Paasosen polttaritoimisto

Paasosen polttaritoimisto

Paasosen polttaritoimisto vie katsojan kymmenen tavallisen suomalaisen polttaripäivään. Mitä tapahtuu, kun Heikki Paasonen saa vapaat kädet ja lähes loputtomat mahdollisuudet toteuttaa pahaa-aavistamattoman polttarisankarin juhlapäivän alusta loppuun kaveriporukan avustuksella? Jakso alkaa päivänsankarin yllättämisellä kesken arkirutiinien, kaveriporukan seuratessa tapahtumia piilossa. Yllätystä seuraa ikimuistoinen päivä läpi erilaisten haasteiden, jotka on suunniteltu nimenomaisesti päähenkilöä varten. Tapahtumarikkaan päivän lopuksi syödään illallinen ja pohditaan porukalla, mitä ystävyys polttarisankariin merkitsee. Ohjelmaa juontavat Heikki Paasonen ja Tinni Wikström. Kotimainen realityohjelma.

Tinni Wikström tekeytyy tahdittomaksi seminaarijuontajaksi ja saa Jukan, 42, punastumaan – "Sil on jäätävä makuuhuonekatse"

Paasosen polttaritoimistossa piilokamerajäynän uhrina on tällä viikolla oululainen yrittäjä Jukka Köngäs. Mies kuvittelee tulleensa puhumaan yrityksestään Helsingissä järjestettyyn seminaariin, jonne Paasosen aisapari Tinni Wikström on tekeytynyt hieman tahdittomaksi seminaarijuontajaksi.

Jukka aloittaa osuutensa Tinnin oudohkojen kysymysten jälkeen. Tinni antaa miehelle tilaa ja vetäytyy takavasemmalle. Pian aloituksen jälkeen "juontajan" puhelin alkaa soida – seminaariyleisön kauhuksi juontajan mikrofoni on jäänyt vahingossa päälle.

"No moi. Eiku mä oon juontaa jotain ihan diipadaapaa jotain seminaaria", Tinni vastaa puhelimeen ja keskustelu kuuluu kovaäänisistä myös koko seminaariyleisölle.

"Joo niin mulki, mä oon vetänyt ihan stetsonista. Nii nii, mut se äijä on kyl ihan kuuma", Tinni jatkaa.

Jukka on silminnähden vaivaantunut, mutta yrittää pitää yleisön hyppysissään.

"Tosi kuuma", Jukka toteaa ääneen huvittuneena.

"Se on vähän semmonen faijamainen. Eiku se on Oulusta, se on joku Jukka", Tinni selittää puhelimeen.

"Kohtuullisen silleen niinku haastava tämä tilanne tässä..." Jukka vaikeroi salin puolella.

"No siis sil on silleen kiltit silmät mut on sil semmonen jäätävä makuuhuonekatse. No en mä nyt duunissa ala pokailee ketään! No on näillä jotkut iltabileet", Tinni selostaa puhelimeen.

"Täytyy kattoo, mun pitää oikeesti lopettaa, mut kyl mä sen voin sanoo, et jos se mulle kuoharit tarjoo, niin kyl mä sille annan", Tinni täräyttää ja päättää puhelun.

Paasosen polttaritoimisto Nelosella ja Ruudussa torstaisin kello 21. Seuraa ohjelmaa somessa @nelonen ja keskustele tunnisteella #paasosenpolttaritoimisto.

Riina, 29, väijytetään laulamaan tuhatpäisen festariyleisön eteen – "Näki silmistä, että nyt on tiukka paikka"

Paasosen polttaritoimistossa yllätykset viedään tällä viikolla uudelle tasolle, kun järvenpääläinen Riina Räsänen, 29, väijytetään esiintymään Radio Suomipopin Helsinki-päivän konserttiin. Nainen on aina halunnut osallistua Idolsin koelauluihin mutta ei ole ikinä hakenut kilpailuun. Nyt Riinalle järjestetään ikiomat koelaulut Helsingin Kaisaniemessä tuhatpäiset yleisön edessä. Aikaa valmistautumiseen polttarisankarille annetaan 20 minuuttia.

Tilanteen kuumottavuutta lisää se, että Riina paljastaa kärsivänsä esiintymisjännityksestä.

"Yks asia, jota mä aikalailla pelkään on lava. Mä tykkään karaokessa laulaa, niin sielläkin mua jännittää hirveesti.", Riina kertoo.

Heikki yrittää tsempata jännittynyt polttarisankaria ja auttaa naista kappalevalinnan kanssa.

"Nyt sun pitää vaan ruveta miettii, että mikä ois semmonen biisi, mitä sä pystyt laulelee silleen, mistä muistat sanat. Ei oo mitään bändiä eikä muuta, se on ihan niinku Idolsin koelaulut, mut nää ihmiset on vaan tuomareina. Siin ei tarvii olla ku jotain kertsiä vaan vähän aikaa. Joku, minkä sä osaat parhaiten", Heikki sparraa silmin nähden kauhistunutta Riinaa lavan bäkkärillä.

"Tuli semmonen ihan oikeesti paniikki, että miten tää tulee menee ja semmonen hätä vähän toisen puolesta, kun näki silmistä, että nyt on tiukka paikka", Riinan ystävä pohtii tilannetta.

Lopulta hetki koittaa, ja Heikki juontaa Riinan lavalle tuhapäisen yleisön taputtaessa. Heikki tiedustelee, mihin kappaleeseen Riina on päätynyt.

"No mä aina laulan suihkussa tuota Pikkuveljeä. Siitä ihan vaan kertsi", Riina paljastaa.

Jännittynyt Riina aloittaa laulunsa ja konserttiyleisö ryhtyy mukaan yhteislauluun jo ensimmäisten sanojen aikana. Kertosäkeen jälkeen nainen saa yleisöltä raikuvat aplodit.

Paasosen polttaritoimisto Nelosella ja Ruudussa torstaisin kello 21. Seuraa ohjelmaa somessa @nelonen ja keskustele tunnisteella #paasosenpolttaritoimisto.

Mikon pahin pelko on hävitä naiselle – kohtaa polttareissaan Suomen naisten rugbymaajoukkueen: "Nyt tulee kyllä siipeen"

Paasosen polttaritoimiston asiakkaaksi marssii tällä viikolla vantaalaisen Mikon, 30, kaksi bestmania. Mikon yllättävä pelko aiheuttaa Heikissä huvitusta.

"Kyllä se on varmaan tuo tasa-arvo, mitä Mikko pelkää", bestman toteaa nokkelana.

Heikki kirjaa tiedon huvittuneena ylös. Mikon hakemuksesta käy ilmi, että polttarisankari ei pidä naisille häviämisestä. Bestman vahvistaa tiedon.

"Kieltämättä tässä alkaa muakin kutkuttelee semmonen pieni kosto slash nöyryytys", Heikki myhäilee.

Polttareiden käynnistyttyä Mikko kohtaa pahimman pelkonsa. Heikki ja Tinni ovat tuoneet polttariseurueen urheiluareenalle, jonne seuraksi kutsutaan Suomen naisten rugbymaajoukkue.

"Täs on Mikko. Täs on Suomen rugbymaajoukkue. Miltäs näyttää?", Heikki kysyy yllättyneeltä Mikolta.

"Aika äkäsen näkösiä", Mikko saa kakistettua urheilijoiden katsoessa miestä.

"Voi voi, mä olen aika huolissani itsestäni tällä hetkellä", Mikko jatkaa.

Mikko nimeää urheilutaustakseen lähinnä lenkkeilyn ja myöntää, että rugbya ei ole tullut pelattua. Maajoukkueen kapteeni Kaisla auttaa Mikkoa valmistautumaan koitokseen.

"Pistä vähän vermettä päälle, niin aloitetaan!" Kaisla kannustaa.

Mikon bestman kertoo miehen kokeneen alemmuuden tunnetta naisten seurassa jo yläkoulusta asti.

"Mikko ei oo ihan mikään fyysisin kaveri, niin sit se on välillä joutunut ihan alakynteenkin niiden (naisten) kanssa fyysisessä kanssakäymisessä. Siitä on ehkä jäänyt sille jotain traumaa, niin sit sen on pakko olla parempi kuin naiset", bestman taustoittaa Mikon pelkoa.

Paasosen polttaritoimisto Nelosella ja Ruudussa torstaisin kello 21. Seuraa ohjelmaa somessa @nelonen ja keskustele tunnisteella #paasosenpolttaritoimisto.

Tiesitkö tätä? Paasosen polttaritoimiston näyttelijätär on Heikki Paasosen avopuoliso – Katso hulvaton piilokamerakohtaus tästä!

Paasosen polttaritoimistossa yllätetään tällä viikolla Maarit, 33, jonka tiedetään vihaavan Jethro Rostedtia ja ylimielisiä ihmisiä. Polttaritoimisto päättääkin lyödä nämä kaksi asiaa yhteen ja lähettää ylimieliseksi tekeytyneen Jethro Rostedtin asiakkaaksi Maaritin työpaikalle.

Mukaansa Jethro saa näyttelijän, Anniinan, joka esittää Jethron tuoretta venäläistä tyttöystävää. Tyttöystävälle pitäisi saada pikaisella aikataululla passikuva, eikä Jethro kiireen vuoksi viljele turhia kohteliaisuuksia.

Anniina ei näyttele sarjassa ensimmäistä kertaa. Sama tuttu kasvo nähtiin nimittäin Paasosen polttaritoimiston toisessa jaksossa, kun Polttaritoimisto huijasi Matu Tallgrenia myös miehen omalla työpaikallaan. Tällöin Anniina esitti tärkeän asiakkaan eustajaa, jonka tehtävänä oli varmistaa, että Matu on harras kristitty. Polttaritoimiston lisäksi Anniina on nähty näyttelemässä muun muassa Cheekin musiikkivideolla Timantit on ikuisia.

Maaritin vedätys onnistuu täysin. Lopulta polttariseurue saapuu Heikin johdolla myymälään ja pila paljastuu.

"Oli ihan helppo pitää siis pokka, mutta kyllä se vähän siinä, kun Maarit rupes olee silleen, että nyt sun on oikeesti pakko pitää toi pää suorassa, et ihan oikeesti. Ja sit aina vaan uudestaan (pää kallelleen)", Anniina pui tilannetta.

Paasosen polttaritoimisto Nelosella ja Ruudussa torstaisin kello 21. Seuraa ohjelmaa somessa @nelonen ja keskustele tunnisteella #paasosenpolttaritoimisto.

Katja, 36, joutuu Temptation Islandista tuttuun Kurosen grillin – Totuus puuma-lempinimestä paljastuu: "On niitä ollut muutama"

Tällä viikolla Paasosen polttaritoimiston apuun turvaudutaan Järvenpääläisen Katjan, 35, polttareiden järjestämisessä. Naisen menneisyyttä tonkimaan apuun on kutsuttu Temptation Island Suomestakin tuttu Sami Kuronen.

"Tää ranta on lähes yhtä tuulinen kuin sun menneisyys", Sami avaa iltanuotion totisena.

Grillimestari on erityisen kiinnostunut Katjan mystisistä leminimistä.

"Sua kutsutaan puumaksi ja naarassudeksi. Miksi?"

Katja naurahtaa ja vaikeroi hetken, ennen vastaamista. Hän kertoo naarassuden liittyvän kaveriporukkaansa, jonka kanssa Katja on käynyt mm. Naarassuden Juoksu -tapahtumassa. Jokin naista tuntuu kuitenkin naurattavan nimityksessä.

"Liittyykö näihin juoksuihin miehet millään tavalla?" Sami grillaa.

"Palomiehet oli ottamassa aina maalissa vastaan! Ja antoivat ruusun. Sen takia me mentiin sinne", Katja paljastaa hermostuneesti nauraen.

Sami siirtyy utelemaan puuma-lempinimen taustoja.

"Tää puuma-nimitys ilmeisesti juontaa juurensa Sokos Hotel Vantaan tapahtumiin. Pitääkö tää paikkansa?"

"Noo... ehkä", Katja vastaa ytimekkäästi.

"Kuinka paljon sieltä niitä nuorempia miehiä on vuosien aikana raahattu kotiin?" Sami tivaa.

"Hyvin vähän, hyvin vähän", Katja vastaa mystisesti.

"Puhutko sä nyt ihan totta?" Sami epäilee.

"No Sami, on niitä ollut muutama", Katja myöntää lopulta.

Sami mainitsee tilanteen sopivan myös nykyiseen tilanteeseen, sillä Katjan tuleva aviomies on naista seitsemän vuotta nuorempi. Samia kiinnostaa tietää, miten Katjan ja hänen miehensä tiensä kohtasivat.

"Hotelli Vantaalla", Katja paljastaa ja polttariseurue repeää nauruun.