Madventures Suomi

Madventures Suomi

Riku Rantala ja Tunna Milonoff tekevät paluun television kuninkuusluokkaan, kun kulttiohjelma Madventures tutkimusmatkailee ensi keväänä kameroineen ympäri Suomen. Kotimainen realityohjelma.

Riku ja Tunna tekevät sen taas! Kulttiohjelma Madventures seikkailee nyt Suomessa

Riku Rantala ja Tunna Milonoff tekevät paluun television kuninkuusluokkaan, kun kulttiohjelma Madventures tutkimusmatkailee kameroineen Suomessa.
 
"Meiltä on alusta asti kysytty, että miksette tee ohjelmaa Suomesta. No nyt vihdoin tehdään ja ollaan siitä ihan räävittömissä fiilksissä! Ei siinä vielä mitään, että Suomi on vuosikaudet putkeen voittanut maailman vähiten epäonnistuneen valtion tittelin, mutta suomalaiset ovat tutkitusti maailman onnellisin kansa. Tämän mysteerin Madventures aikoo selvittää", kertoo ohjaaja Tunna Milonoff.
 
"Suuri kansallinen tehtävämme on matkustaa suomalaisuuden ytimeen, oli se kuinka äärimmäinen, käsittämätön, kieroutunut tai hullu tahansa", määrittelee toimittaja Riku Rantala.
 
Miehet painottavat, että kyseessä on – Madventuresin parhaiden perinteiden mukaisesti – matkailuohjelmaksi naamioitu amok-juoksu Suomeen vuonna 2019. Tutustuttuaan maailmalla kymmeniin erilaisiin heimoihin, miehet aikovat nyt suorittaa “dokumentaarisen läpivalaisun suomalaisista heimoista”.
 
"Mutta ei savolaisista, hämäläisistä, pohjalaisista tai lappilaisista vaan uudenlaisista heimoista", tarkentaa Milonoff.
 
"Reissumme Suomessa on todella tehnyt selväksi sen, että meitä on täälläkin todella moneen junaan. Ja hyvä niin, sillä luova hulluus on yksi menestystekijöistämme", lisää Rantala.

Sarjassa tutustutaan muun muassa biohakkereihin, kullankaivajiin, hylkeenpyytäjiin ja samaaneihin. Mutta miksi niasiiniyliannostus saa Tunnan takapuolen punottamaan? Entä pystyykö kaksikkomme syömään heille tarjotut ilmakuivatut karhunkäpälät? 

Nämä ja monta muuta pöyristyttävää kommellusta keväällä Nelosella. 

Madventures Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.