Napamiehet

Napamiehet

Napamiesten käsikirjoittajat Tommi Korpela ja Janne Reinikainen näyttelevät komediasarjan pääosissa "omia itsejään". Tommi on erinomaisen tietoinen siitä, että hän on Suomen seksikkäin mies, kun taas Janne yrittää keskittyä tavalliseen elämään ja parisuhdearkeen. Yksi kaverusten lennokkaista ideoista on omien rajojen testaaminen extreme-naparetkellä. Keskeisissä rooleissa sarjassa ovat myös Jannen vaimoa näyttelevä Inga Björn ja Tommin omalaatuista kaveria esittävä Tero Koponen. Sivurooleissa sekä vierailijoina nähdään muun muassa Laura Birn, Hannu-Pekka Björkman, Peter Franzén, Minna Haapkylä, Elina Keinonen, Kaarina Kivilahti, Elina Knihtilä, Samuli Nittymäki, Matti Onnismaa, Ylermi Rajamaa ja Esko Salminen.
Kotimainen komediasarja. Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Napamiehet Tommi Korpela ja Janne Reinikainen: "Omasta elämänpiiristä löytyy ammennettavaa komiikkaan"

Napamiehet on Janne Reinikaisen ja Tommi Korpelan luoma uusi draamakomedia, joka on nyt auennut katseluun Ruutu+-palvelussa. Ohjelman lehdistötilaisuudessa Janne ja Tommi antoivat Nelosen viihdeuutisille haastattelun, jossa he kertovat esittämistään henkilöhahmoista, eli Janne Reinikaisesta ja Tommi Korpelasta. Mistä siis on kyse?

Napamiehet nyt Ruutu+-palvelussa: http://www.ruutu.fi/ohjelmat/napamiehet

Inga Björn ja Tero Koponen: "Napamiehet on ainutlaatuinen - parasta mitä tarjonnasta löytyy!"

Napamiehet on Janne Reinikaisen ja Tommi Korpelan luoma uusi draamakomedia, joka aukeaa katseluun Ruutu+-palvelussa 6. maaliskuuta 2015. Ohjelmassa Jannen ja Tommin ohella merkittävissä rooleissa nähdään Inga Björn ja Tero Koponen. Ohjelman lehdistötilaisuudessa tämä kaksikko antoi Nelosen viihdeuutisille haastattelun, jossa he kertovat henkilöhahmoistaan ja tekijäporukan yhteistyöstä.

Napamiehet 6. maaliskuuta alkaen Ruutu+-palvelussa!

Laura Birn Napamiehistä: "Mulla on hyvä pokka, mutta tällä kertaa olin vaikeuksissa!"

Napamiehet-sarjan lehdistöesittelyssä Nelosen viihdeuutisten haastattelema Laura Birn paljastaa, että nyt on kyseessä sarja, jonka kuvauksissa hänelläkin oli hankaluuksia pitää pokkansa, vaikka yleensä tällaista ongelmaa ei ole.

Entä minkä vuoksi sarjaa kannattaa katsoa?
- Jos tykkää nauraa niin kyllä suosittelen, Laura kiteyttää.

Napamiehet on Janne Reinikaisen ja Tommi Korpelan luoma uusi draamakomedia, joka aukeaa katseluun Ruutu+-palvelussa 6. maaliskuuta 2015.