Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay

Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay

Huippukokki Gordon Ramsay kiertää ympäri uutta manteretta laittamassa yhdysvaltalaiset kurjat kuppilat kuntoon. Epäsiistit kyökit, ammattitaidoton henkilökunta, laaduton ruoka ja ankea ympäristö saavat kyytiä. Osa ravintoloista joutuu sulkemaan ovensa, osa nousee jaloilleen. Varmaa on, että jokainen näistä kuppiloista tarvitsee kipeästi Gordonin apua. Amerikkalainen sarja.

Gordon Ramsay ei turhia aikaile – ilmoittaa heti kättelyssä ravintolan ruoan olevan surkeaa

Gordon Ramsay on kutsuttu auttamaan DownCity-ravintolaa, joka tarvitsee kipeästi apua pysyäkseen pystyssä. Heti astuessaan ravintolaan Ramsay ilmoittaa olevan nälkäinen, sillä ravintolan viereisen hotellin ruoka oli niin kammottavaa, että sitä ei voinut syödä. Täysin tietämätön Ramsay yllättyy täysin, kun ravintolan omistaja Abby ilmoittaa hotellin ruokien tulevan DownCitystä. Suorasukainen Ramsay ei todellakaan arastele sanoa Abbylle heti kättelyssä ravintolan ruoan olevan hävettävän huonoa.
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay! Jimillä maanantaisin kello 20.00.

Gordonilla on todellisia vaikeuksia löytää tälle ravintolan omistajalle sopiva työtehtävä

Aviopari Mitch ja Maureen sekä Maureenin isä Eddie ostivat Grasshopper Also -nimisen irlantilaisen ravintolan 16 vuotta sitten. Ravintolan omistajat Eddie ja Mitch riitelevät jatkuvasti, sillä Eddie syyttää Mitchiä ravintolan ongelmista. Kun Gordon Ramsay yrittää löytää Mitchille sopivaa työtehtävää, Gordon joutuu myös itse toteamaan, että jotkin Mitchin työtaidot vaativat hieman hiomista. Gordon määrää Mitchin keittiön luukulle kommunikoimaan tilauksia kokeille, mutta hän huomaa pian Mitchin olevan epäpätevä tehtävään. Juuri kun Gordon luulee löytäneensä Mitchillä sopivan työtehtävän, ei sekään osoittaudu oikeaksi. Mitä ihmettä Gordon tekisi Mitchille?
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay! Jimillä maanantaisin kello 20.00.

Tarkkasilmäinen Gordon huomaa ravintolan hummeriakvaariossa jotain outoa

Gordon Ramsayn vierailu Spanish Pavillion -ravintolaan New Jerseyssä saa heti alkuunsa erikoisen käänteen, kun Gordon huomaa hummerikeitossaan olevan jotain vialla. Tarjoilija sanoo hummereiden tulevan tuoreina ravintolan hummeriakvaariosta. Gordon päättää vilkaista akvaariota tarkemmin, ja huomaa siellä makaavan kuolleen hummerin.
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay! Jimillä maanantaisin kello 20.00.

Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay -sarjan uudet jaksot alkavat 25. elokuuta - katso traileri!

Huippukokki Gordon Ramsaylla riittää työsarkaa epämääräisten, epäsiistien ja epäviihtyisien amerikkalaisravintoloiden kuntoonpanijana, ja työn tuoreimmat hedelmät on nähtävissä Jimillä syksyn korvalla. Luvassa on tuttuun tapaan hampaiden kiristelyä ja sapelien kalistelua, kun Gordon sanoo asiat tyylilleen uskollisesti turhia kiertelemättä.

Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay Jimillä 25.8. alkaen maanantaisin kello 20.

Sushipizza – Tätä erikoisuutta edes Gordon Ramsay ei ole ennen maistanut

Gordon Ramsay vierailee californialaisessa Sushi Ko -ravintolassa, joka oli vuosia sitten suuri menestys. Nykyään Sushi Ko on vaikeuksissa, sillä heidän asiakaskuntansa on romahtanut. Gordon ei meinaa uskoa korviansa, kun ravintolan omistaja Akira suosittelee hänelle sushipizzaa. Ravintolan työntekijät kuitenkin varoittavat Gordonia maistamasta tätä erikoista pizzaa.
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay! Jimillä maanantaista torstaisin kello 19.30.