Miss Suomi 2015

Miss Suomi 2015

Miss Suomi 2015 kruunataan sunnuntaina 12. huhtikuuta kello 20 Nelosella.

Liviltä tulee missiviikonloppuna Miss Suomi 2015 -oheisohjelmaa:
perjantaina 10.4. kello 21 Miss Suomi 2015: Kohti unelmaa
lauantaina 11.4. kello 21 Miss Suomi 2015: Haasteen edessä

 

Ensimmäinen aamu Miss Suomena alkoi pommiin nukkumisella - katso Rosa-Maria Ryytin tunnelmat!

Rosa-Maria Ryytin aikakausi Miss Suomena alkoi klassisella pommiin nukkumisella, mutta käynnistysvaikeuksien jälkeen Suomen virallinen kaunein nainen kertoI ensitunnelmistaan uutena Miss Suomena. Rosa kertoi odotuksistaan missivuottaan koskien ja oli nuorella naisella terveiset myös muille kilpasisarilleen. Katso klippi yltä!

Suomi sai uuden kuningattaren - katso Rosa-Maria Ryytin ensikommentit uutena Miss Suomena!

Miss Suomi vuosimallia 2015 on valittu. Voittajaksi nousi numerolla 1 kilpaillut Rosa-Maria Ryyti, 20. Ryytin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Carola Miller ja toiseksi perintöprinsessaksi Saara Ahlberg 19. Lehdistön ihannetytöksi valikoitui Heidi Yli-Pietilä, 23 ja yleisön suosikiksi valittiin Rita Jokinen, 21. Voittaja Rosa oli kuin ällikällä lyöty voittonsa jälkeen:
 
- Mahtavaa, mahtavaa mahtavaa!, tuore Miss Suomi sai sanottua tunteidensa keskeltä.
 
Katso Rosan haastattelu yltä!

Hän on heistä kaikkein kaunein – Rosa-Maria Ryyti on Miss Suomi 2015!

Miss Suomi 2015 on nyt valittu! Kirkkonummella Långvikissa kruunattu, järjestyksessään 78. Miss Suomi on ehdokas numero 1 Rosa-Maria Ryyti. Kruunun tuoreelle Miss Suomelle luovutti kruunusta luopuva Miss Suomi 2014 Bea Toivonen. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattiin ehdokas numero 9 Carola Miller ja toiseksi perintöprinsessaksi ehdokas numero 3 Saara Ahlberg. Nelonen onnittelee voittajia. Katso upeatunnelmainen kruunausseremonia yltä!