×

Warning message

Submissions for this form are closed.

Haluatko varata pöydän Ravintola X:stä? Toimi näin!

Uutuusohjelma Ravintola X:ssä julkisuudesta tutut henkilöt perustavat oman ravintolansa vain yhdeksi illaksi. Nopeimmat varaajat voivat tehdä pöytävarauksen ja päästä nauttimaan hyvästä ruuasta sekä mukaan ohjelman kuvauksiin!

Ravintolaan pääsevät saavat vahvistuksen pöytäpaikasta ja lisätiedot viimeistään 2 päivää ennen ravintolan ajankohtaa. Huomioithan, että paikkoja on rajoitettu määrä.

Ravintolaillan tarjoilu on maksullinen. Ravintolan asiakkaana pöytäpaikan lunastavat osallistuvat ja lupautuvat myös Ravintola X -ohjelman tv-kuvaukseen. Ohjelmaa kuvataan Helsingin Kalasatamassa Teurastamon alueella. Voit ilmoittautua myös sähköpostitse ilmoittamalla yhteystietosi, perustelut sekä kenen ravintolaan haluat varata paikat osoitteeseen ravintolax@yellowfilm.fi.

Ravintoloitsijat ja kuvauspäivät ovat seuraavat. Ohjelman kuvaukset ovat iltaisin.

Kalle Palander 11.7. kello 16-20

Jaana Pelkonen 16.7. kello 16-20

Axl Smith 22.7. kello 16-20

Sauli Koskinen 25.7. kello 16-20

RavintolaX on uusi tv-ohjelma, jossa 10 julkisuudesta tunnettua henkilöä eri aloilta saa elämänsä tilaisuuden toimia ravintoloitsijana yhden illan ajan. 10 persoonaa, 10 visiota, 10 täysin erilaista ravintolaa. Ravintola X Nelosella syksyllä 2014.

Ravintola X:n kaikki jaksot on nyt kuvattu. Kiitos kaikille pöytävarauksen tehneille! Ravintola X nähdään Nelosella syksyllä 2014!