Nieminen & Lahtinen Show

Nieminen & Lahtinen Show

Viikonlopun villeimmät etkot: musiikkia, sketsejä, naurua ja Suomen naurettavin pari! Virittäytyminen viikonloppuun alkaa villisti jo torstai-iltaisin, kun Niina Lahtinen ja Nelosen tv-tähtien joukkoon hyppäävä Riku Nieminen järjestävät viikonlopun parhaat etkot musiikki- ja koomikkovieraidensa kanssa! Ohjelma on kaksikolle ensimmäinen yhteinen. Nieminen & Lahtinen Show'ssa nähdään muun muassa uusia versioita kotimaisista hittibiiseistä, sketsejä ja komediabattleja.

Nieminen & Lahtinen Show alkaa 22. syyskuutaa kello 21 Nelosella.

Mariskan käsissä kaikkien rakastama Happy pääsee todellisen onnellisuusbiisin sfääreihin!

Nieminen & Lahtinen Show’n tuttu biisinarvuuttelu saa yllättävän käänteen, kun Mariska tarttuu tuttuun Pharrel Williamsin Happy-kappaleeseen tehden siitä täysin uuden, itsenäisen version. Yllätys on kova, kun biisi aukeaa muille kisailijoille.

Nieminen & Lahtinen Show’n ensimmäisen tuotantokauden jaksot nähtävillä Ruudussa.

Teinin vakava keskustelu laulaen vanhempien kanssa – liian herkkä aihe puhuttavaksi!

Nieminen ja Lahtinen tuovat yhdessä Kiti Kokkosen kanssa lavalle joukon vakavia, erittäin aikuismaisia keskusteluja, jotka pääosin kiusallisuudestaan johtuen eivät kestä puhetta, vaan ne pitää laulaa. Kuinka vaivaannuttava on laulu avioerosta? Entä kuinka vaikeaksi menee, kun laulu rallatetaankin erektio-ongelmista?

Nieminen & Lahtinen Show’n ensimmäisen tuotantokauden jaksot nähtävillä Ruudussa.