2 uutta julkaisua

Dramaattiset kuvat Vaasan onnettomuudesta – Raskasta Joulua -tähdet muistelevat järkyttävää hetkeä edellisvuoden kiertueelta

Jouluaattona hemmotellaan taas raskaan musiikin ystäviä, kun Raskasta Joulua -konsertti esitetään Nelosella ja Ruudussa kello 21.

Vuonna 2017 kiertuetta varjosti Vaasan konsertin aikana sattunut vakava onnettomuus, joka olisi voinut johtaa jopa kuolonuhreihin. Dramaattisella videolla näkyy, kuinka hallin ilmastointiputki ja kattorakenteita putoaa kuulijoiden niskaan. Turmassa loukkaantui lievästi seitsemän ihmistä, vaikka ainekset pahempaan katastrofiin olivat olemassa.

"Se jäi viime vuoden rundista ikävällä tavalla mieleen. Se, että ihmisiä loukkaantui sillä tavalla, että olisi voinut henki lähteä, se ei oo ollenkaan hyvä", muistelee Nightwish ja Tarot -yhtyeistä tunnettu Marco Hietala.

"Kun sä et aluksi edes tiedä, mitä on tapahtunut. Kuulet vaan ryminää, etkä saa mennä saliin. Näinä maailman aikoina tulee ensimmäisenä mieleen, että siellä on pommi", hän kertaa omaa kokemustaan.

Myös Sonata Arctican keulamiehenä tunnettu Tony Kakko muistaa pelottavan tilanteen elävästi:

"Vieläkin kun pistää silmät kiinni, niin näkee sen. Ei voi uskoa todeksi, että mitään tuollaista tapahtuu. Ensimmäinen refleksi on tietenkin paniikki, että itse hakeutuu johonkin suojaan kun ei tiedä, että miten tässä tulee käymään. Seuraava huoli on tietenkin niistä ihmisistä, jotka siellä on ollut alla", hän kertoo vakavana.

Onneksi tämän kaltaiset onnettomuudet ovat harvinaisia ja uudella kiertueella on saatu keskittyä pelkästään musiikkiin.

Vain Ruudussa! Tony Kakko duetoi Ave Marian yhdessä Tarja Turusen kanssa – onko tässä Raskasta Joulua -kiertueen kovin veto?

”Te olette kaikki tähtiä”, Sonata Arctican keulamies Tony Kakko huudattaa yleisöä Turussa ennen kuin nappaa huikean Tarja Turusen vierelleen tunteikkaaseen Ave Maria duettoon.

Vain Ruudussa nähtävä veto on yksi kiertueen huikeimmista!

Nelonen taltioi nyt jo 14 kertaa järjestetyn supersuositun kiertueen takahuone- ja lavatunnelmia Lahdessa, Vaasassa, Ylivieskassa ja Turussa. Tunnettuja jouluhittejä jouluaattona nähtävässä ohjelmassa tulkitsevat Tarja Turunen, Joe Lynn Turner (Rainbow), Tony Kakko, Antti Railio sekä monet muut tähdet.

Raskasta joulua Nelosella ja Ruudussa jouluaattona kello 21! #raskastajoulua

Tätä et nähnyt televisiosta! Kaikki Raskasta Joulua -tähdet samalla lavalla – tarjoilevat kylmäävän upean yhteislaulun

Raskasta Joulua kiertue pysähtyi tänä vuonna muun muassa Vaasaan. Siellä illan tähdet JP Leppäluoto, Tarja Turunen, Antti Railio ja Kimmo Blom tarjosivat yleisölle huikean version kauniista jouluklassikosta Tulkoon joulu.

Vahvat äänet soivat kylmäävän upeasti Botnia-hallin lavalla.

Nelonen taltioi nyt jo 14 kertaa järjestetyn supersuositun kiertueen takahuone- ja lavatunnelmia Lahdessa, Vaasassa, Ylivieskassa ja Turussa. Tunnettuja jouluhittejä jouluaattona nähtävässä ohjelmassa tulkitsevat Tarja Turunen, Joe Lynn Turner (Rainbow), Tony Kakko, Antti Railio sekä monet muut tähdet. Raskasta joulua Nelosella ja Ruudussa jouluaattona kello 21! #raskastajoulua

Raskasta Joulua johdattaa aaton tunnelmaan – näin upeasti soi Ville Tuomen versio Sydämeeni joulun teet -klassikosta

Suburban Tribe ja Kyyria bändeistä tuttu Ville Tuomi vetää Raskasta Joulua -ohjelmassa rakastetun Sydämeeni joulun teet -klassikosta totuttua rautaisemman version.
Veto on nauhoitettu Turun Logomossa, joka on yksi konserttipaikoista, johon 14 kertaa järjestettävä Raskasta Joulua -kiertue pysähtyi tänä vuonna.

Tänäkin vuonna Nelonen oli mukana tallentamassa supersuositun kiertueen takahuone- ja lavatunnelmia Lahdessa, Vaasassa, Ylivieskassa ja Turussa. Tunnettuja jouluhittejä jouluaattona nähtävässä ohjelmassa raskaammin ohjelmassa tulkitsee Tarja Turunen, Joe Lynn Turner (Rainbow), Tony Kakko, Antti Railio sekä monet muut tähdet.

Raskasta joulua Nelosella ja Ruudussa jouluaattona kello 21! #raskastajoulua

Rakasta Joulua kruunaa aaton! Tarja Turunen hurmaa yleisön viiltävällä Walking in the air -tulkinnalla

Tarja Turunen mykisti Walking in the air -vedollaan vaasalaisen yleisön tämän vuoden Raskasta Joulua –kiertueella!

Suursuosion saanut Raskasta Joulua -kiertue kulki Suomen halki tänäkin vuonna, ja Nelonen oli mukana tallentamassa takahuone- ja lavatunnelmia Lahdessa, Vaasassa, Ylivieskassa ja Turussa. Tunnettuja jouluhittejä raskaammin ohjelmassa tulkitsee Tarja Turunen, Joe Lynn Turner (Rainbow), Tony Kakko, Antti Railio sekä monet muut tähdet.

Katso Tarja Turusen koko upea esitys Ruudusta!

Raskasta joulua Nelosella ja Ruudussa jouluaattona kello 21! #raskastajoulua

Näin kajahtaa Sylvian joululaulu raskaan rockin tyyliin – tämä kitarasoolo tiputtaa leuat lattiaan!

Raskaan musiikin ystäviä hemmotellaan taas tänä jouluna, kun uusi Raskasta Joulua -konsertti esitetään Nelosella aatonaattona. Keikkarepertuaariin kuuluu esimerkiksi upea tulkinta koskettavasta kappaleesta Sylvian joululaulu. Antony Parviaisen tulkinta ja lopun uskomaton kitarasoolo vakuuttavat kuulijat niin Hartwall Arenalla kuin kotisohvilla!

Uudessa Raskasta Joulua -konsertissa lavalle nousevat Nightwishista tutut Marco Hietala ja Floor Jansen, Amaranthen laulaja Elize Ryd, Charonin laulaja JP Leppäluoto, Sonata Arctican keulamies Tony Kakko, Idolsista ponnistanut Ari Koivunen, vahvasta äänestään tunnettu Antti Railio, Thunderstonen laulaja Pasi Rantanen, tunnettu monitaituri Kimmo Blom, Tarotin Tommi Salmela, Machine Men -yhtyeestä tunnettu Antony Parviainen sekä Leningrad Cowboysin nokkamies Ville Tuomi.

Raskasta Joulua nähdään Nelosella jouluaatonaattona kello 21:30.