Näkijä

Näkijä

Seitsemännen tuotantokauden jaksot tositapahtumiin perustuvasta menestyssarjasta. Patricia Arquette esittää Allison Dubois'ta, jolla on kyky olla yhteydessä kuolleisiin. Hän näkee todentuntuisia unia rikoksista ja auttaa niissä saamiensa tietojen avulla syyttäjänvirastoa tutkimaan rikostapauksia. Sarjan tuotannosta vastaa Emmy-palkittu Glenn Gordon Caron, joka tuotti myös sarjaa Konnankoukkuja kahdelle. Allison Dubois'ta näyttelevä Patricia Arquette on palkittu Emmyllä parhaasta naispääosasta. Sarjan muissa keskeisissä rooleissa nähdään Jake Weber, Miguel Sandoval, Sofia Vassilieva, Maria Lark. Amerikkalainen draamasarja.

Näkijän 7. kausi 31.8. alkaen lauantaisin Livillä

  • This video is no longer available.

Seitsemännen ja samalla viimeisen tuotantokauden jaksot tositapahtumiin perustuvasta menestyssarjasta. Patricia Arquette esittää Allison Dubois'ta, jolla on kyky olla yhteydessä kuolleisiin. Hän näkee todentuntuisia unia rikoksista ja auttaa niissä saamiensa tietojen avulla syyttäjänvirastoa tutkimaan rikostapauksia. Lauantaisin klo 22.00 Livillä.

Näkijän uudet jaksot alkavat Nelosella 5. kesäkuuta - toivesarjan tähtenä loistaa Emmy-palkittu Patricia Arquette

Nelosella alkaa 5. kesäkuuta Näkijä-sarjan paljon toivottu viides kausi. Sarjan pääosassa loistaa lumoava Patricia Arquette, joka on palkittu roolityöstään Emmyllä.

Nelonen toteuttaa monen katsojan toiveen tuomalla kesällä ruutuun Näkijä-draamasarjan uudet jaksot. Viidennen tuotantokauden alussa sarjan päähenkilö Allison Dubois palaa töihin syyttäjänviraston palvelukseen. Työssään hän hyödyntää selvänäkijän kykyjään: Allison näkee unissaan todellisia rikoksia ja auttaa näin saamiensa tietojen avulla rikosten ratkaisemisessa ja murhaajien kiinnisaamisessa.

Selvänäkijän kyvyt eivät kuitenkaan ole pelkkä siunaus, ja kolmen tyttären äiti Allison on kantanut huolta siitä, että hänen taipumuksensa on periytynyt myös hänen lapsilleen. Viidennen kauden alussa outojen kokemusten kanssa tuskailee Allisonin keskimmäinen tytär Bridgette.

Allisonia näyttelee muun muassa elokuvista True Romance ja Lost Highway tunnettu Patricia Arquette, jolle rooli Näkijässä on tuonut Emmy-palkinnon. Sarjan muissa keskeisissä rooleissa nähdään Miguel Sandoval, Jake Weber, Sofia Vassilieva, Maria Lark ja David Cubitt.

Näkijä (Medium) Nelosella 5. kesäkuuta alkaen tiistaisin kello 22.00.

Näkijä palaa Nelosen myöhäisiltaan

Neljännen tuotantokauden jaksot NBC:n tositapahtumiin perustuvasta menestyssarjasta. Patricia Arquette esittää Allison Dubois'ta, jolla on kyky olla yhteydessä kuolleisiin. Hän näkee todentuntuisia unia rikoksista ja auttaa niissä saamiensa tietojen avulla syyttäjänvirastoa tutkimaan rikostapauksia. Sarjan tuotannosta vastaa Emmy-palkittu Glenn Gordon Caron, joka tuotti myös sarjaa Konnankoukkuja kahdelle. Allison Dubois'ta näyttelevä Patricia Arquette on palkittu Emmyllä parhaasta naispääosasta.

Sarjan muissa keskeisissä rooleissa nähdään Jake Weber, Miguel Sandoval, Sofia Vassilieva, Maria Lark. Amerikkalainen draamasarja.

Näkijä 14.2. kello 23.45