Ravintola X

Ravintola X

Ravintola X on uusi kotimainen ohjelma, jossa kymmenessä jaksossa julkisuudesta tunnetut henkilöt pääsevät toteuttamaan unelmansa omasta ravintolasta. Heillä on apunaan Tomi Björck sekä hänen tiiminsä huippukokki Serko Rantanen, MasterChef-voittaja Joonas Hämäläinen ja sisustussuunnittelija Seija Strand. Päätökset ravintolan teemasta, ruuasta ja sisustuksesta nämä yhden illan ravintoloitsijat tekevät kuitenkin itse. He saavat käyttöönsä 1000 euroa ja heillä on vain 24 tuntia kunnes ravintola aukeaa. Ravintolan asiakkaat äänestävät sitten lompakollaan, onko ravintolailta ollut odotusten mukainen. Sarjan ravintoloitsijoina nähdään yrittäjät Joel ja Hjallis Harkimo, puolustusministeri Carl Haglund, Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen vetäjä Anne Berner, ex-alppihiihtäjä Kalle Palander, kansanedustaja Jaana Pelkonen, toimittaja-juontaja Vappu Pimiä, stand up -koomikko Pirjo Heikkilä, mediapersoona Sauli Koskinen, muusikko-juontaja Axl Smith ja kuvataiteilija Rakel Liekki. Ravintola X nähdään syksyllä 2014 Nelosella!

Tämä Ravintola X teki kauden suurimman tuloksen!

Ravintola X on päättynyt. Kymmenen julkisuudesta tuttua ravintoloitsijaa perusti oman ravintolansa vain yhdeksi illaksi.

Kauden viimeinen ravintoloitsija Sauli Koskinen ylsi hienosti kolmanneksi eniten tulosta tehneeksi ravintoloitsijaksi.

Ylivoimainen voittaja on kuitenkin isä-poika-parivaljakko Hjallis ja Joel Harkimo, joiden Harkimo Lounge teki voittoa 1100 euroa.

Kaikki kymmenen hienoa ravintoloitsijaa ansaitsee kiitokset hienosta työstä!

Serko ja Joonas summaavat Ravintola X -projektin – kumpi on kovempi kokki?

Ravintola X on nyt paketissa. Kokit Serko Rantanen ja Joonas Hämäläinen ovat päässeet seuraamaan ja auttamaan kymmenen suomalaisjulkkiksen touhuja keittiön puolella.

Osa vierailevista ravintoloitsijoista on ottanut leikin hyvinkin tosissaan, jotkut taas lähteneet vähän kevyemmällä otteella mukaan.

Loppuun tiukka kysymys: kumpi miehistä on parempi kokki ja kummasta tulee tangokuningas 2018?