MasterChef VIP

MasterChef VIP

Nyt otetaan mittaa julkkisten kokkaustaidoista! Huippukokit Tomi Björck ja Henri Alén tuomaroivat ja huhtikuussa selviää, kuka on julkkisjengin MasterChef! Ja kisassa mukana: Laila Snellman, Anni Hautala, AW. Yrjänä, Kaisa Liski, Martina Aitolehti, Emma Kimiläinen, Sakari Kuosmanen, Mikko von Hertzen, Ville Niinistö, Kim Herold, Jyrki Anttila, Manuela Bosco, AW. Yrjänä, Veeti Kallio, Mikko Kivinen, Mikaela Ingberg, Jussi Chydenius, Eva Louhivuori.

MasterChef VIP -voittaja yllättää: tuhansien eurojen voittomatka hyvän tahdon eleenä finalistikollegalle!

MasterChef VIP:n finaalijaksossa nähtiin yllätys, kun voittajan selvittyä tuhansien eurojen palkintomatka vaihtoikin omistajaa! Kaisa Liski päätti antaa juuri voittamansa Etelä-Afrikan matkan finaalissa toiseksi tulleelle Laila Snellmanille hyvän tahdon eleenä. Laila liikuttuu selvästi Kaisan eleestä. Hän kertoo myös kaksikon ystävystyneen ohjelman kuvausten yhteydessä.

Kuka heistä on MasterChef? Tänään se selvitetään!

Tänään selviää, kuka voittaa MasterChef VIP -kilpailun! Kolmella finalistilla, Laila Snellmanilla, A.W. Yrjänä ja Kaisa Liski, on edessään kaksi tehtävää ja annoksia arvioi Tomi Björckin ja Henri Alénin lisäksi keittiölegenda Pekka Terävä. Kilpailijat joutuvat osaamisensa äärirajoille mutta yksi kokkaa itsensä voittoon ja upeille palkinnoille - ja järjestää kaikille yllätyksen!

MasterChef VIP -finaali tiistaina 14.4. klo 20.00 Nelosella!

Laila Snellman pelkää jälkkäritehtävää - tuhoaisi finaalin!

Tiistaina 14. huhtikuuta klo 20.00 Nelosella alkavassa jaksossa selviää, kuka voittaaa MasterChef VIP -kilpailun! Kolme kilpailijaa on selvittänyt tiensä finaaliin: A.W. Yrjänä, Kaisa Liski ja Laila Snellman. Finaalissa edessä on kaksi tehtävää, ja annoksia arvioi Tomi Björckin ja Henri Alénin lisäksi keittiölegenda Pekka Terävä. Minkälaiset tehtävien tulee olla, jotta voittajaksi selviytyy Laila Snellman?

MAsterChef VIP:n finaali ti 14.4. klo 20.00 Nelosella!