Kiss Bang Love Suomi

Kiss Bang Love Suomi

Voiko ensisuudelmalla rakastua? Kiss Bang Love on maailmalla suosiota niittänyt uudenlainen deittiohjelma, jonka jokaisessa jakossa yksi sinkku etsii itselleen kumppania. Ensikohtaaminen kumppanikandidaattien kanssa tapahtuu antautumalla huumaavaan suudelmaan kaikkien aistien - paitsi näköaistin - varassa. Sara Siepin juontamassa ohjelmassa sinkut heittäytyvät koko sydämellään ja silmät sidottuina suudelmaan, joka saattaa olla suuren rakkauden alku. Kotimainen realitysarja.

Uhkea Alexandra tyrmää intohimoisella suudelmallaan Kiss Bang Lovessa - hurmaantuuko blondeille perso mallipoika David?

Tämän illan Kiss Bang Love Suomi -jaksossa komea mallipoika David, 24, kohtaa silmät sidottuina suudellen upean Alexandran, 23. Studiossa Davidin ystävät arvelevat, että Alexandra voisi olla juuri se oikea Davidille:

"Davidin tuntien noi vaaleat hiukset voisi kyllä viedä mukanaan", arvioi Davidin ystävä Tomek.
"Ja noi isot rinnat!" täydentää Ibrahim.

Alexandra panee tuulemaan intohimoisella suudelmallaan, ja jälkeenpäin David on häkeltynyt kokemastaan.

"Se oli kyllä aika nälkäinen. Jos mä oisin käyttänyt kieltä, se olis varmaan purrut mun kielenkin pois", David naurahtaa.

Kun pari kohtaa ensi kertaa silmätysten, David hämmentyy täysin. Alexandra on hyvin erinäköinen kuin David oli sokkona suudellessaan ajatellut. Kun juontaja Sara Sieppi utelee, millä tavoin Alexandran ulkonäkö yllätti, ei David ole enää varma edes naisen hiusten väristä. Sara Sieppi epäilee Alexandran rohkean kaula-aukon varastaneen täysin Davidin huomion:

"Oli blondi. Mitä sä katsoit tossa? Missä sun silmät harhaili? Mä en halua kuulla!" Sara Sieppi nauraa.

"Hyvät, öö, työkalut!" David kuvailee hämmennyksensä syytä.

Kiss Bang Love Suomi Nelosella torstaina kello 22. Twiittaa #kblsuomi.

Onko tässä täydellinen suutelija? David saa pussailutaidoillaan naiset aivan tolaltaan: "Se oli kuin toisessa ulottuvuudessa"

Kiss Bang Love Suomi -kauden päätösjaksossa mallin töitä tekevä David hurmaa suutelukumppaninsa totaalisesti: naiset ovat aivan myytyjä miehen sulavan hellissä otteissa.

"Jos rehellisesti sanoisi, niin kaikki muijat on kehuneet, että oon paras suutelija", David kertoo suuteluhistoriastaan.

Ohjelmassa David suutelee silmät sidottuina kymmentä potentiaalista treffikumppania ja tekee suudelman perusteella valintansa seuraaville treffeille, jotka tapahtuvat silmätysten. Supersuutelija Davidin uskomattomat taidot saavat naiset puhkeamaan ylisanoihin:

"Mulla on aina ollut niin huonoja suutelijoita. Tää on ensimmäinen, joka on tosi tosi hyvä. Ihan mieletöntä miten se tarttui ja miten se sitten suuteli", hehkuttaa eräs Davidin suutelukumppaneista elämänsä parasta pussailukokemusta.

"Se oli ihan kuin jossain toisessa ulottuvuudessa, se oli sen takia siistii", huokaa toinenkin nainen häkeltyneenä.

David antaa suutelun viedä mennessään ja nauttii tilanteesta täysillä, mutta osaa myös olla varovainen:

"Naiset on aina vaarallisia. Näyttää, että ne on kilttejä, mutta ne ei ole kilttejä", David arvioi.

Katso videolta, miten David suutelee naisilta jalat alta! Löytääkö David rakkauden suudelmien avulla? Kiss Bang Love Suomi Nelosella torstaina kello 22. Twiittaa #kblsuomi.

Yllätyskäänne: Kiss Bang Love -sinkku Kristiina hylkäsi suutelukumppanit ja lähti matkalle yksin

Kiss Bang Love Suomi -jakson loppu yllätti: Jakson pääsinkkuna nähty upea, 37-vuotias Kristiina päätti lähteä matkalle yksin. Poliisina henkirikosyksikössä työskentelevä Kristiina kuunteli sydämensä ääntä ja päätti olla valitsematta kumpaakaan kahdenkeskisillä treffeillä nähdyistä miehistä seurakseen matkalle.

Kristiina kävi jakson aikana treffeillä sekä Joshin että Pasin kanssa. Molemmat treffit olivat onnistuneet, ja Kristiina vakuutti myös viihtyneensä. Tarvittavaa kemiaa ei kuitenkaan löytynyt.

"Mä olen vähän sellainen 'kaikki tai ei mitään' -luonne. Etenkin tällaisissa rakkausasioissa kyllä sen pitää kolahtaa. Se kemia joko on tai sitä ei ole. Tällä kertaa ei ollut", Kristiina kertoi tuntojaan.

Kristiina piti parhaimpana vaihtoehtona lopulta lähteä matkalle yksin.

"Mä oon tässä tavannut tosi upeita ihmisiä. Kyllä tämmöisessä oppii aina itsestä", Kristiina toteaa.

Kiss Bang Love Suomi Nelosella torstaina kello 22. Twiittaa #kblsuomi.

Mallintöitä tekevä David haaveilee lapsista ja etsii rakkautta Kiss Bang Love -sarjassa: "En pelleile rakkaudessa"

Millaista naista etsii kansainvälistä mallinuraa luova David? David, 24, muutti Suomeen 12-vuotiaana ja puhuu seitsemää kieltä. Davidin ihannenaisen pitäisi jakaa elämässä samanlaiset elämänarvot ja kiinnostuksen kohteet.

Davidille perhe on hyvin tärkeä. Hän haluaa tulevaisuudessa lapsia.

"Mä haluaisin perheen, mä haluaisin lapsen. Mun äidin unelma on ottaa syliin poikansa lapsi. Kyllä mä haluaisin toteuttaa mun äidin unelman", David kertoo.

David on kiltti, hauska, fiksu ja tietää oman arvonsa. Miehen pehmeät huulet ja kohteliaat tavat tekevät taatusti vaikutuksen upeisiin sinkkukaunottariin, mutta kuka heistä saa Davidin valitsemaan itsensä mukaan lemmenlomalle? Kiss Bang Love Suomi Nelosella torstaina kello 22. Twiittaa #kblsuomi.