Nashville

Nashville

Nashville on draamasarja, joka kertoo ihmissuhteista musiikkibisneksen kulisseissa. Kirkkaimmatkin supertähdet tietävät, että huipulla tuulee ja takanasi on aina joku, joka on valmis viemään paikkasi - ja että rakkaus ei ole helppoa niillekään, joita koko maailma ihailee. Sarjan keskeiset henkilöt ovat nuori, kaunis ja kunnianhimoinen supertähti Juliette Barnes (Hayden Panettiere), herkkä aloitteleva laulaja Scarlett O'Connor (Clare Bowen) ja parikymmentä vuotta listoja hallinnut Rayna Jaymes (Connie Britton). Miehiä heidän elämässään näyttelevät Charles Esten, Eric Close, Powers Boothe, Sam Palladio ja Jonathan Jackson. Amerikkalainen draamasarja.

Nashville-tähti edusti upeana muhkea timanttisormus nimettömässään – katso kuvat

Hayden Panettiere, 24, edusti Golden Globe -gaalassa massiivinen sormus vasemmassa nimettömässään. Näyttelijätär saapui gaalaan yksin, ilman kihlattuaan, ammattilaisnyrkkeilijä Wladimir Klitschkoa, 37.

Livin Nashville-sarjaa tähdittävä Panettiere oli ehdolla parhaan naissivuosan palkinnon saajaksi tv-sarjojen, minisarjojen ja tv-elokuvien yhteisessä kategoriassa, mutta voitto meni Jacqueline Bissetille Dancing on the Edge -sarjasta.

Panettiere oli pukeutunut gaalaan ja sen jatkoille Tom Fordin mustavalkoiseen luomukseen. Hiuksiinsa hän oli valinnut yksikertaisen kampauksen. Näyttelijättären manikyyri korosti Klitschkolta saadun timanttisormuksen kokoa entisestään.

Panettiere ja Klitschko ovat viihtyneet on-off-suhteessa vuodesta 2010 alkaen. Välillä he ovat olleet yhdessä, välillä pitkiäkin aikoja erossa. Vuoden 2013 lopulla pari myönsi kuitenkin kihlautuneensa, joten suhde lienee nyt entistä vakavammalla pohjalla.

Katso lisää kuvia Panettieren asukokonaisuudesta Glamourin nettisivuilta!

Lue myös: Scandal-kaunotar esitteli Golden Globeissa raskausvatsansa ja aviomiehensä – katso kuvat

Nashvillen uudet jaksot alkavat Livillä 22. tammikuuta 2014.

Nashville siirtyy Liville - uudet jaksot alkavat tammikuussa

Nashville siirtyy Neloselta Liville! Uudet Nashville-jaksot alkavat Livillä 22.1.

Nashville kertoo ihmissuhteista musiikkibisneksen kulisseissa. Keskeisiä rooleja, kahta supertähteä ja yhtä aloittelevaa laulajaa, näyttelevät Connie Britton, Hayden Panettiere ja Clare Bowen.

Musiikkilistojen kärjessä pitkään viihtyneen ja supertähdeksi nousseen Rayna Jaymesin (Connie Britton) ura on jo alkanut osoittaa hiipumisen merkkejä. Tähti ei kuitenkaan ole vielä valmis luovuttamaan kruunuaan nuorelle supersuositulle laulajalle Juliette Barnesille (Hayden Panettiere). Elämässään kovia kokenut Juliette himoitsee entistä suurempaa menestystä ja on valmis melkein mihin tahansa saavuttaakseen unelmansa. Vaatimaton Scarlett O’Connor (Clare Bowen) puolestaan elää elämäänsä musiikkibisneksen keskellä, muttei edes haaveile laulajan urasta, vaikka taidot yltäisivät kevyesti Julietten tasolle.

Musiikkimaailman haasteiden keskellä naisilla on myös omat henkilökohtaiset ihmissuhdekoukeronsa ja draamantäyteiset rakkaussuhteensa.

HUOM!
Kaikki jo aiemmin Nelosella esitetyt jaksot ovat katsottavissa Ruudussa 15.–21.1.
Uudet, ennennäkemättömät Nashville-jaksot alkavat Livillä 22.1. kello 22.

 

Nashville-tähti poistatti mokatatuoinnin!

 

Nelosella keskiviikkona käynnistyvän Nashville-menestyssarjan päätähti Hayden Panettiere on poistattanut kylkeensä tehdyn tatuoinnin, joka kehotti elämään ilman katumusta.

Toisin kävi, sillä näyttelijätär katui ihoonsa tehtyä leimaa ja poistatti sen. Panettieren vasempaan kylkeen kirjailtiin vuonna 2009 italiaksi kirjoitettu teksti Vivere senza rimpianti, joka oli kirjoitettu väärin, sillä viimeisen sanan olisi pitänyt olla rimipianti. 

Vaikka teksti kehottaakin elämään ilman katumusta, näyttelijätär teki ratkaisun sen poistattamisen suhteen. Bikineihin sonnustautunut nainen bongattiin sunnuntaina floridalaiselta rannalta, jolloin kuvaajan filmille tallentui laserkäsittelyn läpikäynyt kylki. Tekstistä näkyi vielä osa, joka tarkoittaa sitä, että hoitojakso jatkuu vielä tulevaisuudessa.

Musiikkimaailmaan sijoittuva Nashville, jonka muissa päärooleissa nähdään mm. Connie Britton, Clare Bowen ja Eric Close, starttaa Nelosella keskiviikkona 4.9. kello 21.00!

Katso Nashvillen traileri!

Nelosella 4. syyskuuta alkava draamasarja Nashville kertoo ihmissuhteista musiikkibisneksen kulisseissa. Keskeisiä rooleja, kahta supertähteä ja yhtä aloittelevaa laulajaa, näyttelevät Connie Britton, Hayden Panettiere ja Clare Bowen.