Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Seuraavat tv-esitykset

ke 27.1. 20.00 Kausi 5 - Jakso 2 - Selittelyä ja sekavuutta
Kausi 5. Jakso 2/8. Selittelyä ja sekavuutta. Mestarikokki Välimäen hermo on koetuksella, kun hän kohtaan tiukan tekemisen sijaan loputonta selittelyä Hämeenlinnassa. Tilannetta ei auta yhtään, että Pannuhuoneen visio on sekava kuin sillisalaatti. Kotimainen ruokareality. (42')
to 28.1. 02.30 Kausi 5 - Jakso 2 - Selittelyä ja sekavuutta
Kausi 5. Jakso 2/8. Selittelyä ja sekavuutta. Mestarikokki Välimäen hermo on koetuksella, kun hän kohtaan tiukan tekemisen sijaan loputonta selittelyä Hämeenlinnassa. Tilannetta ei auta yhtään, että Pannuhuoneen visio on sekava kuin sillisalaatti. Kotimainen ruokareality. (42')
pe 29.1. 18.00 Kausi 5 - Jakso 2 - Selittelyä ja sekavuutta
Kausi 5. Jakso 2/8. Selittelyä ja sekavuutta. Mestarikokki Välimäen hermo on koetuksella, kun hän kohtaan tiukan tekemisen sijaan loputonta selittelyä Hämeenlinnassa. Tilannetta ei auta yhtään, että Pannuhuoneen visio on sekava kuin sillisalaatti. Kotimainen ruokareality. (42')
la 30.1. 10.00 Kausi 5 - Jakso 2 - Selittelyä ja sekavuutta
Kausi 5. Jakso 2/8. Selittelyä ja sekavuutta. Mestarikokki Välimäen hermo on koetuksella, kun hän kohtaan tiukan tekemisen sijaan loputonta selittelyä Hämeenlinnassa. Tilannetta ei auta yhtään, että Pannuhuoneen visio on sekava kuin sillisalaatti. Kotimainen ruokareality. (42')
la 30.1. 15.40 Kausi 5 - Jakso 2 - Selittelyä ja sekavuutta
Kausi 5. Jakso 2/8. Selittelyä ja sekavuutta. Mestarikokki Välimäen hermo on koetuksella, kun hän kohtaan tiukan tekemisen sijaan loputonta selittelyä Hämeenlinnassa. Tilannetta ei auta yhtään, että Pannuhuoneen visio on sekava kuin sillisalaatti. Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Michelin-tähdistään ja lukuisista ravintoloistaan tunnettu keittiömestari Hans Välimäki astuu Jyrki Sukulan saappaisiin ja ojentaa auttavan kätensä ongelmien kanssa painiville ravintoloille. Seuraa ohjelmaa Facebookissa osoitteessa @kuppilatkuntoon ja keskustele muutoksista tunnisteella #kuppilatkuntoon

Seuraavat tv-esitykset

ke 27.1. 20.00 Kausi 5 - Jakso 2 - Selittelyä ja sekavuutta
Kausi 5. Jakso 2/8. Selittelyä ja sekavuutta. Mestarikokki Välimäen hermo on koetuksella, kun hän kohtaan tiukan tekemisen sijaan loputonta selittelyä Hämeenlinnassa. Tilannetta ei auta yhtään, että Pannuhuoneen visio on sekava kuin sillisalaatti. Kotimainen ruokareality. (42')
to 28.1. 02.30 Kausi 5 - Jakso 2 - Selittelyä ja sekavuutta
Kausi 5. Jakso 2/8. Selittelyä ja sekavuutta. Mestarikokki Välimäen hermo on koetuksella, kun hän kohtaan tiukan tekemisen sijaan loputonta selittelyä Hämeenlinnassa. Tilannetta ei auta yhtään, että Pannuhuoneen visio on sekava kuin sillisalaatti. Kotimainen ruokareality. (42')
pe 29.1. 18.00 Kausi 5 - Jakso 2 - Selittelyä ja sekavuutta
Kausi 5. Jakso 2/8. Selittelyä ja sekavuutta. Mestarikokki Välimäen hermo on koetuksella, kun hän kohtaan tiukan tekemisen sijaan loputonta selittelyä Hämeenlinnassa. Tilannetta ei auta yhtään, että Pannuhuoneen visio on sekava kuin sillisalaatti. Kotimainen ruokareality. (42')
la 30.1. 10.00 Kausi 5 - Jakso 2 - Selittelyä ja sekavuutta
Kausi 5. Jakso 2/8. Selittelyä ja sekavuutta. Mestarikokki Välimäen hermo on koetuksella, kun hän kohtaan tiukan tekemisen sijaan loputonta selittelyä Hämeenlinnassa. Tilannetta ei auta yhtään, että Pannuhuoneen visio on sekava kuin sillisalaatti. Kotimainen ruokareality. (42')
la 30.1. 15.40 Kausi 5 - Jakso 2 - Selittelyä ja sekavuutta
Kausi 5. Jakso 2/8. Selittelyä ja sekavuutta. Mestarikokki Välimäen hermo on koetuksella, kun hän kohtaan tiukan tekemisen sijaan loputonta selittelyä Hämeenlinnassa. Tilannetta ei auta yhtään, että Pannuhuoneen visio on sekava kuin sillisalaatti. Kotimainen ruokareality. (42')
8 uutta julkaisua

Kuppilat kuntoon tulee taas! Hans Välimäki astuu Jyrki Sukulan saappaisiin

Michelin-tähdistään tunnettu keittiömestari Hans Välimäki astuu Jyrki Sukulan saappaisiin ja ojentaa auttavan kätensä ongelmien kanssa painiville ravintoloille. Ohjelmaan etsitään paraikaa apua kaipaavia yrittäjiä.

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -ohjelmassa autetaan ravintoloita saamaan uutta potkua liiketoimintaansa, olipa avun tarpeessa sitten innokas aloittelija tai jo vuosikymmeniä tuulisella alalla puurtanut yrittäjä. Jos kuppilan suunta on hukassa tai kovasta yrityksestä huolimatta toiminta ei ole vakaalla pohjalla, nyt on mahdollisuus saada ammattimies apuun!

Keittiömestari Hans Välimäki toivoo löytävänsä ohjelmaan mukaan keskenään hyvin erilaisia paikkoja:

"Kaikkihan toivovat, ettei töissä olisi kahta samanlaista päivää. Toivon, että mukaan tulee ravintoloita laidasta laitaan. Olisi hauska päästä myös klassikkoravintoloihin, joita pöly ehkä jo vähän koskettaa", Välimäki sanoo.

Neljä tuotantokautta Kuppilat kuntoon -sarjaa luotsannut Jyrki Sukula luovuttaa soppakauhan Välimäelle luottavaisin mielin:

"Hans on Suomen menestynein ja arvostetuin keittiömestari. Hän nostaa ohjelman ihan uudelle tasolle oman kokemuksensa, vaatimustasonsa ja intohimonsa kautta. Suomessa ruoan taso on noussut hurjasti viimeisen 20 vuoden aikana, ja Hans on ollut yksi ilmiön aikaansaajista. Hänellä on myös pitkä kokemus yrittäjänä. Substanssi löytyy siis ammatillisesta osaamisesta ja pitkästä urasta yrittäjänä", Sukula sanoo.

Välimäellä on selkeä näkemys siitä, miten hän pystyy ravintoloita auttamaan:

"Parhaiten voin auttaa ravintoloita sisällön tuottamisessa asiakkaille ja liikeidean suoraviivaistamisessa. Autan liikeidean selkeyttämisessä ja sen paketoimisessa niin, että asiakas ymmärtää sen paremmin. Vahvistan ravintoloiden olemassa olevia vahvuuksia, tai jos niitä ei ole, niin etsin sellaiset. Autan ravintoloita tekemään asioita niin, että ne palvelevat tuotetta ja ovat yrittäjälle mahdollisimman kustannustehokkaita. Vältetään siis turhia liikkeitä", keittiömestari kertoo.
 
"Tulen olemaan lempeän tiukka. En ole koskaan kollegoita dissannut, vaan kannustanut ja tsempannut. Jos ravintoloista löytyy hyvää, kehun – jos huonoa, puutun asiaan", Välimäki vielä lisää.

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! perustuu menestysformaattiin Ramsey’s Kitchen Nightmares, ja sen tuottaa Moskito Television Oy. Ohjelmaa kuvataan kevään ja kesän 2020 aikana.

Hae mukaan ohjelmaan täällä!

Remontista alkoi ravintoloitsijoiden painajainen – suunnittelutoimisto vei tuhansia euroja ja katosi! ”Nää on niin suossa!”

Hans Välimäki laittaa illan jaksossa kuppilaa kuntoon Espoossa, kauppakeskus Ainoan Madisonissa.

Ravintolan vetäjillä, Katjalla ja Petrillä, pysyy kauha kädessä ja ruoka on hyvää, mutta liikeidea on hukassa ja menot tuloja hurjemmat.

Yksi syy heikkoon taloustilanteeseen on epäonnistunut remontti, joka myöhästyi roimasti ja jota suunnittelemaan palkattu toimisto katosi rahojen kera.

”Me oltiin maksettu toimistolle, että he hoitavat kaiken, mutta mitään ei tapahtunut”, Katja kertoo Hansille.

”Me ei saatu rahoja takaisin. Yritettiin reklamoida siitä useaan otteeseen. Omistajat lähti ulkomaille, eivätkä ole saavutettavissa enää. Ei ollut rakennuttajaa, eikä oltu kilpailutettu mitään. Meillä oli puolitoista kuukautta aikaa saada ravintola pystyyn”, Katja jatkaa.

Ravintoloisijat yrittivät selvittää tilannetta juristin kanssa, mutta turhaan.

”Paljonko sinne meni rahaa?” Hans kysyy.

”Semmonen 7000 meni”, Katja vastaa.

Petri kertoo varanneensa salin muutokseen 50 000 euroa.

”Se oli mun budjetti tähän. 114 000 oli suunnilleen, mitä salin rakentaminen sitten maksoi.”

Hans järkyttyy summista.

”Madisonin jengi on putsattu, siis käytännössä ryöstetty, suunnitteluvaiheessa. Projektinhallintaa ei ole ollut ja sen lisäksi, mitä ei ole, on liikeidea. Nää on pulassa, ne on niin suossa, kun vaan voi olla”, Hans manaa jaksossa.

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! keskiviikkoisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa Facebookissa osoitteessa @kuppilatkuntoon ja keskustele tunnisteella #kuppilatkuntoon

Näin korona iski Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -ohjelman kuvauksiin – ravintolan avajaisissa poikkeusjärjestelyt

Osa Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -jaksoista kuvattiin ennen kuin epidemia iski Suomeen, osa epidemian aikana.

Katsojille koronan vaikutukset näkyvät tänä iltana nähtävässä jaksossa, joka kuvattiin kesällä Vaasassa.

Kaksi Kupolia -nimisen lounasravintolan avajaisissa päätettiin turvautua poikkeusjärjestelyihin.

”Koska tämä on lounaspaikka, meillä on lounas, mutta se ei ole täällä. Se on tuolla torilla. Mennään ihmisten ilmoille, torikauppiaaksi”, Hans Välimäki kertoo ravintolan omistajille Paulalle ja Harrylle.

”Torilla saadaan näkyvyyttä ravintolalle, ja ihmiset tuntevat olonsa turvalliseksi, kun saavat ruokailla ulkona!”

Ennen kuin avajaiset alkavat, Hans tunnustaa Paulalle, Harrylle sekä myynnissä auttaville Sannille ja Samille olevansa itsekin uuden tekemisen äärellä.

”Nää on ensimmäiset ravintolan avajaiset ulkona, pois ravintolasta, mitä mää olen elämässäni tehnyt!”

Koronaa on sivuttu sarjassa jo aikaisemmissakin jaksoissa. Muun muassa Hausman-nimisen ravintolan omistaja kertoi, ettei lounaalla käy enää yhtä paljon ihmisiä kuin ennen, koska vakiasiakkaat työskentelevät epidemian vuoksi kotikonttoreilla.

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! keskiviikkona klo 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa Facebookissa osoitteessa @kuppilatkuntoon ja keskustele tunnisteella #kuppilatkuntoon

Hans Välimäki ei sulata ravintolan omistajan lepsuilua – hermot kiristyvät, kun työntekijä loukkaantuu kesken kuvausten

Keskiviikon Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -jaksossa ollaan Luvialla, merellisessä ravintola BarPurjeessa, jota pyörittävät sisarukset Päivi ja Kristiina.

Ravintolan toimintaan tutustuessaan Hans huomaa nopeasti, että yksi yrityksen suurimmista ongelmista on omistajien välinen huono puheyhteys, josta saadaan kesken kuvausten konkreettisesti kipeä esimerkki, kun remonttia varten salissa pöytiä siirtelevä ravintolan työntekijä Anniina pudottaa rikkinäisen pöydän kannen suoraan jalkapöytänsä päälle.

Kristiina kiirehtii auttamaan kivusta huutanutta Anniinaa. Myös Hans juoksee keittiöstä tarkistamaan tilannetta.

Paikalle saapunut Päivi tunnustaa tienneensä pöydän olleen rikki. Hän oli maininnut asiasta edeltävänä päivänä, mutta ei ollut siirtänyt pöytää tai merkinnyt sitä rikkinäiseksi.

”Ei tuollaisia miinoja voi jättää! Häneltä tyyliin murtuu jalka. Nyt tätä paikkaa on pakko alkaa vetää, ihan oikeesti. Tää on ihan karmeeta, jos ihmiset loukkaantuu töissään. Näihin tarvii tarttua, eikä olla silleen, että joku muu hoitaa. S*****a”, Hans hermostuu.

”Ois pitänyt laittaa lappu siihen, eikä vaan sanoo”, Päivi jatkaa.

Selitykset eivät uppoa Hansille.

”Mä tiedän, että se oli vahinko, mutta se, että paikat hajoo ja porukka loukkaa ittensä, on sen merkki, että nyt pitää oikeesti kerätä ittensä ja laittaa tää homma kuntoon. S*****a.”

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! keskiviikkona poikkeuksellisesti kello 19.30 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa Facebookissa osoitteessa @kuppilatkuntoon ja keskustele tunnisteella #kuppilatkuntoon

Huippukokki Hans Välimäki tyrmistyy Kuppilat kuntoon -kuvauksissa Kuopiossa: Mädäntynyt kala puhuttaa

Tällä viikolla Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! ahkeroi ravintolaa uuteen uskoon Kuopiossa. Kohteena on thaimaalaisravintola Samruai, jonka omistavat Thaimaassa tavanneet Jaana ja Dum.

Ennen muutostöitä Hans tutkii ravintolan. Järkytys on melkoinen, kun hän näkee täyteen ahdetun varastotilan, josta löytyy sulassa sovussa muun muassa riisi, kuivuvat pyykit ja tikkaat.

”Kyllä mä siivoisin tän lattiasta kattoon ja heittäisin osan tavaroista vaikka suoraan roskiin”, Hans jyrähtää.

Myös kasviskaappi kaipaisi päivitystä.

”Nää yrtit lähtee mätäneen, kun nää on pakattu muoviin, eikä niitä avata missään vaiheessa.”

Pahin yllätys muhii keittiössä.

Hans käy läpi kylmälaatikot, joissa säilytetään lihaa, kalaa sekä tofua. Yhdessä laatikossa tuoksahtaa epäilyttävälle.

”Kokeile, tämä kala on mädäntynyt! Sen näkee jopa kalan väristä. Se on tummentunut ja harmaa. En käyttäisi sitä, siinä on jopa limapinta päällä”, Hans sanoo ja ojentaa fileen Dumille.

”Meinaatko tehdä asialle jotain?” Hans kysyy.

”Täytyy varmaankin tehdä”, Dum vastaa.

Yhdestä vetolaatikosta paljastuu vielä Hansin inhokit, valmiit maustetahnat.

”En pidä näistä ollenkaan. Olet näitä parempi vai mitä?” Hans haastaa Dumia.

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! keskiviikkoisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa Facebookissa osoitteessa @kuppilatkuntoon ja keskustele tunnisteella #kuppilatkuntoon

Huippukokki Hans Välimäki valittaa helsinkiläisravintolan siisteydestä, omistajan vastaus kiteyttää monen yrittäjän ahdingon

Keskiviikon jaksossa Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! vierailee Helsingin keskustassa sijaitsevassa ravintola Hausmanissa. Ravintolaa pyörittävät Manfred ja hänen tyttärensä Satu.

Lounasaikana suositun ravintolan ongelma on se, etteivät asiakkaat löydä herkkujen ääreen iltaisin. Huippukokki Hans Välimäki saapuu paikalle rapsuttamaan ongelmia pintaa syvemmältä ja aloittaa paikkaan tutustumisen keittiöstä.

”Jokaiseen kaappiin kun tarttuu, niin mua, en nyt sano, että ällöttää, mutta inhottaa, kun jää sormet kiinni. Täällä on joka paikka rasvassa!” Hans murisee.

Hans suuntaa pesemään kätensä, mutta…

”Jaha, sieltä on saippua loppu!”

Hans tiukkaa Manfredilta, onko ravintolassa aamuisin aina niin rauhallista kuin kuvauspäivänä.

”Kun on rauhallista tuolla ulkona ja joka paikassa. Yleensä täällä on hirveä tohina. Pitää valmistaa 150–170
hengelle lounasta ja leipoa”, Manfred sanoo hiljaisuudella koronaepidemiaan viitaten.

Hans ei luovuta.

”Täällä ei ole energiaa. Ymmärrän, että se, ettei ole asiakkaita, niin se laskee energioita, se on normaalia. Mutta jos ei ole duunia, niin sitten kiillotetaan paikat!”

Manfredin vastaus kiteyttää monen ravintolayrittäjän ahdingon.

”Tee nyt energiaa, kun koko kaupunki on tyhjä. Kaikki toimistotilat on tyhjiä, porukka on kotitoimistossa, eihän… Tässä täytyy miettiä, miten saan pidettyä ihmiset töissä joka päivä.”

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! keskiviikkoisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa Facebookissa osoitteessa @kuppilatkuntoon ja keskustele tunnisteella #kuppilatkuntoon