Matkaoppaat

Matkaoppaat

Matkaoppaat-sarjan 4. kausi vie meidät taas Turkin aurinkoiseen Alanyaan - ja tällä kaudella on myös romantiikkaa ilmassa! 4. tuotantokausi alkaa syksyllä 2014.

Matkaoppaiden uudet jaksot 29. syyskuuta 2014 alkaen maanantaista torstaihin kello 19 Nelosella.

Turistiripuli iskee Alanyassa – matkaopas antaa yllättävän vinkin taudin hoitoon

Suosittu Matkaoppaat palaa ruutuun uusin jaksoin maanantaina 29. syyskuuta! Tutut matkaoppaat Tunisiassa ja Turkissa auttavat turisteja tekemään lomastaan parhaan mahdollisen.

Maanantain jaksossa matkaopas Erja saa puhelinsoiton, joita oppaat ovat tottuneet vastaanottamaan: retkelle ilmoittautunut mies on sairastunut turistiripuliin.

Erjalta tulee vaivaan yllättävä vinkki kuin apteekin hyllyltä!

Odotettu Matkaoppaat 29. syyskuuta alkaen maanantaista torstaihin kello 19 Nelosella.

Nettiekstra: "Ei släbäreissä treenaamaan!"

Alanyassa yhdistelyllä loma- ja työreissulla olevat Joel ja Nikita pääsevät treenailemaan paikalliselle kuntosalille, mutta jotain tärkeää on jäänyt kotipuoleen. Kuinka jumppaaminen onnistuu ilman tarpeellisia varusteita? Millaisia ohjeita Joel antaa treenaajille? Matkaoppaat Nelosella maanantaista torstaihin kello 19!

Nettiennakko: Silmäniloa naisille – Hunksit esittelevät paljasta pintaa!

Alanyassa lomailevat Joel ja Nikita ovat viettäneet leppoisan lomapäivän, mutta illalla on aika viihdyttää naispainotteista yleisöä. Kaverukset nousevat lavalle Skandinavian Hunksin riveissä saaden paikalle tulleiden naisten sydämet läpättämään. Mitä miehet ajattelevat työstään suositun tanssiryhmän riveissä? Matkaoppaat Nelosella maanantaista torstaihin kello 19.00!