NFL

NFL

Amerikkalaisen jalkapallon timanttisen NFL-liigan pelikausi 2015-2016 on täydessä vauhdissa! Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu annostelevat suoria NFL-lähetyksiä runkosarjassa keskimäärin kolmen suoran ottelun viikkotahdilla. Lähetykset jatkuvat läpi kuumien pudotuspelien, joista näytämme puolet.

Sunnuntai-iltoina parhaaseen katseluaikaan kello 20.00 nähtävät ottelut selostetaan suomeksi. Äänessä on kiitelty ja kehuttu Mika Laurila yhdessä vaihtuvan asiantuntijavieraan kanssa. Muissa otteluissa selostuskieli on englanti. Kauden helmikuussa huipentava megaspektaakkeli Super Bowl selostetaan sekä suomeksi että englanniksi.

Myös kotoinen Vaahteraliiga kuuluu Nelonen Pron ja Ruutu-palvelun valikoimaan, joten amerikkalaista jalkapalloa seurataan kanavillamme läpi kesän. Vaahteraliigakausi 2015 päättyi syyskuussa Helsinki Roostersin mestaruusjuhliin.

KIINNOSTUITKO? TILAUSVAIHTOEHDOISTA LISÄÄ TÄÄLLÄ.

NFL-kausi puolivälissä - "tästä eteenpäin tarjolla huikea määrä jännitystä ja tunnetta!"

  • This video is no longer available.

Amerikkalaisen jalkapallon timanttisen NFL-liigan pelikausi 2014-2015 on nyt puolivälissä! Selostajamme Mika Laurila kertoo miten alkukausi on edennyt ja mitä on luvassa loppukaudesta.

Nelonen Prolla seurataan NFL:n runkosarjaa keskimäärin 3-4 suoran ottelun viikkotahdilla. Pron lähetykset jatkuvat läpi kuumien pudotuspelien, joista näytämme puolet. Kausi huipentuu upeaan Super Bowl -otteluun Helmikuussa 2015.