Kuokkavieras Kataja

Kuokkavieras Kataja

Janne Kataja seikkailee ympäri Suomea täysin uudessa omassa sarjassaan. Mukana ovat vain kuvaaja ja äänittäjä, eikä taskussa lantin lanttia, joten loppu on täysin suomalaisten vieraanvaraisuuden varassa. Kuinka pitkälle Janne pääsee? Sarja alkaa maanantaina 5.9. kello 21 Jimillä.

Katri Helena ihastuu Janne Katajan lapsuudenmuisteluihin Kuokkavieras-jaksossa : ”Voi kulta, Mörrimöykkyä on laulettu!"

Kuokkavieras Katajan viimeisessä osassa Janne Kataja ystävineen vierailee Askolassa Itä-Uudellamaalla. Paikkakunnan varmasti tunnetuin asukas on iskelmätähti Katri Helena, joten toki kuokkavieraat lähtevät käymään tämän luona.

Pikkutiellä he tapaavatkin Katri Helenan miesystävän Tommin, joka kutsuu heidät kahville! Katri Helena toteaa, että Kataja ja kaverit ovat ensimmäiset kahvivieraat, jotka ovat tulleet kylään kysymättä: ”Tää on erittäin rauhallinen paikka, mikä on sitä mitä mä oon toivonutkin.”

Upeassa maalaismaisemassa istuskellessa Janne Kataja alkaakin kertoa Katri Helenalle kuinka oli käynyt tämän keikalla pienenä poikana. ”Mä sitten paikallisesta T-myymälästä ostin rasiallisen Vihreitä kuulia, ja mä oon tuonut sulle Vihreät kuulat ja me on laulettu joku kappale.”

”Minkä ikäinen sä olit silloin?” Katri Helena kysyy. ”Neljän viiva kuuden välillä…” Kataja vastaa.

”Voi kulta, Mörrimöykkyä on laulettu ihan varmaan!” tähti muistaa.

Viimeinen Kuokkavieras Kataja Jimillä maanantaina kello 21.

Kuokkavieras Kataja järjestää grillijuhlat sarjan viimeisessä jaksossa: Tatuointi otsaan ja nimmareita kaverien nimissä!

Kuokkavieras Kataja -sarjan ensimmäinen tuotantokausi lähestyy loppuaan. Viimeisessä jaksossa Janne Kataja päättääkin järjestää Askolassa juhlan kunniaksi grillibileet. Juhlapaikka löytyy ja ruoka ja juoma kerjätään naapureilta.

Lopulta meno käy villiksi, kun Kataja ottaa tatuoinnin otsaansa! Toki se on onneksi irti lähtevää sorttia, vaikkakin isäntä varoittaa, että se saattaa pysyä paikallaan kolme viikkoa. "Sitä saa aika paljon hankaa..." hän varoittaa. Se ei Katajaa estä.

Lopuksi Kataja myös jakaa nimikirjoituksia, mutta ei suinkaan omana itsenään, vaan Aku Hirviniemenä ja Sami Hedberginä!

Viimeinen Kuokkavieras Kataja Jimillä kello 21 maanantaina!

Kuokkavieras Kataja vierailee maankuululla Ämyrin tanssilavalla – kuvaaja Hannu puetaan kukkamekkoon!

Kuokkavieras Janne Kataja kavereineen vierailee maanantain jaksossa Somerolla Varsinais-Suomessa. Siellä miehet suuntaavat naistentansseihin maankuululle Ämyrin tanssilavalle. Koska kyseessä on naistentanssit, päätetään kuvaaja Hannu pukea kukkamekkoon.

Hannu herättää heti ansaittua huomiota. ”Tää näyttääki olevan oikein tyylikäs neiti! On oikein hyvännäköinen!” ihastelevat lavan vahtimestarit. Ja toki Hannua myös tullaan hakemaan. Lisäksi äänimies Sami pääsee laulamaan illan yhtyeen kanssa.

Kuokkavieras Kataja Jimillä maanantaina kello 21!

Tämä vetää Kuokkavieras Katajan hiljaiseksi Vääksyssä: ”En ole koskaan pelännyt mitään näin paljon!”

Kuokkavieras Janne Kataja jää harvoin hiljaiseksi, mutta ensi maanantain jaksossa tapahtuu jotain, mikä saa hänetkin vaikenemaan: Kataja sattuu puolivahingossa ilmoittautumaan laskuvarjohyppyyn.

Vain kymmeniä minuutteja kestävän koulutuksen jälkeen kuokkavieras on jo pienkoneessa matkalla kohti taivasta. ”Yhtäkkiä tajusin, etten ole koskaan pelännyt mitään näin paljon”, hän toteaa. Hyppy sujuu kuitenkin hyvin ja maassa vielä tärisevä Kataja pohdiskelee, miltä nyt tuntuu: ”Käsittämättömän turvalliselta kun ollaan maassa.”

Laskuvarjohyppy tapahtuu Asikkalan Vääksyssä. Siellä Kataja matkatovereineen pääsee myös venekyytiin, myymään herneitä ja tanssimaan letkajenkkaa. Kuokkavieras Kataja Jimillä kello 21 maanantaina.

Sääntö-Suomi iskee Kuokkavieras Katajan kimppuun: Joutuu vierailemaan pontikkatehtaalla kuivin suin!

Janne Kataja joutuu kokemaan suomalaisen alkoholilainsäädännön ankaruuden maanantaina 17. lokakuuta esitettävässä Kuokkavieras Kataja -jaksossa. Kataja kavereineen vierailee Kiteellä pontikkatehtaalla, mutta kun mieli alkaa tehdä maistiaisia, tuleekin seinä vastaan.

”Mites kun mä oon joskus käynyt karkkitehtaalla tällaisella kierroksella niin siellä saa niitä maistiaisia”, Kataja vihjaa isännälleen Kari Sutiselle.

”No, kato, Suomen laki kieltää, me ei voida antaa täällä. Minä mielellään tarjoisin”, vastaa Sutinen, pontikkamies ja kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja.

”Eikä me saaha itekään ottaa”, hän vielä lisää harmissaan.

Ongelma kuitenkin ratkeaa sillä, että miehet suuntavat läheiseen ravintolaan ottamaan napsut jääkylmää ”Kiteen kirkasta”.

Kuokkavieras Kataja Jimillä maanantaina kello 21.