusohjelma Ravintola X:ssä julkisuudesta tutut henkilöt perustavat oman ravintolansa vain yhdeksi illaksi. Nopeimmat varaajat voivat tehdä pöytävarauksen ja päästä nauttimaan hyvästä ruuasta sekä mukaan ohjelman kuvauksiin!

Ravintolaan pääsevät saavat vahvistuksen pöytäpaikasta ja lisätiedot viimeistään 2 päivää ennen ravintolan ajankohtaa. Huomioithan, että paikkoja on rajoitettu määrä.

Ravintolaillan tarjoilu on maksullinen. Ravintolan asiakkaana pöytäpaikan lunastavat osallistuvat ja lupautuvat myös Ravintola X -ohjelman tv-kuvaukseen. Ohjelmaa kuvataan Helsingin Kalasatamassa Teurastamon alueella. Voit ilmoittautua myös sähköpostitse ilmoittamalla yhteystietosi, perustelut sekä kenen ravintolaan haluat varata paikat osoitteeseen ravintolax@yellowfilm.fi.

Ravintoloitsijat ja kuvauspäivät ovat seuraavat. Ohjelman kuvaukset ovat iltaisin.

Kalle Palander 11.7. kello 16-20

Jaana Pelkonen 16.7. kello 16-20

Axl Smith 22.7. kello 16-20

Sauli Koskinen 25.7. kello 16-20

RavintolaX on uusi tv-ohjelma, jossa 10 julkisuudesta tunnettua henkilöä eri aloilta saa elämänsä tilaisuuden toimia ravintoloitsijana yhden illan ajan. 10 persoonaa, 10 visiota, 10 täysin erilaista ravintolaa. Ravintola X Nelosella syksyllä 2014.

Ravintola X:n kaikki jaksot on nyt kuvattu. Kiitos kaikille pöytävarauksen tehneille! Ravintola X nähdään Nelosella syksyllä 2014!