Kaisa ja luksuskodit

Kaisa ja luksuskodit

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski esittelee 27 hulppeaa luksuskotia eri puolilla Suomea sekä Tallinnassa. Minkä näistä upeista kodeista sinä haluaisit? Kodit sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Naaantalissa, Porvoossa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Tallinnassa ja Lapissa, jossa tutustutaan mm. yrittäjäneuvos Päivikki Palosaaren huikeaan Lapin linnaan.

Tässä on suomalaisten unelmien luksuskoti!

Kaisa ja luksuskodit -sarjassa on vierailtu yhdeksässä kaupungissa ja 27:ssä toinen toistaan hulppeammassa luksuskodissa.

Katsojat saivat äänestää kohteista suosikkiaan ja sarjan päätösjaksossa paljastettiin kolmen kärki. Yksi asunnoista oli Kaisan ja kansan mielestä ylellisyydessään ylitse muiden ja sai Suomen unelmien luksuskodin tittelin.

Voittajaksi valittiin Lappeenrannassa sijaitseva Marko Sutisen moderni karjasuoja-asunto.

Kaisa palaa uskomattoman hienoon kohteeseen palkitsemaan Sutisen itse työstämän kotitalon. Voittaja-asunnossa tehdään vielä kunniakierros ja ihastellaan upeita yksityiskohtia. Tässä kodissa on aitoa luksusta!

Kaisa ja luksuskodit -finaali lähestyy – torstaina kruunataan suomalaisten unelmien luksuskoti!

Kaisa ja luksuskodit -sarjan päätösjaksossa palataan torstaina 4.6. kauden mieleenpainuvimpiin kohteisiin ja muistellaan häikäisevimpiä ylellisyyden yksityiskohtia.

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski on vieraillut yhteensä yhdeksässä kaupungissa ja 27 unelma-asunnossa, joista jokaisessa oli näkyvillä asukkaiden arjen sekä juhlan omaleimaista luksusta.

Katsojat ovat saaneet äänestää suosikkiaan ja viimeisessä jaksossa ratkeaa vaikuttavimpien kohteiden kolmen kärki. Lopuksi yksi asunnoista kruunataan suomalaisten unelmien luksuskodiksi!

Videolta näet ennakkoon koosteen kauden hurmaavista asunnoista ja Kaisan mielipiteet luksuskierroksesta. Oliko kolmen kärki selkeä?

Kaisa ja luksuskodit -finaali torstaina 4.6. klo 20 Nelosella.

Mikä Tallinnan kohteista on sinun unelmiesi luksuskoti? Äänestä oma suosikkisi!

Kaisa ja luksuskodit -sarjan lähestyessä loppuhuipennustaan, kiinteistökuningatar Kaisa Liski avasi ovet kolmeen suomalaisten unelma-asuntoon Tallinnassa. Äänestä oma suosikkikotisi. Eniten yleisön ääniä saanut koti kruunataan suomalaisten unelmien luksuskodiksi!

Kaisa ja luksuskodit torstaisin kello 20 Nelosella.

Tässä ovat Tallinnan uskomattomat unelmalukaalit – katso kuvagalleria!

Kaisa ja luksuskodit -sarjan lähestyessä loppuhuipennustaan, kiinteistökuningatar Kaisa Liski avasi ovet kolmeen suomalaisten Tallinnan ällistyttävään unelmakotiin. Katso luksusasuntojen kuvagalleria!

Kaisa ja luksuskodit torstaisin kello 20 Nelosella.
 

Vanhan kaupungin keskusta-asunto

Vanhan kaupungin kivitalo