Kieroilevat kaunottaret

Kieroilevat kaunottaret

Uskomattomassa sarjassa tutustutaan kuuteen kieroon kaunottareen Atlantassa. He ovat kaikki äitejä, joille on tärkeää olla kaunis, rikas, laiha ja tyylikäs - ja tietysti joukon paras ja menestynein. Luvassa on ilkeilyä, kilpailua ja horjuvia kulisseja. Amerikkalainen realitysarja.

Voiko tämä olla totta? Kieroilevien kaunotarten meininki on aivan naurettavaa!

Lauantaina alkavan Kieroilevat kaunottaret -realityn Emily, Meredith, Miranda, Marci, Nicole B. ja Nicole N. ovat kauniita ja menestyneitä atlantalaisrouvia, jotka viettävät aikaa yhdessä siitäkin huolimatta, että osa heistä ei voi sietää toisiaan.

Sarjassa nähdään uskomattomia tilanteita, kun leidit kilpailevat paremmuudesta äitiyden, varakkuuden ja ulkonäön saroilla. Ilkeily ja kaksinaamaisuus ovat näiden naisten leipälajit! Jaksojen edetessä keskinäinen kyräily yltyy suoranaiseksi sodaksi - tästä kehkeytyy vielä aivan käsittämätön soppa!

Kieroilevat kaunottaret -sarjan ensimmäinen jakso nähdään lauantaina kello 22 Livillä.

Ihanan uskomaton Kieroilevat kaunottaret rymistelee Liville 6. syyskuuta - katso kirpeä maistiainen!

Veretseisauttavassa realitysarjassa seurataan kuutta atlantalaisäitiä, jotka ovat näennäisesti ylimpiä ystäviä. Tosiasiassa he kilpailevat kaikesta ja kyräilevät toistensa selän takana. Näille leideille tärkeintä on ulkonäkö ja leveä elämä... ja perhe, totta kai. Tässä sodassa kaikki keinot ovat sallittu!

Kieroilevat kaunottaret 6.9. alkaen lauantaisin kello 22 Livillä.

Katso ohjelmaennakko!