Mad Men

Mad Men

Viidellätoista Emmyllä ja neljällä Kultaisella maapallolla palkitun Mad Menin viimeisen seitsemännen kauden jaksot! Tyylikäs sarja kuvaa 60-70-lukujen murrosta newyorkilaisessa mainostoimistossa ja supermainosmies Don Draperin elämässä. Don Draperia näyttelee Jon Hamm, ja muissa keskeissä rooleissa nähdään Elisabeth Moss, Vincent Kartheiser, January Jones, Christina Hendricks ja John Slattery. Amerikkalainen draamasarja.

Mad Men -kaunotar: "En halua lapsia!"

  • Christina Hendricks
    Kuva: Splash/AOP

Mad Men -kulttisarjan päätähtiin lukeutuva Christina Hendrix ei omien sanojensa mukaan halua jälkikasvua.

38-vuotias näyttelijätär kertoi Health-lehdelle ottavansa itselleen mielummin koiran kuin tekevänsä lapsia. Joan Harrisia näyttelevä Hendricks kertoi päättäneensä miehensä Geoffrey Arendin kanssa, että pariskuntaa eivät lapset kiinnosta. Naisen mukaan koiran ottaminen on vain harjoittelua, ei lasta varten, vaan enemminkin uutta koiranpentua varten.

- Meillä on koiranpentu, jonka ottaminen on meidän ajatuksemme perheen perustamisesta. Emme kumpikaan ole kiinnostuneita lapsien tekemisestä. Ihmiset puhuvat koko ajan, että muuttaisimme mielemme, mutta on siihen on todella pieni mahdollisuus, Hendricks latasi Healthin haastattelussa.

Mad Menin 7. eli viimeinen kausi nähdään poikkeuksellisen nopealla aikataululla Ruutu+-palvelussa. Sarjan jaksot tulevat katsottavaksi vain päivä niiden USA:n-ensiesityksen jälkeen aina maanantaisin.

Kulttisarjan viimeisen tuotantokauden traileri julkaistu – katso!

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Niin myös lukuisia kertoja palkittu draamasarja Mad Men, sillä sarjan seitsemäs ja samalla viimeinen tuotantokausi käynnistyy Yhdysvalloissa huhtikuussa.

Muun muassa Jon Hammin, Elisabeth Mossin ja January Jonesin tähdittämä sarja on voittanut 15 Emmy-palkintoa ja neljä Kultaista maapalloa. Sarjan luoja Matthew Weiner paljasti taannoin julkaisemassaan tiedotteessa, että sarja loppuu kokonaan, joten fanien on turha odotella jatkoa tai spin off -sarjaa.

- Mad Men ei saa jatkoa. Olen pitänyt siitä huolen, Weiner totesi.

Suomessa sarjasta nautitaan vielä hetki, sillä Nelonen esittää sarjan viidettä tuotantokautta tiistain myöhäisilloissa.

Mad Menin 7. tuotantokauden esitetään Yhdysvalloissa kahdessa osassa. Suomessa ensimmäisen puoliskon jaksot tulevat Ruutu+ Viihde -palveluun heti Yhdysvaltain-ensi-illan jälkeen. Kauden ensimmäinen jakso on katsottavissa Ruutu+:ssa 14. huhtikuuta, ja sen jälkeen tulee yksi jakso viikossa.

Koko 7. kauden ensimmäinen puolisko on Ruutu+:ssa toukokuun lopussa.

Kulttisarjan kaunotar komediaan huippukoomikon rinnalle

  • Kuva: Splash/AOP

Lukuisia kertoja palkitun Mad Men -kulttisarjan tähtikaartiin lukeutuva Alison Brie on kiinnitetty komediaan nimeltään Get Hard.

Trudy Campbellin roolista tuttu Brie näyttelee leffassa huippukoomikko Will Ferrellin esittämän, vankilaan piakkoin joutuvan pankkiirin vaimoa. Brien ja Ferrellin lisäksi leffassa näyttelee koomikko Kevin Hart, joka esittää pankkiiria karuun vankilaelämään valmentavaa autonpesijää. Leffan ohjaajaksi on pestattu Etan Cohen, jolle Get Hard on debyyttiohjaus.

Brien roolisuorituksia nähdään Nelosella tiistain myöhäisilloissa Mad Menissä.

 

Mad Menin päätähti ja Kauhea kankkunen -koomikko samaan elokuvaan

  • Kuva: Splash/AOP

Mad Men -kulttisarjan päätähti Jon Hamm ja Kauhea kankkunen -elokuvista tuttu sekoilija Zach Galifianakis näyttelevät piakkoin rinta rinnan Fox 2000:n tulevassa elokuvassa.

The Hollywood Reporterin saamien tietojen mukaan kyseessä on Greg Mottolan, joka on aiemmin luotsannut mm. Superbad-leffan, ohjaama komedia nimeltään Keeping Up with the Joneses. THR:n mukaan elokuva kertoo viihtyisään lähiöön muuttavasta pariskunnasta, joka tajuaa naapureidensa olevan salaisia agentteja. Leffan käsikirjoituksesta ja tuotannosta vastaavat Laurie MacDonald ja Walter Parkes.

Hammin tähdittämän Mad Menin viimeinen tuotantokausi käynnistyy Yhdysvalloissa 13. huhtikuuta. Nelosella sarjasta esitetään viidennettä tuotantokautta tiistain myöhäisilloissa.