Nurse Jackie

Nurse Jackie

Emmy-palkittu Edie Falco (Sopranos) näyttelee mustan huumorin sävyttämässä sarjassa ensiapuhoitaja Jackieä, joka on huipputaitava ja työlleen omistautunut muttei aivan nuhteeton. Jackie paiskii töitä reseptilääkkeiden voimalla ja vähät välittää muiden luomista säännöistä. Työajan jälkeen särmikkäästä hoitajasta paljastuu aivan uusi puoli. Amerikkalainen draamasarja.

Golden Globe -ehdokas Good Wife palaa Neloselle 2. tammikuuta

Nelosella jatkuu 2. tammikuuta odotettu draamasarja Good Wife, jonka tähti Julianna Margulies nimettiin juuri Golden Globe -ehdokkaaksi. Samana päivänä Nelosella alkavat myös Nurse Jackien ja Californicationin uudet kaudet.

Nelosella nähdään 2. tammikuuta alkaen kolmen suositun draamasarjan, Good Wifen, Nurse Jackien ja Californication, uusia jaksoja. Good Wife jatkuu toisen kauden jaksoin. Myös Nurse Jackie -sarjasta on vuorossa toinen ja Californicationista neljäs tuotantokausi.

Sekä Good Wife että Californication huomioitiin torstaina Golden Globe -ehdokkuuksilla. Good Wifen Julianna Margulies on ehdolla parhaaksi naisnäyttelijäksi draamasarjoissa ja Californicationin David Duchovny parhaaksi miesnäyttelijäksi komediasarjoissa. Myös Nelosen Breaking Bad -draamasarjan pääosaa näyttelevä Bryan Cranston nimettiin ehdolle.

Golden Globe -voittajat julkistetaan 15. tammikuuta.

Good Wife Nelosella 2. tammikuuta alkaen maanantaisin kello 21.00.
Nurse Jackie Nelosella 2. tammikuuta alkaen maanantaisin kello 22.00.
Californication Nelosella 2. tammikuuta alkaen maanantaisin kello 22.35.

Sopranos-tähti: Sopranos-leffa on vielä mahdollinen!

Nurse Jackie -draamasarjaa tähdittävä Edie Falco, joka esitti Carmela Sopranoa Sopranos-kulttisarjassa, paljasti antamassaan haastattelussa uskovansa, että pitkään huhutun Sopranos-leffan toteutuminen on vielä mahdollista.

The Early Show´ssa vieraillut Emmy-palkittu näyttelijätär ei omien sanojensa mukaan ole luopunut toivosta Sopranos-leffan suhteen, vaikkei olekaan kuullut mitään sarjan luojasta David Chasesta.

Falco tunnusti olevansa yleensä viimeinen, joka kuulee työn alla olevista projekteista.

Ruma Betty -näyttelijätär Nurse Jackieen

Claire Meadea Ruma Betty -komediasarjassa näytellyt Judith Light on kiinnitetty suosittuun Nurse Jackie -sairaalasarjaan.

Deadlinen mukaan Light esittää toista Peter Facinellin näyttelemän Fitchin lesboäidistä. Aiemmin äitejä näyttelivät Blythe Danner ja Swoosie Kurtz, mutta Danner joutui kieltäytymään roolin uusimisesta muihin kuvausvelvoitteisiin vedoten.

Nurse Jackie -sarjaa seurataan Nelosella maanantaisin kello 22.00.

Nelosen Nurse Jackie -sivut

Langalla-kulttisarjan stara Nurse Jackieen!

Entertainment Weeklyn mukaan palkitussa Langalla-jännityssarjassa näytellyt Gbenga Akinnagbe on kiinnitetty Nurse Jackie -suosikkisarjan tähtikaartiin.

Akinnagbe esittää Edie Falcon tähdittämässä komediallisessa draamasarjassa All Saints -sairaalan uutta hoitajaharjoittelijaa. Sarjan tuottajien mukaan Akinnagben esittämä hahmo on komea ja työnsä osaava. Sen lisäksi hän on erittäin suosittu henkilö työtovereidensa joukossa.

Sarjan kolmannella kaudella näyttelevä Akinnagbe esiintyy näillä näkymin ainakin seitsemässä jaksossa.

Nurse Jackie -sarjaa seurataan Nelosella maanantaisin kello 22.00.

Nelosen Nurse Jackie -sivut