Jutta ja huikeat häädieetit

Jutta ja huikeat häädieetit

Rapakuntoinen pariskunta treenaa kolmen kuukauden ajan ennen häitään ollakseen timmissä kunnossa elämänsä suurimpana päivänä. Jutta Gustafsberg asettaa hääpareille huikeat treenitavoitteet, ja hääpukuspesialisti valitsee heille upeat hääpuvut, jotka ovat juuri sopivasti lopullisen laihdutustavoitteen verran liian pieniä. Parien tavoitteena on mahtua hääpäivänä hääpukuihinsa. Jokaisessa jaksossa keskitytään seuraamaan yhden pariskunnan kolmen kuukauden mittaista laihdutusprojektia ja häävalmisteluja.

Hipsteripariskunnan häälook saa Jutan haukkomaan henkeä – ja mikä muutos!

Heidi ja Antti on helsinkiläispariskunta, jonka vapaa-aika kuluu uusperheen pyörittämiseen. Kumpikin on aina tehnyt tehotonta vastarintaa liikakiloja vastaan, vaikka ylipaino onkin ahdistanut.

Onneksi pariskunta päätti sittemmin sisuuntua ja ryhtyä Jutta Gustafsbergin laatimalle häädieetille. Kolmen kuukauden kärvistelyn ja kovan treenaamisen jälkeen Heidi ja Antti näyttävät häikäisevän hyviltä!

"Te ootte ihan varmasti kesän kuumin hipsteripariskunta!" Jutta ihastelee.

Kiloja on karissut roppakaupalla, ja parin omintakeinen häätyyli tennareineen ja tatuointeineen tekee vaikutuksen.

Katso videolta, kuinka upealta Heidi ja Antti näyttävät astellessaan alttarille!

Jutta ja huikeat häädieetit keskiviikkona 27.5. kello 20 Livillä.

Häädieettaajat hankkivat avioliiton kunniaksi romanttiset tatuoinnit – katso!

Jutta ja huikeat häädieetit -sarjan päätösjakson pariskunta Antti ja Heidi ovat alunperin tutustuneet tatuointien parissa, joten he hankkivat naimisiin menoa juhlistaakseen samanlaiset kuvat ranteeseen.

"Kannatti kärsiä se järkyttävä kipu, koska lopussa kiitos seisoo. Kuva on tosi hieno ja mä oon ihan tosi tyytyväinen tähän", Heidi sanoo koettelemuksen jälkeen.

Katso, kuinka ihanat kuvat pariskunta hankki ja kuinka näppärästi homma käy taitavalta tatuointitaiteilijalta!

Häädieettisulhasen munapiilo saa morsiamen nyrpistelemään: "En tiedä mitään niin oksettavaa!"

Jutan häädieettipariskunta Heidi ja Antti noudattavat ruokavaliotaan tarkasti. Anttikin syö keitettyjä kananmunia, vaikka ei niistä liiemmin välitä. Mies onkin keksinyt luovan tavan munien nauttimiseen: hän piilottaa ne marjaisan aamusmoothien sekaan!

"Mä oon vähän laiska munia erikseen syömään, niin mä heitän ne suoraan tänne näin. Tää on vähän tämmönen munapiilo!" Antti kertoo aamiaisen äärellä.

Morsian katselee miehensä puuhia epäuskoisena:

"Mä en tiedä mitään niin oksettavaa", Heidi kummastelee.

Jutta ja huikeat häädieetit keskiviikkona 27.5. kello 20 Livillä.

Tässä on ehdottomasti kesän tyrmäävin dieettimorsian - elämänsä kunnossa 35-vuotiaana!

Jutta ja huikeat häädieetit -sarjaan osallistuneet Iiris ja Pasi treenaavat itsensä elämänsä kuntoon ja kilot karisevat kolmen kuukauden aikana. Pariskunta tahtoi uusia vihkivalansa 10 häävuoden jälkeen ja halusivat sitä varten päästä samaan kuntoon kuin aikanaan alttarille astellessa.

Morsian oli häädieetin alkaessa 35-vuotias ja sulhanen 40-vuotias. Jutta ihailee, kuinka tämän ikäinen pari ottaa haasteen vastaan ja lähtee hakemaan unelmakuntoa. Nähdessään Iiriksen ja Pasin hämmästyttävän muodonmuutoksen, Jutalta pääsee ihastunut huudahdus.

Etenkin juhlamekkoon pukeutunut morsian Iiris näyttää todella hurmaavalta.

”Kyllä tämä nostaa varmasti itseluottamusta ja oikeesti on hyvä olo!” Iiris kertoo.

Katso, miten upealta juhlava pariskunta näyttää yhdessä ja kuinka he kuvailevat toisiaan!

Jutta ja huikeat häädieetit keskiviikkoisin kello 20 Livillä. Koko kausi on katsottavissa Ruutu+-palvelussa!

Kaunis rusketus on taattu, kun hääpari Iiris ja Pasi pääsevät aurinkokylpyhoitoon

Jutta ja häädieetit -sarjan häälaihduttajapari Iiris ja Pasi pääsevät erityiselle hemmottelukäynnille Sothys-salonkiin. Pariskunta saa kumpikin aurinkokylpyrusketushoidon, joka on varma tapa rentoutua ja saavuttaa tasaisen kaunis rusketus.

Hoitoon kuuluu koko vartalon suolasokerikuorinta ja kosteusnaamio, jotka valmistelevat ihoa itseruskettavan levitystä varten. Aurinkokylpyhoito toimii hyvin myös kalpealle iholle, johon aurinko ei muuten tahdo tarttua.

”Ainakin veri kiertää!” Iiris toteaa myös hierontana toimivasta kuorinnasta.

Katso ekstraklipiltä, kuinka tuleva hääpari rentoutuu rusketushoidon parissa!

Jutta ja huikeat häädieetit keskiviikkoisin kello 20 Livillä. Koko kausi on katsottavissa Ruutu+-palvelussa!