Lätkävaimot

Lätkävaimot

Jääkiekko on kanadalaisille vakava asia. Huippupelaajia palvotaan ja sekä kiekkoilijatähdillä että heidän rouvillaan menee lujaa – joskus liiankin lujaa. Kun lätkämailat on lukittu ottelun jälkeen kaappiin, pelit jatkuvat toimistoissa ja makuuhuoneissa. Kanadalainen realitysarja Lätkävaimot pureutuu jääkiekkoilijoiden ja heidän elämänsä tärkeiden naisten seikkailuihin yhtä piikikkäällä otteella kuin Pelinaiset brittijalkapalloilijoiden suhdesekoiluihin. Nämä naiset tietävät tarkkaan, mitä miehiltään haluavat! Lätkävaimot alkaa Livillä maanantaina 14.9. kello 22!

Lätkävaimo Noureen nauraa katketakseen maailman kreiseimmälle synnytysvalmentajalle!

Noureen DeWulf on näyttelijä, joka tunnetaan Charlie Sheenin tähdittämästä sitcomista Terapian tarpeessa. Noureen on vastikään jättänyt tv-sarjan taakseen, sillä hän on odottaa esikoistaan. Siippa Ryan Miller on NHL-seura Vancouver Canucksin maalivahti.

Pariskunta on tilannut kotiinsa synnytysvalmentajan, joka omistautuu tehtäväänsä niin suurella antaumuksella, että Noureen suorastaan vääntelehtii naurusta. Valmentaja havainnollistaa intohimolla, miltä näyttää nainen, joka on pian synnyttämässä.

"Hän on melkein yhtä hyvä näyttelijä kuin minä. Hän yritti ehkä saada tapaamisen agenttini kanssa", Noureen naureskelee tapaamisen jälkeen.

Katso hillittömän hauska ennakkoklippi!

Lätkävaimot maanantaina kello 21.30 Livillä.

NHL-tähti saa mieleisen tarjouksen: hattutempulla kolmen kimppaa!

Lätkävaimot-sarjan seuraavassa jaksossa NHL-legendat Ray Whitney ja George Parros osallistuvat hyväntekeväisyysotteluun. Vaimot Brijet Whitney ja Tiffany Parros ovat kaukalon laidalla kannustamassa ja odottavat tietenkin miestensä voittavan. Kaksi maalia ampunut Whitney saa kesken ottelun mielenkiintoisen tarjouksen: kolmannella maalilla vaimot ovat valmiita kolmen kimppaan Rayn kanssa.

"Lupasimme kolmen kimpan, mutta niitä lupauksia ei pidetä", Tiffany sanoo.

Saako tarjous kuitenkin lisäpotkua tähden luistimeen?

Lätkävaimot maanantaisin kello 22 Livillä.

Lätkävaimojen ystävyys on koetuksella, kun siipat nyrkkitappelevat NHL-kaukaloissa

Seuraavassa Lätkävaimot-jaksossa änärilegenda Ray Whitneyn vaimo Brijet järjestää tyylikkäät juhlat, joihin on kutsuttu NHL-vaimoja ja -tyttöystäviä. Cocktailien siemailun lomassa puheeksi tulevat kaukalotappelut, jotka eivät tietenkään ole naisten mieleen.

Malli ja näyttelijä Noureen DeWulf tapaa kekkereissä alusvaatemalli Martine Forget'n, joka on kihloissa Toronto Maple Leafsin maalivahdin Jonathan Bernierin kanssa. Noureenin mies Ryan Miller taas on Vancouver Canucksin maalivahti. Ryan ja Jonathan ovat ottaneet yhteen oikein kunnolla, mistä molemmat naiset ovat varsin hyvin tietoisia. Vaikka Noureen ja Martine pystyvät keskustelemaan asiasta näennäisen kepeästi, pinnan alla selvästi kuohuu.

"En voi repiä toiselta tukkaa päästä sen takia, että hänen miehensä kävi minun mieheni kimppuun", Noureen naureskelee.

Lätkävaimot maanantaisin kello 22 Livillä.

NHL-kapteeni käyttäytyy sikamaisesti vaimonsa lätkäturnauksessa – "Ärsyttävä k*sipää!"

Lätkävaimot-sarjan Nicole Brown on naimisissa Dustin Brownin kanssa, joka on NHL-joukkue Los Angeles Kingsin kapteeni. Myös Nicole pelaa lätkää, ja nyt siippa on lupautunut valmentamaan vaimonsa joukkuetta vuosittaisessa turnauksessa. Nicole ei kuitenkaan ole tyytyväinen miehensä panokseen, sillä NHL-tähteä tuntuu kiinnostavan vain älypuhelin ja nimikirjoitusten jakaminen kentän laidalla. Vaimon tehdessä virheitä mies on kumminkin kärppänä paikalla vinoilemassa.

"Ärsyttävä k*sipää", Nicole tuumii miehestään ja syyttääkin tätä joukkueensa tappiosta.

Lätkävaimot maanantaisin kello 22 Livillä!

NHL-tähti komentaa julkkistyttöystävänsä pakarajumppaan: "Treenaa peppu tiukaksi!"

Lätkävaimot-sarjan seuraavassa jaksossa Montreal Canadiensin laitahyökkääjä Brandon Prust usuttaa tyttöystävänsä Maripier Morinin salille. Kanadanranskalainen tv-kasvo ja tyyli-ikoni Maripier on koko elämänsä syönyt roskaruokaa, eikä kuntoilu todellakaan ole kaunottarelle luontaista. Treenaamista rakastava Brandon on erityisen tyytymätön lemmittynsä pyllyyn, sillä mies on hommannut puluselleen personal trainerin nimenomaan takaliston terhakoitumisen toivossa:

"Hyviä treenejä. Treenaa peppu tiukaksi!" mies huikkaa hyvästiksi, kun Maripier lähtee salille.

Syömistä ja varsinkin sokeria rakastava Maripier on helisemässä personal trainerin ruoskiessa tätä eteenpäin.

"Tämän on parasta tepsiä, tai haastan sinut oikeuteen", nainen tuskailee Brandonin masinoiman pepputreenin tiimellyksessä.

Katso yltä, miten Maripierin treeni sujuu!

Lätkävaimot maanantaisin kello 22 Livillä.